J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 az esetek többségében pedig sajnos így van <_< Ha csak fel nem idegesít és eladom! :huh: Lositól tanulva a példát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 itthon vagyok. Morgó beszélnünk kell, hítalak de nem vetted fel, nem is hívtál vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 itthon vagyok. na milyen volt? képek, élménybeszámoló? <_< Morgó beszélnünk kell, hítalak de nem vetted fel, nem is hívtál vissza! Morgó nem is fórumozik, szvl, ide hiába is írtad be :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 na milyen volt? képek, élménybeszámoló? <_< Morgó nem is fórumozik, szvl, ide hiába is írtad be :D :huh: De nem is veszi fel a savanyúság miatt. Kész a kocsim, nálam van!!! Lesznek apróságok szerelni, de már itt van, és ez a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 De nem is veszi fel a savanyúság miatt. Kész a kocsim, nálam van!!! Lesznek apróságok szerelni, de már itt van, és ez a lényeg. KÉPEK? <_< Én láttam még szétkapva! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 itthon vagyok. Morgó beszélnünk kell, hítalak de nem vetted fel, nem is hívtál vissza! Mert ott voltam nála és mondtam neki előtte,hogy szerbiában vagy,ezért nem hívott vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Mert ott voltam nála és mondtam neki előtte,hogy szerbiában vagy,ezért nem hívott vissza! akkor mond má meg neki, hogy beszélnünk kellene mert nála van az autóm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Kész a kocsim, nálam van!!! Lesznek apróságok szerelni, de már itt van, és ez a lényeg. Na végre... akkor majd megsasoljuk...de képeket is lehet feltolni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 akkor mond má meg neki, hogy beszélnünk kellene mert nála van az autóm <_< :huh: sz@r ügy... lehet vissza sem akarja adni...megtetszett neki is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 akkor mond má meg neki, hogy beszélnünk kellene mert nála van az autóm Szerintem meg ha picit segíteni akarsz neki,akkor hívd fel az Árpi barátod és "rugdos picsán",mert 2 hónapja nem képes összerakni Csabi autóját!Pedig már mindent odahordtunk neki,csak a lustaság nagy úr. Ezért nem bírom az Árpit... <_< Jó szakember,de drágán és lassan dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Ezért nem bírom az Árpit... <_< Jó szakember,de drágán és lassan dolgozik. Ezt megerősítem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 de képeket is lehet feltolni <_< Előbb lemossuk, majd utána fotózunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ha csak fel nem idegesít és eladom! <_< Lositól tanulva a példát! :huh: S, mit vennél ennyiért helyette?Olyan tökgyalut mint a jelenlegim?Ebben az árkategóriában minden verdába csak locsolni lehet a péézt.Ez ilyen móka. Türelem........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Előbb lemossuk, majd utána fotózunk. Legyen sok örömöd benne, továbbra is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szerintem meg ha picit segíteni akarsz neki,akkor hívd fel az Árpi barátod tegnap kimentem és be is indult a vectra. nem is értem miért nem mentem ki hamarabb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 tegnap kimentem és be is indult a vectra. nem is értem miért nem mentem ki hamarabb :huh: Csak végre jóó is legyen.Így 2 hónap után már baxameg....... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Csak végre jóó is legyen.Így 2 hónap után már baxameg....... <_< a hangja nagyon jó! szépen fut a motor, nem füstöl és jobban veszi a gázt mint eddig most nem azért fog sokat enni mert rossz, hanem mert tólja majd neki mint állat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 a hangja nagyon jó! szépen fut a motor, nem füstöl és jobban veszi a gázt mint eddig most nem azért fog sokat enni mert rossz, hanem mert tólja majd neki mint állat <_< Én is örültem, hogy most már tudok kanyarodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 tegnap kimentem és be is indult a vectra. nem is értem miért nem mentem ki hamarabb :D mondhattad voltna, hogy mész ki hozzá, mert odaadtam volna Neked a GSi-t, hogy nézze meg, mi a sz@rért van ilyen hangja.. :D sajnos nekem nincs időm kivinni.. <_< pedig nagyon kéne megnézetni, mert egyre jobban zavar... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Gepárd!Tegyél már fel képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Gepárd!Tegyél már fel képet! JAJA!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 bocsi csabi! Gepárd ne tegyél föl képet mert akkor pénteken nem nézi meg majd senki <_< :huh: :D Tud valaki adni nekem egy kölcsönautót? Mert a Trabit visszakaptam ugyan de jön is rá a vevő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 bocsi csabi! Semmmi gond.... :huh: Mert a Trabit visszakaptam ugyan de jön is rá a vevő! Mert a corsával mi van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 adagoló javítás, nem nagy ügy csak Árpi kell hozzá már megrendeltük az alkatrészt hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 bocsi csabi! Gepárd ne tegyél föl képet mert akkor pénteken nem nézi meg majd senki <_< :huh: :D Tud valaki adni nekem egy kölcsönautót? Mert a Trabit visszakaptam ugyan de jön is rá a vevő! Pénteken biztos nem fogom látni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts