kori Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Sziasztok. Ismeri vki EZT az autót? Egyik kollegámat érdekelné. Ha lehet püben reagáljatok, mert nemigen tévedek ide <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 de nem a vételár a lényeg, hanem a szerződésbontás, ha nem stimm valami nem vagy lekötelezve kaptál püt Hát ezaz.Egyáltalán nem azt kaptam a pénzemért amire előfizettem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 <_< Hiszen javúnék én anyám... de nem megy az könnyen faluhelyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Sziasztok. Ismeri vki EZT az autót? Egyik kollegámat érdekelné. Ha lehet püben reagáljatok, mert nemigen tévedek ide <_< Feltettem a kérdést a CS.s fórumon, de egyelőre semmi reag...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Feltettem a kérdést a CS.s fórumon, de egyelőre semmi reag...... ha jól veszem ki a képekből, akkor az 1 benzinkutas srácé, ott ahol szoktunk tankolni E85-öt... :huh: Mintha már láttam volna ott ezt a gépet... <_< de infóm nekem sincs több róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 de infóm nekem sincs több róla Kb. már látták a gépet feeling..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Losi! Nem tudom elégszer elmondani: THX THX THX a helpet! <_< :huh: :D Amúgy mikorra lesz kész a szekér?Péntek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kész lett a kormány+váltó+kézifék szoknya bőrözése... :huh: Nagyon jó lett... :D Köszi a fuvart Gepárdnak :D (fél 1-kor jöttem el) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nagyon jó lett... :huh: Köszi a fuvart Gepárdnak :D (fél 1-kor jöttem el) <_< Képeket!! Végülis egy órát vártál akkor még. A fuvart meg szívesen, valamelyik nap te segítettél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kész lett a kormány+váltó+kézifék szoknya bőrözése... :huh: Nagyon jó lett... :D Gratula! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Amúgy mikorra lesz kész a szekér?Péntek? <_< Kész van,de a hűtő cserés lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kész van? Kész van? Kész van? <_< ÖsszeRÖFFenés? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kész van? Kész van? Kész van? <_< ÖsszeRÖFFenés? :huh: Nem jó a szombat Sanyi.Télen is kell csinálni egy ilyet és akkor összehozzuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kár. <_< No majd kiderül, lesz-e télen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Meló után téptem haza robogóval, a szokásos útvonalon.Csongrádin befelé, majd rá a postánál a kiskörútra.Mivel forgalom nem volt, így az UNO előtti STOP táblát ajánlásnak vettem.Gázt adok, erre észre veszem, hogy az utána következő buszmegállóban ott állnak a motoros rendőrök, és az egyik már lép is kifelé.Erre reflexszerűen fék, irányjelző ki jobbra a Fordan felé, akkor még láttam, hogy ülnek rá a motorra.Én meg villany lekapcs, aztán nyélgázon el a Klapka utcán, majd erre/arra a kisutcákon.Nagy nehezen kijutottam a Bem utcára, ott irány a Szolnoki út felé, villany felkapcs aztán be balra a 2. utcán, át a Rákóczira, aztán a buszpályaudvarnál be a Nagykörösire.Onnan már gyorsan haza értem. A tökömnek sem volt kedve fizetni feleslegesen.Aztán már tuti belekötöttek volna a kiegészítő világításomba is, meg még ki tudja mibe. K@pjákbe! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Én meg amikor melleted álltam és zöldet kaptunk egyhuzomban téptem hazáig. Mindenütt zöldet kaptam, "sose volt ilyen jó". Pajának köszönöm a szerelést, végre nem fázunk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Mindenütt zöldet kaptam, "sose volt ilyen jó". Itt ha tolod neki szintén ilyen,nem is értem otthon miért nem lehet zöldhullámot adni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Meló után téptem haza robogóval, a szokásos útvonalon.Csongrádin befelé, majd rá a postánál a kiskörútra.Mivel forgalom nem volt, így az UNO előtti STOP táblát ajánlásnak vettem.Gázt adok, erre észre veszem, hogy az utána következő buszmegállóban ott állnak a motoros rendőrök, és az egyik már lép is kifelé.Erre reflexszerűen fék, irányjelző ki jobbra a Fordan felé, akkor még láttam, hogy ülnek rá a motorra.Én meg villany lekapcs, aztán nyélgázon el a Klapka utcán, majd erre/arra a kisutcákon.Nagy nehezen kijutottam a Bem utcára, ott irány a Szolnoki út felé, villany felkapcs aztán be balra a 2. utcán, át a Rákóczira, aztán a buszpályaudvarnál be a Nagykörösire.Onnan már gyorsan haza értem. A tökömnek sem volt kedve fizetni feleslegesen.Aztán már tuti belekötöttek volna a kiegészítő világításomba is, meg még ki tudja mibe. K@pjákbe! <_< :huh: ADRENALINBOMBA!!! :D nem játszottál te túl sokat anno a need for speed most wanted-dal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ez ITT? Tominak ajámlom figyelmébe!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Amúgy megoldódni látszik a lassú Internet ügye, ugyanis Kmét elb@szott központjában, ott ahol lakunk b@zzegg, csak 2G-s lefedetség van. Megoldódott a dolog, nem volt szükség amire gondoltam.Bááárrr........ <_< :D Szóval elismerték a hibát, és viszavették a cuccot.helyette intéztem szinte ugyanannyiért DSL-t.Remélem ez már működni fog gond nélkül. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Na szóval... Elhoztam Feritől a morzsát reggel,18péz lett a munkaköltség. Alig akart beindulni...etanol+hideg Kiszedtem a hűtőt vissza kiskaszához,csere,de csak autómataváltósé volt,mindegy,az is jó végülis. Átmostam trisóval 3x,aztán beraktam,müxik szépen a venti is,remélem nem fog folyni sehol. Viszont a jobbos kp zár behalt,nem zár,lehet holnap szétkapom. Megmondom őszintén kicsit elegem van most a corsából,jó volt dezsőben ülni,hibátlan autó. Megkérdeztem a lambdát is 12E a bosch kedvesség nélkül...lehet veszek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Megmondom őszintén kicsit elegem van most a corsából,jó volt dezsőben ülni,hibátlan autó. Majd elkészül ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Majd elkészül ez is. Tudom,csak anyagilag nincs kedvem bejárni megint az utat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Tudom,csak anyagilag nincs kedvem bejárni megint az utat. az esetek többségében pedig sajnos így van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts