Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Én a szombat estére szavazok, és tök mindegy hol!! Amúgy gondolom nem csak helyben toporgás lesz a programunk mindíg!! Ha meg csinálunk valamit, mint a multkori fotózkodás is akkor meg nem mindegy hol gyűlünk össze??

Én a Wolfi féle evést sem bánom, de nem kell feltétlen pizzázódni sztem... :roll: :roll: fadzszzsi???? :lol:

Szóval csak az a lényeg, hogy szombat este legyen, mert akkor jobban ráérünk!

Rulezke!!

Te meg csak arra vigyázzá', hogy nehogy a többségnek, csak a többség AKARATÁNAK vesdd magad alá!!! :) :( 8)

Megosztás:

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak a gépem szarakszik és amíg rá nem jövünk a bajára addig nem nagyon leszek.

A minitalit meg javaslom egyszer a Cp-ben egyszer meg a Domus parkolóban tartsuk.

Most legyen a Centrumnál 19:30 kor.

A napot pedig hozzuk össze, javaslom hagáék miatt a Szombatot, de indítok egy listát, amire mindenki odaírja, hogy neki melyik nap a jó.

1. Gepard péntek-szombat

2. Hagáék szombat

3. Speed péntek

4. Warwolf péntek-szombat

5.

6.

Megosztás:

Nekem tök 8 melyik nap,de péntek azért lenne jobb,mert uncsitesóm is akkor jön be Omegával(caravan 2,5TD),Csabi is akkor jön és nem ucsósorban Udi is akkor hozza a Skodát(1000MB)!

1. Gepard péntek-szombat

2. Hagáék szombat

3. Speed péntek

4. Warwolf péntek-szombat

5. Corsarulez inkább szombat

6. J0hnny péntek-szombat

Megosztás:

Gyerekek... ma este megint dolgozó lány jót boroztunk a Bor utcában a Bor fesziváloin Kecskemét főterén... :)))

Nagyon férfinemiszervás... szóval... sajnálok mindenkit, aki kihagyaja...

kicsit neehezn tudok most írni... de kurvaj jóól éreztem ma este magam... meg modst is... szóval ... :(

Boir utca fOR EVEER!!! :D

JA... és péntekeen jön a G coupe (bertone) a CPbe valamikor fél 8 körül!!!! :lol:

Na csók mindenkinek!

Lassan tépek aluidni..é. meg józanodni... :D

Megosztás:

Gyerekek... ma este megint rosszlány jót boroztunk a Bor utcában a Bor fesziváloin Kecskemét főterén... ;)))

Nagyon férfinemiszervás... szóval... sajnálok mindenkit, aki kihagyaja...

kicsit neehezn tudok most írni... de kurvaj jóól éreztem ma este magam... meg modst is... szóval ... :D

Boir utca fOR EVEER!!! :D

JA... és péntekeen jön a G coupe (bertone) a CPbe valamikor fél 8 körül!!!! :lol:

Na csók mindenkinek!

Lassan tépek aluidni..é. meg józanodni... :D

:shock: :shock:

:) :( :D :D :D ;)

Megosztás:

Amondó vagyok... nyilván ki kéne nézni ma este is...

aaa főtérre... :lol:

Olyan kellemes volt a tegnap este... bár a gyomrom még ég egy kicsit... :)

Végülis úgy, hogy nem vacsoráztam tegnap (délbe ettem utoljára) és így lecsúszott több mint 1 liter a Szeremley bácsi boraiból... nem is csoda! :(

Szóval... csak buzdítani tudok mindenkit, hogy igazán kitolhatnátok Ti is a se.ggeteket ma este, mert tényleg hangulatos! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.