Kacsero Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na akkor! Igenis lesz kecskeméti szexciós évadzáró vacsi megint és baromira nem érdekelnek a kifogások,hogy ki klubtag meg kinek mi fáj mi baja.Jön és kész. Ha kell én leszervezem megint,körbetelefonálok mindenkinek úgy mint tavaly,szerintem jó kis vacsi volt az is.Tartani kell a hagyományt. :lol: Jól beszélsz... TÁMOGATOM, és ha kell,megint segítek a szervezésben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Losi! Corsa helyett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Losi! Corsa helyett... :lol: Pofás!!Valamint tuti, hogy nem lenne vele gond.Ezek a motorok éhezőművészek, viszont hengerenkéntik, és baromira mennek. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Hallod, én is annyi mindent szeretnék, meg szerintem sokan itt közűlünk... :lol: Egy, TECH2 közel másfél milla ft... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na akkor! Igenis lesz kecskeméti szexciós évadzáró vacsi megint és baromira nem érdekelnek a kifogások,hogy ki klubtag meg kinek mi fáj mi baja.Jön és kész. Ha kell én leszervezem megint,körbetelefonálok mindenkinek úgy mint tavaly,szerintem jó kis vacsi volt az is.Tartani kell a hagyományt. Losi! Neked külön mondom: ne legyél már durcás kisgyerek!!!Ne csinálj úgy mint én néha! :lol: Jösz és kész! :lol: Évadzárót tessék leszervezni és vadul hirdetni a klubtagoknak,az új arcoknak is jönni kell,de ha nem tudják időben meg,nem fognak ráérni. Király vagy, tetszik a hozzáállás! Csabi, az utolsó virágbolt a hátsó ajtó mellett, kint van az edc matrica az ajtajukon. Én már kaptam kedvezményt. Most nézem az edc oldalán, tényleg nincs már benne a listában az a bolt. De Kecskeméten 16-17 helyen elfogadják, érdemes megnézni a helyeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na akkor! Igenis lesz kecskeméti szexciós évadzáró vacsi megint és baromira nem érdekelnek a kifogások,hogy ki klubtag meg kinek mi fáj mi baja.Jön és kész. Ha kell én leszervezem megint,körbetelefonálok mindenkinek úgy mint tavaly,szerintem jó kis vacsi volt az is.Tartani kell a hagyományt. Losi! Neked külön mondom: ne legyél már durcás kisgyerek!!!Ne csinálj úgy mint én néha! :lol: Jösz és kész! :lol: Évadzárót tessék leszervezni és vadul hirdetni a klubtagoknak,az új arcoknak is jönni kell,de ha nem tudják időben meg,nem fognak ráérni. Sajna nem lustasgból, de valszeg nem leszünk ott mindkettőn az anyagiak miatt. Szerntem Losi is hasonlóképpen gondolkodik, mint én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na akkor! Losi! Neked külön mondom: ne legyél már durcás kisgyerek!!!Ne csinálj úgy mint én néha! :lol: Jösz és kész! :D Most látom csak, hogy beszottá'....?? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Sajna nem lustasgból, de valszeg nem leszünk ott mindkettőn az anyagiak miatt. Szerntem Losi is hasonlóképpen gondolkodik, mint én. Erre lelövi az 1000. oldal kezdési lehetőségét.....hát minjá' ríva fakadok! :D :lol: :lol: :lol: Amúgy 8 évvel ezelőtt ilyenkor már nagy volt a para....Házassági évforduló rlz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Hallod, én is annyi mindent szeretnék, meg szerintem sokan itt közűlünk... :lol: Egy, TECH2 közel másfél milla ft... :lol: Ha neked kell segítség te is kapsz és mindenki más, Losi is vett autót, ő biztosan emlékszik, arra is gyorsan összejött a pénz, aztán asszem mégsem kellett vagy mi? A tech meg kb csak 200 ezer :lol: és nem adományt adunk, hanem kölcsönt. Ezért mondtam, hogy személyesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Erre lelövi az 1000. oldal kezdési lehetőségét.....hát minjá' ríva fakadok! :D :lol: :lol: :lol: Bocsmááá, de nem is figyeltem :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 A tech meg kb csak 200 ezer :lol: és nem adományt adunk, hanem kölcsönt. Ezért mondtam, hogy személyesen! Az a gáz a tech-el, hogy a stiftre nem lehet ráakasztani.Max. a kilincsre! :lol: :D De én most sajnos nem tudok segíteni.A nincsből nehéz adni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Most olvastam a kezdeményezésről...anno Bazsi mondta, hogy venni akar egy Tech2 tudásával azonos olcsóbb klónt. Interneten találtam megfelelőt mindenki ezt vásárolja a gyári tech2 helyett. Jelenleg akciósan 169 eFt+Áfába kerülne és ingyenes szoftver frissítés is jár hozzá. :lol: (Vásárlás előtt természetesen ki lehet próbálni, CAN buszt is kezel.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 De én most sajnos nem tudok segíteni.A nincsből nehéz adni. :lol: nem egyenként kell pénzt beadni! gyertek be este hozzám és megbeszélünk mindent. Kinek jó? 17 óra ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 nem egyenként kell pénzt beadni! V.mi hihető kamatozású személyi kölcsön lehet jobb megoldás lenne, v. esetleg v.kivel betársulni, aki szintén használja a dolgot, és szép lassan kitermelné a cucc az árát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Amúgy 8 évvel ezelőtt ilyenkor már nagy volt a para....Házassági évforduló rlz...... GRATULA! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ha neked kell segítség te is kapsz és mindenki más, .... Ezzel semmi gondom, Te is tudod,ha kell és tudok segítek...DE ez azért kicsit más... :lol: Kinek jó? 17 óra ma? Dolgozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Csabi, az utolsó virágbolt a hátsó ajtó mellett, kint van az edc matrica az ajtajukon. Én már kaptam kedvezményt. Most nézem az edc oldalán, tényleg nincs már benne a listában az a bolt. Én is ott voltam, mert másk virágbolt nincs ott :lol: Valszeg, tulajváltás lehetett azóta, azért nincs már benne, és nem tudott a tulaj erről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 GRATULA! :lol: Thx! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Gratulálok Wolfiéknak az évfordulóhoz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Gratulálok Wolfiéknak az évfordulóhoz!!! Thx! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Thx! :lol: hehej gratula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ha Bazsi biztosabb lábon áll mint az AIG vagy a Lehmans kész vagyok részt venni a mentöakcioban Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 ha Bazsi biztosabb lábon áll mint az AIG vagy a Lehmans kész vagyok részt venni a mentöakcioban :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 :lol: :lol: :lol: :D nem röhög :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 20000. HSZ. ebben a topikban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts