Kacsero Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Tavaly sem volt külön kecskeméti évadzáró, csak a klub szintű. :lol: Miért ne lett volna?! :lol: Ennyire öregszel, hogy már nem emléxel?? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Kecskemét nem tart külön évzárót! Klubszintű évzáró lesz a Sasfészekben rántotthússal :lol: Utána buli, és remélem Johnny most nem tör autót. Gyere taxival. tervezett dátum nov.29 szombat 17:00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 tervezett dátum nov.29 szombat 17:00 Erről nem kellene valami másik topikban esetleg valami infót feltenni? :lol: Meg listát, hogy kb. mennyien is jönnének el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Kecskemét nem tart külön évzárót! Ezt mikor találtátok ki? Én még nem hallottam róla. A klubos évzáró pedig most van megbeszélés alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ezt mikor találtátok ki? Én még nem hallottam róla. Én Tomitól hallottam... :lol: :lol: De sztem, jó lenne a szokásokhoz híven, megcsinálni megint a saját kis összeröfinket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Én Tomitól hallottam... :lol: :lol: De sztem, jó lenne a szokásokhoz híven, megcsinálni megint a saját kis összeröfinket :lol: Ezt én is így gondolom, és (J0hnnynak infó) nem karácsony, hanem szilveszter előtt szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Gepárd! Multkor mondtad, hogy a tacskóban a virágüzletben is van kedvezményünk... :lol: Szóval, szombaton voltam ott, és pont a tulaj szolgált ki, viszont Ő nem tud semmiféle kedvezményről... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 :lol: Miért ne lett volna?! :lol: Ennyire öregszel, hogy már nem emléxel?? :lol: :D Valóban. Nemrég Tomival beszéltünk erről, és Ő kavart meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ő nem tud semmiféle kedvezményről... :lol: nem klub, hanem EDC! Kecskemétnek külön évzáró feleslegesnek tartom, de nem zárom ki! A pályanap miatt volt az előző. Ha van rá igény, csináljuk. A klubos szervezés alatt van. Joee-val beszéltem és akkor döntöttünk arról, hogy szinte mindegy de inkább felesleges. A Balázs szeretne Tech2-t, ehhez adnunk kellene pénzügyi segítséget. Udi és Bazsi megbeszélik mit is kell megvenni pontosan. Ezt személyesen szeretném megbeszélni mindenkivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 . A klubos szervezés alatt van. Joee-val beszéltem és akkor döntöttünk arról, hogy szinte mindegy de inkább felesleges. Döntési jogom nem igen van, de a véleményem az, hogy felesleges külön szekció és külön klubbos évadzáró. Viszont a többség dönt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 A Balázs szeretne Tech2-t, ehhez adnunk kellene pénzügyi segítséget. Udi és Bazsi megbeszélik mit is kell megvenni pontosan. Ezt személyesen szeretném megbeszélni mindenkivel. Oszt' mibe fáj egy ilyen?? :lol: de a véleményem az, hogy felesleges külön szekció és külön klubbos évadzáró. Viszont a többség dönt :lol: Senem Opeles nem vagyok, és okt.1-től klubtag sem, szóval részben kívülállóként én is egyetértek veled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mingyáááá 1000 :lol: Jól nyomjátok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Mingyáááá 1000 :lol: Jól nyomjátok :lol: :lol: Kihalcság van..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Dolgozunk, legalábbis én ... :lol: Na jó, bent vagyok.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na talán ez lesz az 1000-dik.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 És nem! :lol: Még 13 hozzászólás hiányzik. És innentől kussolok, ez legyen a tiétek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 És nem! :lol: Még 13 hozzászólás hiányzik. És innentől kussolok, ez legyen a tiétek! :D :lol: Még néhány nap, és meglesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hát, akkor huzzunk bele.... :lol: Tegnap mérgelődtem egy picit, ugyanis eltört a stab rúd vége a furatnál.... <_<A G astránál.... Sem a Feri (Kiskasza) sem a szerelőm nem hallot még ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hát, akkor huzzunk bele.... :lol: Tegnap mérgelődtem egy picit, ugyanis eltört a stab rúd vége a furatnál.... <_<A G astránál.... Sem a Feri (Kiskasza) sem a szerelőm nem hallot még ilyet. Feleség 1.0 biztos kűűdte neki arra felétek! :lol: F-nél símán ki lehet végezni.Sztem 1Xű anyagfáradás.Azért azaz út ad neki rendesen, akármilyen óvatiban is mész rajta..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Na akkor! Igenis lesz kecskeméti szexciós évadzáró vacsi megint és baromira nem érdekelnek a kifogások,hogy ki klubtag meg kinek mi fáj mi baja.Jön és kész. Ha kell én leszervezem megint,körbetelefonálok mindenkinek úgy mint tavaly,szerintem jó kis vacsi volt az is.Tartani kell a hagyományt. Losi! Neked külön mondom: ne legyél már durcás kisgyerek!!!Ne csinálj úgy mint én néha! :lol: Jösz és kész! :lol: Évadzárót tessék leszervezni és vadul hirdetni a klubtagoknak,az új arcoknak is jönni kell,de ha nem tudják időben meg,nem fognak ráérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Kecskemét nem tart külön évzárót! Klubszintű évzáró lesz a Sasfészekben rántotthússal :lol: Utána buli, és remélem Johnny most nem tör autót. Gyere taxival. tervezett dátum nov.29 szombat 17:00 Helyes!Te viszel kocsival én meg iszok! :lol: Végre nem kell cézársalit sem ennem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Úgy látszik sok della került a HM kasszájába: 2009-ben is lesz repülőnap Kecskeméten! Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató Jó hír a repülés szerelmeseinek, hogy a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség előzetes tervei alapján Magyarország a NATO-ba való belépésének 10. évfordulója alakalmából, illetve a NATO megalakulásának 60. évfordulója tiszteletére 2009. augusztus 1-2-án ismételten megrendezi Kecskeméten a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai bemutatót. Ha lenne ilyen egyszer végre: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ez kész Tomi! Dévke átjött ma este,jól besöröztünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 nem klub, hanem EDC! Ki mondta, hogy KLUB-os? én is EDC-ről beszéltem, de a tulaj arról sem tud... :lol: A Balázs szeretne Tech2-t, ehhez adnunk kellene pénzügyi segítséget. Hallod, én is annyi mindent szeretnék, meg szerintem sokan itt közűlünk... :lol: Egy, TECH2 közel másfél milla ft... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts