J0hnny Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Erről mi a véleményetek? Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Most keltünk fel csak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Most keltünk fel csak! :P Hát igen. Drága a víz, nem locsolunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Most keltünk fel csak! :D Khmmmm.... Ez egy Astra nem Corsa ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Khmmmm.... Ez egy Astra nem Corsa ;) :P :D :D www.nyasgem.hu :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Röhögni fox, de detto ezt mondtam Joenak..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Röhögni fox, de detto ezt mondtam Joenak..... ;) Én meg elgondolkodtam Feri ötletén a TD-vel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Én meg elgondolkodtam Feri ötletén a TD-vel :D Na az már inkább,abban van fantázia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Én meg elgondolkodtam Feri ötletén a TD-vel :D 96'-os, szal....van bnne klíma, meg röhejes fogyasztás, meg meg van csinálva.Be kell próbázni, aztán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Kicsit megkésve, de nem nagyon volt időm feltenni..... de ami késik... az a vonat :D Szóval, itt vannak a képek a múlt hétvégi kolbászfesztiválról ;) 2008.kolbászfesztivál Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 János fiam, Nem egyszerűbb azt mondani, hogy ne fotozz már pls. ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 János fiam, Nem egyszerűbb azt mondani, hogy ne fotozz már pls. ? ;) Az a baj, hogy csak úgy tudja mondani, hogy "egyebet nem mondhatok, kérem kapcsolja ki..." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 János fiam, Nem egyszerűbb azt mondani, hogy ne fotozz már pls. ? ;) Egyszer majd, begipszeljük azt az ujját... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Egyszer majd, begipszeljük azt az ujját... :D De előtte rász@bunk egy 32-es csillag-villással! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 De előtte rász@bunk egy 32-es csillag-villással! :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 96'-os, szal....van bnne klíma, meg röhejes fogyasztás, meg meg van csinálva.Be kell próbázni, aztán... Ezt most nem biztos hogy értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Ezt most nem biztos hogy értem :D Eladja v. sem...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Eladja v. sem...... :D Félreértés történt!!!!!! Én arra gondoltam amit az én TD mocimról mondott. El akarja adni a gépét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 El akarja adni a gépét? Egyelőre kicsi neki.De a fogyija meg tecc neki....szal... A tuning dologra meg kérni kell egy kontaktot, aztán hadfüstöljön.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Egyelőre kicsi neki.De a fogyija meg tecc neki....szal... A tuning dologra meg kérni kell egy kontaktot, aztán hadfüstöljön.. :D Karácsony elött már semmiképpen nincs rá zsé, de ha még meglesz a táltos tavasszal akkor lehet benevezek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 ha valakinek van infója akkor az kellene az izsáki úti shell kúton dolgozik: Kocsó Erika. jah megvan http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8463385 Dininek meg a füle érjen bokáig, bár vagy 1000 éve semmit nem tudok róla. :D A csaj volt osztálytársam..... köszönöm a jó kivánsagot. ;) Amugy meg lehet hamarosna autó vasárláson töröm a bucimat... Valamit hallotma Tomi Eladó Vectrajárol meg ilyesmi... gondolkodóba estem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Félreértés történt!!!!!! Én arra gondoltam amit az én TD mocimról mondott. El akarja adni a gépét? Ja ja , szerintem megy a háztól, nem teccik oszt kész fogyasztás ide-oda az A corsához képest a B corsa egy rakás szar... Szal szerintem nem marad sokáig a társaságomban. Amugy mint outó nem rossz de nekem nem nyerte meg a tetszésemet + most szerintem elég jó pénzbe ki tok szálni belőle... Ha valakit érdekel eladó a járat. 95 májusi, 1.5 td 49 kw, full extra igény szerint 15" felnivel is ó. Szal ennyi aki ismer tudja hol lehet sasolni verdát :D Bocs hogy hirdetés jelllegű dolgot toltam erre a forumra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Bocs hogy hirdetés jelllegű dolgot toltam erre a forumra. :D Ár? Jöhet pü-ben is, Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Ja ja , szerintem megy a háztól, nem teccik oszt kész fogyasztás ide-oda Akkor ez rövid barátság volt.... :D Nekem pénteken szimpi volt a kistaliga... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Amugy meg lehet hamarosna autó vasárláson töröm a bucimat... Valamit hallotma Tomi Eladó Vectrajárol meg ilyesmi... gondolkodóba estem :D Te hol maradtál le? ;) Vagy arra gondlsz, hogy újra eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 ;) 140LE, 123NM, 198kg....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts