warwolf Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Kishebrák Morgónál.Nemrégen értem haza.Veki is, Stifti is.Köszönet neki érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Hy Tomi023! Szerintem neked kell lenni az áldozatnak mert tegnap nem sikerült a ragasztás... Szal az ku...va vékony anyag és csak nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlt nyuuuuuuuuuuuult, szal rába ás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Hy Tomi023! Szerintem neked kell lenni az áldozatnak mert tegnap nem sikerült a ragasztás... Szal az ku...va vékony anyag és csak nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlt nyuuuuuuuuuuuult, szal rába ás. ez is egy szakma, én sem bontok opelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nem semmi a vas, mi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nem semmi a vas, mi ? ;) Az ilyen verda az, ami felesleges pénztemető, és kínkeserv lesz eladni a belefeccelt pénz töredékéért........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Az ilyen verda az, ami felesleges pénztemető, és kínkeserv lesz eladni a belefeccelt pénz töredékéért........ :D Nem is eladásra kell ilyet építeni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nem is eladásra kell ilyet építeni ;) Egyszer minden játéknak lejár az ideje.A tiédnek is le fog egyszer ...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Egyszer minden játéknak lejár az ideje.A tiédnek is le fog egyszer ...... ;) Ááá, soha! :D Amúgy meg tudom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Egyszer minden játéknak lejár az ideje.A tiédnek is le fog egyszer ...... :D egy dolog van amit megtanulhattunk ebben az életben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Skacok ! Jó lehet ez valamire ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Skacok ! Jó lehet ez valamire ? Hibakód kiolvasás, meg kb. 50000 dolgot meg lehet nézni vele, amit lehet bogarászni mi mit jelent, milyen érték ;) :P Nem tooom, hogy a kábel és a szoftver mennyi lenne külön, de spec én ennél komolyabb gépet ajándékoztam el :D COM1 port kell a gépen és telepíteni a progit + kábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Skacok ! Jó lehet ez valamire ? Mit akarsz nézegetni a dízelen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Hibakód kiolvasás, meg kb. 50000 dolgot meg lehet nézni vele, amit lehet bogarászni mi mit jelent, milyen érték ;) :P Nem tooom, hogy a kábel és a szoftver mennyi lenne külön, de spec én ennél komolyabb gépet ajándékoztam el :D COM1 port kell a gépen és telepíteni a progit + kábel. Nem egyszerűbb egy rövidzár az A-B pont közé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nem egyszerűbb egy rövidzár az A-B pont közé? ;) Okos kis program ám, Voszinak egyszer én adtam gépet, hogy tudjon nézelődni az értékek között :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Mit akarsz nézegetni a dízelen? :D Hát a kékben max filmet nézhetek rajta..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Skacok ! Jó lehet ez valamire ? :D Ez a legjobb diagnosztikai interfész: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 -----KATT----- :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 -----KATT----- ;) :P :D :D :D ez nagyon nagy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 -----KATT----- :D ;) :P Ááááá,a sok finnyás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 -----KATT----- :D ;) :P Ez sem pitti itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ez sem pitti itt! köszi a gumit! A gépet mé nem hozta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Jöttem el ma melóhelyről.A Bertrans kisutcájából kikanyarodott egyCaravan B Omi mögém.A Praktiker felüljáró felé vettem az irányt, ez a tök meg nekilát még 70nél is tolni.Semmi baj, jött a Praktiker körforgó, tökéletes ívben a külső sávon leautóztam a töketlent.Jet kútnál már a belsőben volt, gondolván majd jóól beragadok.Nem jött be, mert v.hogy sejtettem, hogy szintén a Csongrádira fog bejönni, így külső íven ismét lekanyarodtam a tagot, majd a Csongrádin sem tudott elém kerülni, nem beszélve arról, hogy teljesen szabálytalanul kanyarodott be.A kiskörúton pedig úgy jutott előrébb a belsőben, hogy kis híján öszetört 2 autót kisorolván a Jókaira.Ennek volt értelme..... Sajnos azt kell mondjam, nem egyedi eset.Sok embert valósággal flusztrál, ha régi Swift megy előtte.Az újakkal már senki nem szórakozik mert tudják, hogy jó autók.Akár csak a régiek...... :D Még ha 1.0 és csak 3 henger van benne.ha v.ki tudja vezetni, akkor 100ig tud meglepit okozni.Utána meg nem nagy kunszt gyorsan menni.De addig...... :D Nyilván nem mindenki agyhalott aki Swiftet vezet...... :P Úgyhogy megint levontam egy konzekvenciát.Nincs bunkó/kötsög Suzukis, de van bunkó/kötsög másik autót vezető, aki így vélekedik róluk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 heyhey!! két jó dolog: tegnap este baragadt a lenyíl, úgyhogy f10-tól reggel 11ig nem olvastam és nem választam levélre reggel első utam a helpdeskre vitt, ahol azonnal kicserélték a laptopot a vinyón: most van egy zsír új 430asom púpos akksival, és nem kopott a billentyűzete!!! másik: bekapcsolták a 3g-t a falummbba!!! a proxin keresztül is úgy tép, mint az istennnnnyila!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Erről mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Erről mi a véleményetek? Én már elmondtam telón.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts