warwolf Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Losi: corsa papírjai rendben! :lol: Kösz a helpet! Szívesen.Én meg leadtam a bowdent anyudnak, és rendeztük a dolgokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szívesen.Én meg leadtam a bowdent anyudnak, és rendeztük a dolgokat. :lol: Köszi! Kicsrerélni nem sok kedvem van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ....Gelgóval, majd elkéred :D.... Vagy Rolettával ugyebár :lol: :lol: :lol: :D Mi köne neked ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Nekem erről a Loretta névről mindig ez jut eszembe: :lol: hívjatok Lorettának! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Vagy Rolettával ugyebár :lol: :lol: :D :D Mi köne neked ? A BW.-n, Gelgónál maradt a sárga bizt. mellényem... majd csak aztat kellene elhoznia J.-nek. :D De gondolom, J0hnny is szívesebben talizna Lorettával, mint Gelkóval... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Köszi! Kicsrerélni nem sok kedvem van! :lol: Majd 7végén belebújunk.Nem lehet olyan nagy kaland...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 IPU-s Astra G egyik kecskeméti kollégámé...ő is MOTE tag és hozzánk tartozik. Talira nem jár...de Bazsinál már páran találkoztak vele amikor a távindítós riasztót szereltük be neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 De gondolom, J0hnny is szívesebben talizna Lorettával, mint Gelkóval... :lol: :lol: Az még hagyján!Tegnap egész úton hazafelé telóztam,hívott...szal te tudod ki.Neeeem...nem az S-es! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 IPU-s Astra G egyik kecskeméti kollégámé...ő is MOTE tag és hozzánk tartozik. Talira nem jár... Köszi az infót... Akkor ezért ismeretlen még nekünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Majd 7végén belebújunk.Nem lehet olyan nagy kaland...... :lol: Hááát,nem tom még mi lesz,mert ha szombaton melózom,(de lehet ha nem)akkor vasárnap reggel megyek haza és nem egyedül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Kiskasza! Figyu! Az X14XE-hez kétféle szívósor létezik.Vajon csereszabatos az egyik a másikkal? :lol: Bazsi szerint nem,de én kétlem ezt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ....akkor vasárnap reggel megyek haza és nem egyedül. :lol: :lol: hoppá....csak nem? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 :lol: hoppá....csak nem? :lol: :D Jöhetnek krumplit szedni a Bazsihoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Jöhetnek krumplit szedni a Bazsihoz! :lol: :lol: :lol: :D Úúúú de kemény lenne! -Figyu szivem,volna egy kis romantikus meló! -Micsoda? -Ááá semmi,csak krumplit szedünk b@meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 :lol: :lol: :lol: Úúúú de kemény lenne! -Figyu szivem,volna egy kis romantikus meló! -Micsoda? -Ááá semmi,csak krumplit szedünk b@meg! :D :D :D :D de milyen komoly lenne már... :D Természetben fizetés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Aki nem olvasná a gsi chat topikot, azoknak íme: Mélykék BJ. ugrása a Verda napokon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Besenyő Pista eszmefutattása! :lol: Ez nagyon kész! :lol: Nem?DE! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Aki nem olvasná a gsi chat topikot, azoknak íme: Mélykék BJ. ugrása a Verda napokon. :lol: Tandem ugrást tudom javasolni neki folytatásként....egyébként gratula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 szakáll nélkül meg se ismertem, csak amikor felrakta a szemüveget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 :lol: hoppá....csak nem? :lol: :D Vagy ő meg a Morzsa, ja a tiedet hívták anno Morzsának. Akkor ez meg a prézli. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Vagy ő meg a Morzsa, ja a tiedet hívták anno Morzsának. Akkor ez meg a prézli. :lol: :lol: :lol: Prézli...akkor a tiéd mi?Lilahagyma? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Köszi a választ a sötétítéssel kapcsolatban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ...akkor a tiéd mi?Lilahagyma? :lol: Akkor már inkább vöröshagyma... az közelebb van a színügyileg.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 szakáll nélkül meg se ismertem, csak amikor felrakta a szemüveget :lol: Hát,amikor azon a szombati reggel találkoztunk, én is csak vigyeltem,hogy ki is ez a jólborotvált emberke.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 :lol: :lol: :lol: Úúúú de kemény lenne! Ha még így is talizni akar utána veled, lehetne vele komolyan tervezni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts