J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Vörösvárott tudok :huh: Vktor kellene megkérdezni, csak pihengetnek kicsit ugyebááár <_< Gabi nem tud valakit?Patyiék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Vörösvárott tudok :huh: Vktor kellene megkérdezni, csak pihengetnek kicsit ugyebááár <_< Jut eszembe. Ákoséknál lehet van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Jut eszembe. Ákoséknál lehet van. Elvi okokból oda nem! :huh: Gyuláék? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Zsoltinak van most egy 1.3-as sedanja kicsi pénzért, de egyenlőre még nem vettem rá magam. Lehet nem is fogom :huh: Amit nem olyan régen leélt kisit?Közel volt a kerítés ugyanis! :D Egy idő után viszasírnád az Astrát, amit meg most lassan a télbe menve nem igazán lehetne eladni, csak 600-650e. körül.Majd tavasszal meglátod sztem. <_< Addig gyűccsé péézet! :lol: Én is azt teszem.Hogy hogyan azt nem tudom, de próbálom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Gyuláék? <_< Hívd fel sztem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hívd fel sztem...... MOst, biztos örülni fog <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Amit nem olyan régen leélt kisit?Közel volt a kerítés ugyanis! :D Egy idő után viszasírnád az Astrát, amit meg most lassan a télbe menve nem igazán lehetne eladni, csak 600-650e. körül.Majd tavasszal meglátod sztem. <_< Addig gyűccsé péézet! :lol: Én is azt teszem.Hogy hogyan azt nem tudom, de próbálom! :D Lehet mondasz valami, bár már előre tudom, hogy nem lesz semmi a gyűjtésből. Visz mindent a lakás meg a szelifi telek. Mondjuk lehet ezek fontosabbak, mint egy new auto :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Addig gyűccsé péézet! :D Én is azt teszem.Hogy hogyan azt nem tudom, de próbálom! :huh: Én tudom!Nem kell költeni a @äŁ*<;}[@Đ-ra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Én tudom!Nem kell költeni a @äŁ*<;}[@Đ-ra! <_< Egy széthullott autóval nem sokra mejek...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Lehet mondasz valami, bár már előre tudom, hogy nem lesz semmi a gyűjtésből. Visz mindent a lakás meg a szelifi telek. Mondjuk lehet ezek fontosabbak, mint egy new auto <_< Ha veszel egy másik autót ami kevesebbe kerül havi 5000-el akkor azt a pénzt úgysem fogod észrevenni, mert csepp a tengerben. Ezt meg már legalább ismered minden nyűgével bajával együtt, nem kell attól félni, hogy rá kell költeni egy vagyont az átírásra, vezérléscserére, új gumira.....stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ha veszel egy másik autót ami kevesebbe kerül havi 5000-el akkor azt a pénzt úgysem fogod észrevenni, mert csepp a tengerben. Ezt meg már legalább ismered minden nyűgével bajával együtt, nem kell attól félni, hogy rá kell költeni egy vagyont az átírásra, vezérléscserére, új gumira.....stb. Max arra gondoltam, hogy eladni és venni egy olcsóbb szusit, aztán a megmaradt lovét meg rá tudom fordítani a lakásra, de inkább majd szép apránként csinálgatom. Végülis nem lakhatatlan az épület, csak szépítgetem. Az meg csak nem olyan sürgős, hogy szusiba száljak át <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 .... Az meg csak nem olyan sürgős, hogy szusiba száljak át :huh: <_< Látom, ahogy öregedsz, úgy okosodsz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Mi van már az autóddal? még mindíg nincs kész? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 :huh: Látom, ahogy öregedsz, úgy okosodsz... :D :D Szó nélkül átülnék ebből a Swiftből akár egy új Swiftbe, akár SX4-be, akár SX4 Sedanba, akár Splash-be, akár Grand Vitarába...... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Szó nélkül átülnék ebből a Swiftből akár egy új Swiftbe, akár SX4-be, akár SX4 Sedanba, akár Splash-be, akár Grand Vitarába...... <_< :D na... Te meg ahogy öregedsz úgy megy el az eszed... :D :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 J0hnny! esetleg EZT a CORSA-t meg tudnád majd nézni? Messze van Tőled? vagy ha útba esne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Mi van már az autóddal? még mindíg nincs kész? <_< Szombaton kerül vissza a festőtől a kasztnishoz. Már csak az a kérdés, hogy mikorra legózza össze. Lehet hétfőn, vagy kedden ki kellene ugrani megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 na... Te meg ahogy öregedsz úgy megy el az eszed... :D :D :huh: Vagy kezd megjönni? <_< :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Vagy kezd megjönni? <_< :D :huh: :D HY! Mi van nettel ?, megoldódott már a probléma? A legkisebb suzuki az nem rossz választás egy haveromnak van az nagyon megvan vele elégedve. 195 a vége nagyon jó a fogyasztása kb 6 lityi még ilyen hajtással is. most 17" kerekek viritanak rajta elég jól néz ki...splash Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 J0hnny! esetleg EZT a CORSA-t meg tudnád majd nézni? Messze van Tőled? vagy ha útba esne <_< Szia Csabi! Lehet hogy elkerültük egymást csak kérdés hogy mi van a lökössel, vagy már visszahoztad csak nem voltam ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 A legkisebb suzuki az nem rossz választás egy haveromnak van az nagyon megvan vele elégedve. Jó a fogyasztása kb 6 lityi még ilyen hajtással is. Jelenleg nekem is ilyen fogyiadat jött ki már másodszor.Szóval meg vagyok vele elégedve, mert olykor a lehetőségekhez mérten elég hüljén vezetek..... Amúgy kb. most, cirka 1500km után értem el oda, hogy megszoktam a kisautót.Elvagyunk benne, fürge amennyire szükséges, kicsi a fogyija, erre a városi bohóckodásra tökéletesen alkalmas.Annyi hátulütője van, hogy meg kell szokni a par@sztokat akik lefitymálják, esetleg szívóznak.Na az ilyeneket szoktam kisit pofára ejteni, mert megy ám ez ha szükséges...... :D <_< :huh: :D A végsebességről annyit, hogy óra szerint 140km/h-t bírtam kihozni belőle.Többet nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na Szóval Tisztelt Kartárcsak! MA ELLÁTTAM EGY BARÁTUNKAT ALKATRÉSSZEL ; GÉPTETŐ, HŰTŐ! AZ ÚRNAK OLYAN GÉPTETŐT ADTAM AMIRE Ő AZT MONDTA MIELŐTT MÉG LÁTTA VOLNA HOGY ÖSSZESZAROM MAGAM HA VAN FEKETE. SZÓVAL ÖSSZEKÉNE JÖNNI ÖSSZNÉPILEG MEGNÉZNI HOGYAN ZAJLIK EGY CORSÁS SURMÓNÁL AZ ÖSSZESZARÁS, MERT FEKETE GÉPTETŐT ADTAM NÉKI :D :lol: :D :huh: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Hm... VALAMI ILYENRE GONDOLOK CORSÁS SRÁCCCCCCC kaka <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 <_< :huh: :D Nem vagy 100-as! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Hétfőn Losi átveszi a többi cuccot a corsához és mehet Ferihez generálra! Holnap kigurulok vele,Gepárd gépét megnézzük hogy áll,aztán ha az kész van megy a corsa is a kés alá! <_< Nem így akartam,de ez lett belőle... :huh: U.i.:kicseréltem az astrában az első hangszorókat az ajtóban,a balos iszonyat állapotban volt. :D Az idő vas foga... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts