tomi023 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Kadi nem jössz krumpit szedni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 megjött a könyoklőm be is csavaroztam, holnap lesötétítem. hátul tök fekete elöl világosabb és biztonsági :lol: asszem apa elkezdődött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 most meg a Szigetinél van kicserélik az axiálcsuklókat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 most meg a Szigetinél van kicserélik az axiálcsuklókat... Hát úgy tűnik, tényleg! :lol: Ebként Thx a helpeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ebként Thx a helpeket! :lol: nm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 hé te pesti! lenne egy kérésem! Ha hazajössz a kezedbenyomnám a korza műbizonylatát, fel kellene vinni a 1032 Kiscelli utcába, nincs messze tőled és ki kellene cserélned egy helyesre, mert elírták az adatokat. Tehát ha van rá kapacitásod légyszi csörgess meg ha itthon vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 hé te pesti! lenne egy kérésem! Ha hazajössz a kezedbenyomnám a korza műbizonylatát, fel kellene vinni a 1032 Kiscelli utcába, nincs messze tőled és ki kellene cserélned egy helyesre, mert elírták az adatokat. Tehát ha van rá kapacitásod légyszi csörgess meg ha itthon vagy! Ok! Viszont aszem elmegyek ezért még ma:kartámasz. Amikor olvastam,hogy vettél beugrott,hogy mi is hiányzik nagyon belülről.Dezsőben nagyon megszoktam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 van egy kis cumi a corsan még nem tudjuk mi csak annyi biztos, hogy az axiálcsuklós kormányrúd nem éri el a külső gömbfejet :lol: Megnéztük a gsi-t azon jó, az enyémen nem...vizsgálódik a Szigeti csapat, meg én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Viszont aszem elmegyek ezért még ma:kartámasz. Azért jól nézd meg,milyen is... nem tom, emléxel-e az enyémre, még a másikban, hogy amikor kicsit jobban rá lett támaszkodva, akkor az alul lévő műanyag szét is tört... ha jól emléxek, még Veled hebrákoltuk utánna össze... :lol: Szóval, nem biztos, hogy az olcsóbb jobb... inkább stabilabbnak kéne lennnie az alul lévő rögzítésnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Megnéztük a gsi-t azon jó, az enyémen nem... Na igen, az csak GSi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 az új kolegina a jász utcán...igen kedves lány Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 az új kolegina a jász utcán...igen kedves lány Tudatos hölgynek néz ki! Na, meg a Tormásinál dolgozik...20%kedvezmény az alkatrészekre.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Hello Corsások mire hazaértem itt lett egy púpos csomi benne ez: Beschreibung: Original Opel Tasche (Zubehör aus Corsa), universell einsetzbar, in schwarz mir Corsa-Emblem in grün/türkis an der Seite Teilenummer: 17 90 411 / GM Nr. 9 121 899 2,40 volt, aki hamarabb jön érte egyet vihet, mer átmenni nem tudok, hétvégén dolgozom, de mindig van itthon vki nem kicsi, belefér vagy 10 üveg sör, és el is bírja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 az új kolegina a jász utcán...igen kedves lány Tomi. Asszem le vagy maradva... :lol: Elmondanám, hogy Anita, már kb. fél éve ott dolgozik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Most értem haza a melóból...picit kivagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Most értem haza a melóból...picit kivagyok! :lol: :lol: Asszem, Te sem így gondoltad, hogy szombaton is dolgozol.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 stipistopival elvitte a feketecorsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 :lol: Asszem, Te sem így gondoltad, hogy szombaton is dolgozol.... :lol: Háááát,várok a fizuig,aztán meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Losi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 stipistopival elvitte a feketecorsa :lol: köszi Zoli! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Losi... :lol: apaaaaaaa kezdődííííííííík... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 :lol: köszi Zoli! :lol: reggel szójjá adjam oda a toyotában van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Losinak nincs még netje? Mi van krumpliszedéssel? Maradt még a földben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Tegnap este beszéltem Bazsival, hogy a jövőhétvégén is lehet menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 most jövök a krumpliföldről. Bazsi és Családja nevében is szeretném megköszönni Losi-nak, Morgónak a szombati segítséget! én tegnap és ma is kint voltam, GSi Csabi asszem összefosta magát így sajnos ma nem tudott jönni, reméljük már jobban van :lol: Krumpli van bőven a foldben, így köv hétvégén ugyan ez a lemez, reggel 8 tali Bazsinál, és irány a föld. Jó lenne ha sokan mennénk mert nagyon sok van kb 1.6ha a teljes ebből még 1.1ha maradt. Tehát a találkozós topikban ismét indítok egy listát... és nem csak szedés, hanem zsákolás, válogatás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts