Gepard Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Exide, Banner Banner van nekem is, csak jókat tudok róla mondani. Céges targoncában is az volt, ott is sokáig bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Dezsőben olajat cseréltem,corsához meg lesz ajtó 15Eért olaszból. Holnap ki jön Bazsihoz? Kacseró!Elkérhetem a GPS-ed majd? Tegnap délután, nem Te jöttél szembe az izsákin a DEZSŐ-vel? <_< A GPS-miatt meg hívj fel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 THX az akksira az ötleteket, majd szétnézek ár-ügyileg... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 THX az akksira az ötleteket, majd szétnézek ár-ügyileg... :lol: Bannert vettem Morgónak is, meg a hawerjének is, ill. nekem is az volt korábban a fehéreben.Nem volt vele gond.Amúgy a 74Ahm-ás verzió kedvességgel 20250ft.Szal nem lesz olcsó, hála a kímaikanka, akik felvásárolták a létző öszes ólmot, aztán jóól felnyomták az árakat. Én meg szombaon megmászattam a kicsit a kígyós partján, a legnagyobb retekben.Olyan helyre is bementem vele, ahol más emer viszafordult volna.Ha bármelyik Opellel kellett volna bemennem, nem elég, hogy levertem volna az alját, de el is akadtam volna.Nem beszélve a sírógörcsről. Aztán tegnap meg szüretben a homokban.Szal öszeségében elégedett vagyok a kisautó képességeivel.Meg a fogyijával is. Amúgy meg lerántottam magam rükvartzben, mert guggonülős szőlőt szedtünk.Egy élmény volt.Még ma is tanulok járni bakker... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Amúgy meg lerántottam magam rükvartzben, mert guggonülős szőlőt szedtünk.Egy élmény volt.Még ma is tanulok járni bakker... :lol: bammmeeeeggg :lol: :D ezen a dumán, majd leestem a székről a röhögéstől... :D Bannert vettem Morgónak is, meg a hawerjének is, ill. nekem is az volt korábban a fehéreben.Nem volt vele gond.Amúgy a 74Ahm-ás verzió kedvességgel 20250ft.Szal nem lesz olcsó,..... THX, gondoltam, hogy nem lesz olcsó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Amúgy meg lerántottam magam rükvartzben, mert guggonülős szőlőt szedtünk.Egy élmény volt.Még ma is tanulok járni bakker... :lol: :lol: :lol: :D Pipo faterja rajta van az ügyön,biztosító is jön a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 NA megvettem az akksit, THX Losi, az infót, és a közbenjárást :D Banner 55Ahm kedvességgel, 15 papír volt. :lol: Viszont a berakás után valami szakival pecsételtetni kell, hogy megfelelő az áramellátása az akksinak,mert csak úgy él a 2év gari... :lol: Jah, J0hnnyval is összefutottam a városban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 bammmeeeeggg :lol: :lol: ezen a dumán, majd leestem a székről a röhögéstől... :lol: Pedig így van! :lol: Hajol-guggol-térdel-mászik......és nagyonvárja, hogy vége legyen! :D NA megvettem az akksit, THX Losi, az infót, és a közbenjárást :lol: NM! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nah, végre van Internetkapcs.unk! :lol: Viszont az MSN nem műxik.V.mi hibádzik.Konkrétan nem kapcsolódik a NET meesenger Servicéhez. Szal ha v.kinek van 5lete, hogy hogyan kell, pls szóljon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nah, végre van Internetkapcs.unk! :lol: Viszont az MSN nem műxik.V.mi hibádzik.Konkrétan nem kapcsolódik a NET meesenger Servicéhez. Szal ha v.kinek van 5lete, hogy hogyan kell, pls szóljon. :lol: Indítsd újra a modemet! Áramból kihúz, kicsit vár, visszadug, kicsit vár, újrakapcsolódik, örül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Indítsd újra a modemet! Áramból kihúz, kicsit vár, visszadug, kicsit vár, újrakapcsolódik, örül. Minjá kipróba.De most átadom az alvezérnek.Had olvasson. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Amúgy most jöttem be az irodába, eddig terepen voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 DEMÓ! Nálatok még lehet mindíg kapni Liqui Moly MOS2-es olajat? :lol: Kellene nekem egy 5 lityis kannával. Nem tudom Nálatok mennyi lenne... Olajcsere esedékes, találtam a neten, 14e.papír+posta.klg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Astra 1x kapott Liqui Moly-t, és igen szép hangja volt tőlle. Mondjuk nem ez volt a kérdés .... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 DEMÓ! Nálatok még lehet mindíg kapni Liqui Moly MOS2-es olajat? :lol: http://black-diamond.hu/bd_img/bd_termek_limo1092.jpg Kellene nekem egy 5 lityis kannával. Nem tudom Nálatok mennyi lenne... Olajcsere esedékes, találtam a neten, 14e.papír+posta.klg... :lol: Próbáld meg az Olajdepóban, asszem ahol klubbos kedvezményünk volt ott is lehet kapni, ill. lehetne egy próbát tenni abban az ótósboltban, ahol én is vettem a Metabondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Amúgy most jöttem be az irodába, eddig terepen voltam. Elég sok "szemetet" hagytam, de eléggé nehéz volt a dolgom szinte egyedül.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Próbáld meg az Olajdepóban, asszem ahol klubbos kedvezményünk volt ott is lehet kapni, ill. lehetne egy próbát tenni abban az ótósboltban, ahol én is vettem a Metabondot. :lol: konkrétan, melyikekre is gondolsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 :lol: konkrétan, melyikekre is gondolsz? :lol: 1X arra, ami a Kurutz Krt.-n van.A másik pedig ahogy a Budai kapunál elkanyarodunk a Ceglédi út felé, na ott a gyalogosátkelő lámpánál.Az Olajdepó pedig a Szegedi úton van, a Fornetti előtti részen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ez a cikk nagyon tecc...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Kurucz krt Unix bolt.Ott van LM és 25% kedvesség a klubkártyára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Húúú, ez nagyon kemény.... http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=13329 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Húúú, ez nagyon kemény.... http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=13329 Tudják, és hidd el, fű alatt büszkék is rá.Kár is ezt feszegetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Aki tud, az vegyen fel pls. MSN-re.Elbuktam mindenki adatait.Csak Johnnynál és Gepárnál vagyok meg. los.istvan@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 köcce az infókat olaj ügyben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Kurucz krt Unix bolt.Ott van LM és 25% kedvesség a klubkártyára. Annó én is sok helyen jártam, de végül Unix-nál volt a legkedvezőbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts