warwolf Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Ne stoppold a csaj :lol: :lol: :lol: :D 3Xos trippla stipi-stopi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Bocs, de Johnny ezt nekem adta.Keress másikat! :lol: :lol: :lol: Te csak ünnepeld a házasságit, nekem kell ilyen, most én voltam szülinapos. :D :D Mondjuk egy szőke jobban bejönne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Te csak ünnepeld a házasságit, nekem kell ilyen, most én voltam szülinapos. :lol: :lol: Mondjuk egy szőke jobban bejönne..... Átfessük :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Átfessük :lol: :lol: :lol: :D :D Ebként volt nálam Demó.Csacsogtunk kisit, aztán indult haza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 :lol: :lol: :D Ebként volt nálam Demó.Csacsogtunk kisit, aztán indult haza. :D Ez a vöröskéről jutott eszedbe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ez a vöröskéről jutott eszedbe? :lol: Túúl sokat kombinálsz.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Szia Gepárd! Esetleg mikor tudnálak téged otthon találni? Vissza szeretném vinni a kerekeidet , igaz kicsit csúsztam velük de mindig közbe szolt valami... Üdv: Kiskasza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 És Téged mikor lehet bent megtalálni, mert én meg szeretném Veled rendezni a lököst, de sosem Vagy bent, amikor kereslek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 És Téged mikor lehet bent megtalálni, mert én meg szeretném Veled rendezni a lököst, de sosem Vagy bent, amikor kereslek... :lol: Olyan mint valami rossz bontós nem? :lol: Telefont sose veszi fel és állandóan megy,mint gatyában a fing! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Olyan mint valami rossz bontós nem? :lol: Telefont sose veszi fel és állandóan megy,mint gatyában a fing! :lol: Nah! ÉN MAGAMNAK ŐT szeretném. STIPI STOPINAK HELYE NINCS!!!!! :lol: ITT IS MEGTALÁLHATÓ!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Nah! ÉN MAGAMNAK ŐT szeretném. STIPI STOPINAK HELYE NINCS!!!!! :lol: ITT IS MEGTALÁLHATÓ!!! Nem az esetem,viheted! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Bocs, de Johnny ezt nekem adta.Keress másikat! :lol: :lol: :lol: Losi közösbe lehetne?? Skanderezzünk a hátán! :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Losi közösbe lehetne?? Skanderezzünk a hátán! :lol: :lol: :D :D Skanzem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Losi közösbe lehetne?? Skanderezzünk a hátán! :lol: :lol: :lol: :D Erről ez jut eszembe! Reklám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Erről ez jut eszembe! Reklám! :lol: Ez nagyon jóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Erről ez jut eszembe! Reklám! :lol: SS már linkelte egyszer, akkor is tetszett, meg most is jót röhögtem rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 ez nagyon jó, még nem láttam :lol: és ne mosolyogjak az ügyfelem szemébe majd LY-al mosolygok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 és ne mosolyogjak az ügyfelem szemébe hát, el kell dönteni, hogy dolgozol, vagy netezel... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ma voltam Kiskaszánál... :lol: Szerinte, nem a generátoromnak van hangja... talán hidrotőke... :lol: Valaki (Tomi?) :D nem érne rá elvinni 1 jó szerelőhöz, aki megmondaná pontosan mi is az a hang? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Valaki (Tomi?) :lol: ráér elvinni 1 jó szerelőhöz, aki megmondaná pontosan mi is az a hang? :lol: ha megmondod ki legyen a jó szerelő! Esetleg Paja Szerelője? Vagy vigyem Árpihoz 2-3 Hónapra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ma voltam Kiskaszánál... :lol: Szerinte, nem a generátoromnak van hangja... talán hidrotőke... :lol: Valaki (Tomi?) :D nem érne rá elvinni 1 jó szerelőhöz, aki megmondaná pontosan mi is az a hang? :lol: Miért nem mentél még vissza az Árpihoz gariban? Legalább ránézne, és utána már te is biztosan tudnád, hogy mi a baja, vagy legalább egyet kizárhatnál tutira. Valkaiék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Losi közösbe lehetne?? Skanderezzünk a hátán! :lol: :lol: :lol: :D Sztem meg keressünk neked egy másik ugyanilyet okés? :lol: Hátha van ennek egy hugija! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 TOMI023! Szia! Nos nekem szerintem olyan fólia kellene mint GSI Csabinak van! Szóval akkor fel a gatyaszárat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 TOMI023! Szia! Nos nekem szerintem olyan fólia kellene mint GSI Csabinak van! Szóval akkor fel a gatyaszárat... V.mi nehezebbet találj ki neki! :lol: Ez sztem gyerekjáték lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Miért nem mentél még vissza az Árpihoz gariban? Legalább ránézne, és utána már te is biztosan tudnád, hogy mi a baja, vagy legalább egyet kizárhatnál tutira. Valkaiék? Azért nem mentem még vissza, mert sajnos nincs időm kivinni a gépet... megha nem is a vízpumpa+egyebek a bűnös, akkor meg nincs is gariba semmi...a másik meg, hogy nem akarok úgy járni, mint Morgó, hogy hetekig ott áll a verda... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts