Hagalex Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Én a szombat estére szavazok, és tök mindegy hol!! Amúgy gondolom nem csak helyben toporgás lesz a programunk mindíg!! Ha meg csinálunk valamit, mint a multkori fotózkodás is akkor meg nem mindegy hol gyűlünk össze?? Én a Wolfi féle evést sem bánom, de nem kell feltétlen pizzázódni sztem... :roll: :roll: fadzszzsi???? :lol: Szóval csak az a lényeg, hogy szombat este legyen, mert akkor jobban ráérünk! Rulezke!! Te meg csak arra vigyázzá', hogy nehogy a többségnek, csak a többség AKARATÁNAK vesdd magad alá!!! :) :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok! Itt vagyok ám, csak a gépem szarakszik és amíg rá nem jövünk a bajára addig nem nagyon leszek. A minitalit meg javaslom egyszer a Cp-ben egyszer meg a Domus parkolóban tartsuk. Most legyen a Centrumnál 19:30 kor. A napot pedig hozzuk össze, javaslom hagáék miatt a Szombatot, de indítok egy listát, amire mindenki odaírja, hogy neki melyik nap a jó. 1. Gepard péntek-szombat 2. Hagáék szombat 3. Speed péntek 4. Warwolf péntek-szombat 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 1. Gepard péntek-szombat 2. Hagáék szombat 3. Speed péntek 4. Warwolf péntek-szombat 5. Corsarulez inkább szombat 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Nekem tök 8 melyik nap,de péntek azért lenne jobb,mert uncsitesóm is akkor jön be Omegával(caravan 2,5TD),Csabi is akkor jön és nem ucsósorban Udi is akkor hozza a Skodát(1000MB)! 1. Gepard péntek-szombat 2. Hagáék szombat 3. Speed péntek 4. Warwolf péntek-szombat 5. Corsarulez inkább szombat 6. J0hnny péntek-szombat Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Azért mondtam, hogy MOST még legyen péntek, mert ezt a mostanit már igy beszéltük! :wink: Meg Udi hoz nekem DVD-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Akkor a szokott helyen, és időben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Csak azt nem értem, hogy miért jó, ha a Domus parkolóban tartjuk kéthetente?? Miért jobb ott? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Csak azt nem értem, hogy miért jó, ha a Domus parkolóban tartjuk kéthetente?? Miért jobb ott? :roll: Azt én se értem mié jobb ott!!! 8) :lol: ...bár igaz asse érteném mié' rosszabb!!?? :shock: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Csak azt nem értem, hogy miért jó, ha a Domus parkolóban tartjuk kéthetente?? Miért jobb ott? :roll: Csöndesebb, nyugisabb, és nem keveredünk korpa közé! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Gyerekek... ma este megint dolgozó lány jót boroztunk a Bor utcában a Bor fesziváloin Kecskemét főterén... :))) Nagyon férfinemiszervás... szóval... sajnálok mindenkit, aki kihagyaja... kicsit neehezn tudok most írni... de kurvaj jóól éreztem ma este magam... meg modst is... szóval ... :( Boir utca fOR EVEER!!! :D JA... és péntekeen jön a G coupe (bertone) a CPbe valamikor fél 8 körül!!!! :lol: Na csók mindenkinek! Lassan tépek aluidni..é. meg józanodni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Gyerekek... ma este megint rosszlány jót boroztunk a Bor utcában a Bor fesziváloin Kecskemét főterén... ;))) Nagyon férfinemiszervás... szóval... sajnálok mindenkit, aki kihagyaja... kicsit neehezn tudok most írni... de kurvaj jóól éreztem ma este magam... meg modst is... szóval ... :D Boir utca fOR EVEER!!! :D JA... és péntekeen jön a G coupe (bertone) a CPbe valamikor fél 8 körül!!!! :lol: Na csók mindenkinek! Lassan tépek aluidni..é. meg józanodni... :D :shock: :shock: :) :( :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Lassan tépek aluidni..é. meg józanodni... :lol: Jajdenagyon bevagyok én állítva! :drinkers: :partyman: :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Gyerekek... ma este megint rosszlány jót boroztunk....... kicsit neehezn tudok most írni... Nem haragszunk a csúnya írásért....... :wink: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Csöndesebb, nyugisabb, és nem keveredünk korpa közé! :lol: :) :( Wolfinál a pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Hiába na,nincs hozzászokva a srác a "szántáshoz"! :mrgreen: De ha egy kicsit kezelésbe veszem,még lehet belőle bajnok! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 VAn ADSL-em de jo nekem mostmar akkor jovok föl és addig ameddig csak akarok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Amondó vagyok... nyilván ki kéne nézni ma este is... aaa főtérre... :lol: Olyan kellemes volt a tegnap este... bár a gyomrom még ég egy kicsit... :) Végülis úgy, hogy nem vacsoráztam tegnap (délbe ettem utoljára) és így lecsúszott több mint 1 liter a Szeremley bácsi boraiból... nem is csoda! :( Szóval... csak buzdítani tudok mindenkit, hogy igazán kitolhatnátok Ti is a se.ggeteket ma este, mert tényleg hangulatos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Ma este 7-8 körül elviszik a vasamat ha minden igaz meg mentek belölle valamit amit lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Ma este 7-8 körül elviszik a vasamat ha minden igaz meg mentek belölle valamit amit lehet! DÉNES A HŐVEDŐLEMEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLS Tudod,ami a katalizátor felett van,az kéne,kemény pénzt is fizetek érte!!! Boritsátok meg és szed le nekem,könyörgöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Ma este 7-8 körül elviszik a vasamat ha minden igaz meg mentek belölle valamit amit lehet! Nekem hátsó lámpa lenne jóóó... de... Te látod, hogy lehet-e. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Hát sajna egyikel se mtudok sajnalni nem tudom megbontani mert apu nem igazan akarja meg az akksit se igazan engedi kivenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Dénes! Milyen gsi-t akarsz? Kadett, Astra vagy Corsa? Az egyik hirdetési ujságban tegnap láttam egy kék Kadett gsi-t, 150 000-ért. (bár kissé lepukkant volt..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Mar ascona fele hajlok elég erőteljesen!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Most már biztosan ott leszünk az MB-vel pénteken 19:30-kor CP parkolóban!!! Gyertek minél többen egy kis nosztalgia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Én megyek!A kispiros Pokol Szekerével :twisted: ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts