Kacsero Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 GSi Csabi asszem összefosta magát így sajnos ma nem tudott jönni, reméljük már jobban van :lol: Igen jobban van. :lol: de helyesbíteném az írásod, csak ment a hasam, és nem voltam jól... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 reggel szójjá adjam oda a toyotában van Holnap délelött beugrok a Jókaira a tatyóért... THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Losinak nincs még netje? Még mindíg nincs... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Holnap délelött beugrok a Jókaira a tatyóért... THX oké :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Na visszaértünk a nagyfaluba. Köszönöm szépen Losinak és Morgónak a délutáni gyors szervízt,talán most egy ideig nyugtom lesz az EGR-től. A kuplung is iszonyat jó lett,szoknom kell! Tomi! Beszéltem Bazsival,köv héten ha nem melózok,akkor nem csak én megyek,hanem anyuék is jönnek ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Jaaa és olyan heremtik szagú a kezem,hogy ihaj! :lol: Tiszta trabi feelingem van,akkor volt ilyen,amikor Károly barátom trabiját szereltük állandóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Menetteljesítmények Gyorsulás 0-100 km/h (mp): 11.0 (13.5) Végsebesség (km/h): 180 (172) Fogyasztás városban (l / 100 km): 10.7 (11.3) :lol: Fogyasztás országúton (l / 100 km): 5.6 (6.3) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na visszaértünk a nagyfaluba. már nem vagy itthon, oda kellett volna adnom a műbizonylatot amit ki kell cserélni :lol: nem hívtál, én azt hittem hétfőn is maradsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Tudod Kadi az úgy van, hogy én szívesen segítek, de amikor én kerestelek, le se sajnáltál! Most ugye kellett volna a segítségem, de inkább kikapcsoltam a telefonom. Na hogy esik? Ugye nem jó! Nalátod van értelme? Nem tudom miért kérted Losi számát de lehet ilyen hozzáállással az enyémet is törölheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 A kövi 7vége nekem nem lesz jó, mert Kiskőrösön leszünk családostól.Valszeg szüret lesz. Johnny, NM.Én meg Thx a hifit és a ford.számmérő behackelését.ha melóhelyen több idő lesz, szerválok hozzá kapcs.rajzot, aztán kötögetek.Az AGR feladta a lecót, nem volt 1Xű kiszedni, no meg viszatenni sem.Asszem Morgó többet ilyet nem vállal.Pill.ragajtó nélkül! :lol: Nekem sokkal kevesebb a fogyim, igaz más kategóriában ülök, de öszeségében nem rossz a verda.110km/h-ig jól autózható.Felette meg meghagyom másnak a feelinget.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 már nem vagy itthon, oda kellett volna adnom a műbizonylatot amit ki kell cserélni :lol: nem hívtál, én azt hittem hétfőn is maradsz Nem maradtam,megígértem,hogy visszahozom a leányzót! :lol: Amit pedig mondtál hát nem tudom...meglátjuk milyen melóink lesznek a héten...fél8-tól 4-ig melózok jó esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 A kövi 7vége nekem nem lesz jó, mert Kiskőrösön leszünk családostól.Valszeg szüret lesz. Johnny, NM.Én meg Thx a hifit és a ford.számmérő behackelését.ha melóhelyen több idő lesz, szerválok hozzá kapcs.rajzot, aztán kötögetek.Az AGR feladta a lecót, nem volt 1Xű kiszedni, no meg viszatenni sem.Asszem Morgó többet ilyet nem vállal.Pill.ragajtó nélkül! :lol: Nekem sokkal kevesebb a fogyim, igaz más kategóriában ülök, de öszeségében nem rossz a verda.110km/h-ig jól autózható.Felette meg meghagyom másnak a feelinget.... Na igen!Valamit valamiért fogyi téren! :lol: Figy Papa!Utána jártam a dolognak: Suzuki javítási kézikönyv Ebben van kapcs rajz.Majd átnézzük Udival és megmondjuk mit hova. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Skacok! Felmerült egy dolog. Én és Udi tuti rendelünk ilyet kintről,ha olcsón meglesz,de esetleg másnak is kell? :lol: Gondolok itt pl Kacseróra... Kartergáz lecsapató Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Skacok! Felmerült egy dolog. asszittem nitro :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Kadi szeretnél beszélni róla... :lol: fetrengősszmájli Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Tudod Kadi az úgy van, hogy én szívesen segítek, de amikor én kerestelek, le se sajnáltál! Most ugye kellett volna a segítségem, de inkább kikapcsoltam a telefonom. Na hogy esik? Ugye nem jó! Nalátod van értelme? Nem tudom miért kérted Losi számát de lehet ilyen hozzáállással az enyémet is törölheted. ha már így megkérdezted: ő az aki mindig segítőkész anélkül hogy bármit elvárna cserébe. és mivel a pannonos kártyámon nem volt elmentve a száma, ezért kértem segítséget. Bocsánat a zavarásért, nem fog előfordulni többet. amúgy a probléma megoldódott félig-meddig mert tudod van olyan aki hajlandó segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Nem lehetne ezt pü-ben? Senki nem kiváncsi itt erre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Nem lehetne ezt pü-ben? Senki nem kiváncsi itt erre! :lol: ha segítesz töröltetni... én sem akartam Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 ha segítesz töröltetni... én sem akartam Én nem ugatok bele,nem az én dolgom,csak nem itt kellene.4szemközt beszéljétek meg inkább.Több értelme lenne. Más! Kacseróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Kemény vagy Csoki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Én nem ugatok bele,nem az én dolgom,csak nem itt kellene.4szemközt beszéljétek meg inkább.Több értelme lenne. én kértem hogy töröltesse, de látod hogy nem kaptam választ. amúgy meg van beszélve, le van zárva a téma. nem foglalkozok vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Én és Udi tuti rendelünk ilyet kintről,ha olcsón meglesz,de esetleg másnak is kell? :lol: Gondolok itt pl Kacseróra... Jaja, jöhet nekem is... :lol: De ez mire is jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 De ez mire is jó? :lol: olyan mint a szatyor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Van füle? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Kacseróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Kemény vagy Csoki! :lol: :lol: :lol: Amit meg Karcsi vett át kupát, az a Tomié, csakhát, a puhányok eljöttek a díjkiosztó előtt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts