paja Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Boldog szülinapot LOSINAK és TOMINAK !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 köszi a jókívánságokat! éljünk mi Losi! irány a beton! vettem kötésgyorsító, fagyálló, felületkeményítő adalékokat. már csak össze kell keverni és beönteni...gyerekjáték :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 éljünk mi Losi! Így van!Tegnap a mi napunk volt! :P De bakker megint öregebbek lettünk egy évvel.Nálad ez még nem gáz, de nálam..... :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 ......" Nem csak a húsz éveseké a világ......" :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 irány a beton! vettem kötésgyorsító, fagyálló, felületkeményítő adalékokat. már csak össze kell keverni és beönteni...gyerekjáték :D Akkor ha kész, holnap tudsz is jönni a kolbászfesztiválra :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Csabi ! Kölcsönvettem a képed. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Csabi ! Kölcsönvettem a képed. ;) :D Na, hogyhogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Losi! Mivel Te otthon vagy a dolgokba, megkérhetnélek, hogy majd,ha lesz időd, járj légy szíves utánna, hogy a GSi-hez, mennyi lenne 1 első fékbetét, és tárcsa? Valszeg cserélni kell... :D THX előre is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Losi! Mivel Te otthon vagy a dolgokba, megkérhetnélek, hogy majd,ha lesz időd, járj légy szíves utánna, hogy a GSi-hez, mennyi lenne 1 első fékbetét, és tárcsa? Valszeg cserélni kell... :D THX előre is ;) Holnap telón utánakérdezek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Én meg ma kicseréztem még a lógó kormányöszekötő belső csuklóját.El is mászott kisit a kormányközepem, ill. beaplikáltam a T.I.D.-et.Egész tűrhető lett, de kintebb kell még csalnom 1cm-t, akkor lesz tökéletes.Meg ha majd kicserélem a kiégett izzót.....v. veszek bele LED-et..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Kiwi vagyok hogyan sikerált.... :D Én is sokat molyoltam vele, egész jó lett ( igaz Sziszi megszolta..... :D ) Amikor eladtam a Szusit kérdezte is a vevő: ez gyári extra?..... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Kiwi vagyok hogyan sikerált.... :D Én is sokat molyoltam vele, egész jó lett ( igaz Sziszi megszolta..... :D ) Amikor eladtam a Szusit kérdezte is a vevő: ez gyári extra?..... :D ;) :P Kiszereltem a gyári kütyütartót a magnó alól, és abba a keretbe építettem bele a kijelzőt.Először darabolni akartam, de győzött a józanész.....kivételesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Holnap telón utánakérdezek! :D Jah, azért nem olyan sürgős... ráér jöv7en is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Jah, azért nem olyan sürgős... ráér jöv7en is... :D Semmiből nem tart.Amúgy a TRW tárcsa+betét kombót javallom.Valszeg 30e. környéke lesz majd mindenestől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Semmiből nem tart.Amúgy a TRW tárcsa+betét kombót javallom.Valszeg 30e. környéke lesz majd mindenestől. Oks! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Boldog szülinapot LOSINAK és TOMINAK !!!! Megkésve bár, de ...... Szóval én is csatlakoznék a jókánságokhoz, "fületek" érjen bokáig!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 nincs jó idő a betonozókra, így fel is függesztettem. Cserébe mehetek kamiont ragasztani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ha v.ki Kalocsán jár a piacon egyen egy sajtos-tejfölös lángost.Baróó finom volt!No meg annyi szép jányt....... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ma összefutottunk, a Napfény áruházban,a J0hnny családdal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 a szívem szakad meg: http://www.hasznaltauto.hu/2460029_opel_vectra_1999 sírósszmájli Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 a szívem szakad meg: http://www.hasznaltauto.hu/2460029_opel_vectra_1999 sírósszmájli Festékmérővel ellenőrizve,mindenütt gyári, eredeti fényezés!!! Ezt a pofátlanságot....... :D Amúgy meg ne szakadjon meg.használtad te éppen eleget ezt a gépet, és költöttél is rá bőven. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ebként volna egy kérdésem.Hogyan lehet Bluetotthtal zenét letölteni telóra PC-ről?Le kell hozzá menteni a gépre és úgy, vagy pedig pölö direktben is megy mondjuk jutubról? Kisit vakon vagyok a témában, de kellene már némi frissítés a telómnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 A totalcaron találtam!Nagyon jóó! :D Kedves Olajdoki! Seat Cordoba 2001-es 1.6 (75 LE)Sportline-hoz milyen viszkozitású olajat ajánlasz? Kérlek, írj pár termékpéldát! Meg az a helyzet, hogy eléggé gyorsan zabálja az olajat, ez azt jelenti, hogy kb. 1500 km után +1 litert kell utántölteni! Lehet még ezen segíteni? Például adalékkal, bár arról csak rosszat hallottam. Üdv: Gábor Kedves Gábor! Az olajfogyasztásból arra lehet következtetni, hogy kitapostad az autó lelkét, és tömítések zöme elengedi a kenőanyagot az égéstér vagy esetleg a hűtőrendszer felé. Kíméletes, gondos használattal hasonló olajfogyasztás 15 év után vagy még később jelentkezik. Nem javasolok olajat, hanem vidd el szervizbe az autót, és javíttasd meg. Üdv: Olajdoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 én úgy szoktam, hogy letöltöm a laptopra, abban van blútúsz és arra csat a nokia innen már egyszerű, ha szeretnéd segítek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 A totalcaron találtam!Nagyon jóó! :D ;) :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts