Gepard Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Pénteken biztos nem fogom látni! <_< Ez tuti mert nem leszek én sem a városban. Cserébe itt van pár kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ez tuti mert nem leszek én sem a városban. Cserébe itt van pár kép. Kurv4 jól mutat a lámpa!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Cserébe itt van pár kép. jó lett.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szerencsére a foglalatot nem kellett vágni, csak két-két sarut kellett átcserélni. Na, és milyen jelek nélkül? Holnap lekerülnek a fekete részről a matricák is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na, és milyen jelek nélkül? Holnap lekerülnek a fekete részről a matricák is. Clean style...mindig is ezt ugatom...nincs szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Köszi a docsérő szavakat. Ma voltam a Szigetiéknél, futóművet állítatni. Nem kellett hozzányúlni. Az eleje nem ment el, a hátulját meg tökéletesen rakták össze. (jó volt a Demó, Kiskasza féle kadett gsi híd) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ma voltam a Szigetiéknél, futóművet állítatni. Nem kellett hozzányúlni. Az eleje nem ment el, a hátulját meg tökéletesen rakták össze. (jó volt a Demó, Kiskasza féle kadett gsi híd) Meg kell nézni a Prézli elejét is: tökéletes munka! Mondjuk kiderült,hogy apám és Feri faterja ismerik egymást még a Volántól! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Faterod mikor volt Volános, és mit csinált ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Faterod mikor volt Volános, és mit csinált ott? A mikort nem tudom,de karosszériás műhelyben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 A mikort nem tudom,de karosszériás műhelyben volt. Rákérdezek apósra hétvégén, lehet ismerik egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Mert a Trabit visszakaptam ugyan de jön is rá a vevő! Kisit necces hangja van a gépednek, éppen hétfőn konstatáltam mikor Morgónak vittem az akksit. Olyan V6-ról meg sztem NE álmodozz egyelőre.Majd eljön azaz idő is mikor lehet, de akkor sem olyanról inkább komolyabbról. Clean style...mindig is ezt ugatom...nincs szebb. Jaja.Olyan Audis lett! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 mert széthajtják az opelesek! mondtam már, hogy venni kell egy szekció opelt de senki nem akar bele pénzt tenni, én megértem de lesz még olyan mikor jó lenne ha lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 http://www.bumerang.hu/ Csibés Jani az unokatesóm. Nem tudom, hogy erre most büszke legyek, vagy inkább tagadjam? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 mert széthajtják az opelesek! ................. Meg ilyenek......sztem...... <_< Ha már V6 és autómata.... Kisit fiatalabb kiadásban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 "MOST SZINTE AKCIÓS ÁRON ENNYIÉRT BIZTOS ELVISZIK !! LEGYEN GYORS !" Látom, ahogy tapossák egymást a leendő vásárlók, mégcsak véletlenül sem arról van szó, hogy ekkora motorral a kutyának nem kell <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ................. Meg ilyenek......sztem...... <_< Ha már V6 és autómata.... Kisit fiatalabb kiadásban.... Te, ez egy opel fórum ám. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 esetleg egy ilyen is jó lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Látom, ahogy tapossák egymást a leendő vásárlók, mégcsak véletlenül sem arról van szó, hogy ekkora motorral a kutyának nem kell :huh: :D :D :lol: Kétségtelenül jóó a marketingduma! :D Te, ez egy opel fórum ám. :P Ezek csak javaslatok ám...... :D Úgy vélem kisit stabilabb technikák, mint egy Omega 2.5V6 esetleg MV6..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ez a korosztály már lehet szívás bármeik márkánál...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ez a korosztály már lehet szívás bármeik márkánál...... <_< Pár ítélet ami azért jobban nézki, mint a már korábban említettek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ez tuti mert nem leszek én sem a városban. Cserébe itt van pár kép. Hoopppp ezt kihagytam. Nagyyooon dögös a hátsó lanyóóóóóóóó <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Kész a kocsim, nálam van!!! Lesznek apróságok szerelni, de már itt van, és ez a lényeg. Szép autód lett Tibii!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ez tuti mert nem leszek én sem a városban. Cserébe itt van pár kép. Már le is lett fényezve meg minden? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Már le is lett fényezve meg minden? <_< Mi itt nem apró szarral gurítunk! :huh: Morzsa is kész van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Mi itt nem apró szarral gurítunk! :D Morzsa is kész van! :lol: <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts