warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nemhiába kocsit mostam bameg.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 :lol: földműves :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080930/K_p002_www.k...ltoltes.hu_.jpg :lol: földműves :lol: Milyen vidám és kisimúlt az arca, hogy végre nem a betonon kell szédelegni :D :lol: :lol: Ezentúl a neved: Gyapotszemű Johnny. Röviden: Káttonájdzsó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 :lol: http://kepfeltoltes.hu/080930/K_p002_www.k...ltoltes.hu_.jpg :lol: földműves :lol: Nagyon diplomatikusan fogalmazol Tomi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Hogy Tomi te mekkora genya vagy :lol: Bezzeg azt nem raktad fel,ahogy te kinéztél?Traktoros paraszt! :lol: Na várjál csak,megkeresem azt a képet. :lol: Amúgy ma reggel volta kárszakértő,péntekre info lesz mennyit kapok és köv héten már jön a zsé. Hátfal,ajtó,lámpa csere,hátulja fújás,mindent belevett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 én nem akartalak leparasztozni de akko most vedd úgy, hogy megtettem :lol: :lol: :lol: Corsa: akko helyes akko minden csere+festés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Kurucz krt Unix bolt.Ott van LM és 25% kedvesség a klubkártyára. Ezt kicsit helyesbíteném: Az UNIX bolt, kiköltözött a BAJNOK u. 1 alá, és sajnos csak 10% kedvezményünk van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ezt kicsit helyesbíteném: Az UNIX bolt, kiköltözött a BAJNOK u. 1 alá, és sajnos csak 10% kedvezményünk van... :lol: Na kapják be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na kapják be! :lol: Nem mintha sokat vásároltunk volna ott. Csütörtökön de. megyek a nagyvárosba, ha esetleg kell valakinek valamit elhozni szóljon. Csabi! Nem beszélsz Futó Gabival olaj ügyben, esetleg el tudnám hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Nem mintha sokat vásároltunk volna ott. Csütörtökön de. megyek a nagyvárosba, ha esetleg kell valakinek valamit elhozni szóljon. Csabi! Nem beszélsz Futó Gabival olaj ügyben, esetleg el tudnám hozni. Köszi, de Futó Gabi, csak METABOND-ot forgalmaz, nekem meg LM kell! UNIX-ba lehet kapni, és már, majdnem meg is vettem, csak nem lehet náluk kártyával fizetni, így majd holnap megyek vissza a cuccért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Tomi!Mi volt ma a gumisműhely előtt a Jókain?Annyit láttam, hogy egy Audi A2-t palánkra szorított egy 124-es.Kisit odatolta a gumisműhely előtti szakaszhoz... Motoros rendőrök irányították a forgalmat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ezt kicsit helyesbíteném: Az UNIX bolt, kiköltözött a BAJNOK u. 1 alá, és sajnos csak 10% kedvezményünk van... :lol: Unixba az EDC-re 20% van! Ez fix. :lol: Ha neked 10-et akarnak adni, az furcsa. Itt Debrecenben 20%-ot mutat a gép EDC-s kártyásoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Csak a Moly jó bele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Unixba az EDC-re 20% van! Ez fix. :lol: Ha neked 10-et akarnak adni, az furcsa. Itt Debrecenben 20%-ot mutat a gép EDC-s kártyásoknak. Ez konkrétan minden UNIX boltra érvényes, vagy azért ettől eltérhetnek? Van erről lista? Mert ha egységes, akkor holnap kiverem a balhét, hogy át akartak b@szni... :lol: közben megtaláltam a mote oldalon az EDC keresőt... EDC KERESŐ Sajnos ott is 10%-ot ír, de a debreceni unix boltra is... szvl, Mackósajt, nem tudom, Te hol nézted.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Csak a Moly jó bele? :lol: Jaja, nekem nagyon bevált, és anno DEMÓ szaki ezt ajánlotta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ez konkrétan minden UNIX boltra érvényes, vagy azért ettől eltérhetnek? Van erről lista? Mert ha egységes, akkor holnap kiverem a balhét, hogy át akartak b@szni... :lol: ez így most jó kérdés, de amikor én nemrég ott vásároltam, akkor meglepetésemre közölte az eladó, hogy az edc 20%-os. Nem akarok hülyeséget mondani, de itt ennyi. És simán csak az edc miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Jaja, nekem nagyon bevált, és anno DEMÓ szaki ezt ajánlotta... :lol: Anno mikor Kiskasza vette még az XE-be Ausztriában, ott az eladó mondta neki, hogy alte motor-ba jó.Szal sztem jó a tiédbe bármelyik 10W-40 ill. 5W-40.Mobil 1, Castrol, Metabond, Texaco, miegymás.... Sztem. :lol: A Stiftbe amúgy Castrolt tettem.Tudom túlzás, de cserébe igen magas a mérce! :D Ma mentem 1t reggel egy Corsa C 1.2-vel, és nem maradtam érdemileg le.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 nem tudom mi volt a jókain, én is ennyit tudok. Nekem csütörtökön jön emberem aki hoz mindent így neked nem kell, Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jaja, nekem nagyon bevált, és anno DEMÓ szaki ezt ajánlotta... :lol: Nekem meg valószínűleg emiatt az olaj miatt élte túl a motor a múltkori olajelfolyást... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Johnny! Holnap Pesten vagy? Jössz este Lurdyhoz? A Corsával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Johnny! Holnap Pesten vagy? Jössz este Lurdyhoz? A Corsával? Eddig úgy néz ki megyek este,de nem a corsával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Losi! Egy ilyen japóba beleülnék! Spiderman Honda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Losi! Egy ilyen japóba beleülnék! Spiderman Honda! Akkor itt egy lehetséges alap hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor itt egy lehetséges alap hozzá.... A felújítást állod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 A felújítást állod? :lol: Seeemmmi közöm hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts