tomi023 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: Tomi Úgy, mint a BW-re? De akkor ezek szerint nem 1 autóval fogunk menni... :lol: remélem nem :lol: egyébként beszél angolul, és ez nekünk jó, mellesleg veled egy autóba és melyikkel mennénk akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 remélem nem :lol: egyébként beszél angolul, és ez nekünk jó, mellesleg veled egy autóba és melyikkel mennénk akkor? :lol: Hát, ilyen hosszú útra, azért nem hinném, hogy a hátsó rész annyira kényelmes lenne... főleg, hogy Te sem vagy kis darab, de a Dóri lábai is hosszúak... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: Tomi Úgy, mint a BW-re? De akkor ezek szerint nem 1 autóval fogunk menni... :lol: Amúgy kiről van szó ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Amúgy kiről van szó ? :lol: a sütögetőből a magas szöke lány Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 csaj és ez az a kategória amit az a kiscsávó nem tud értékelni, hogy apánk szavaival éljek "fogalma sincs milyen kincs van a kezében" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 a sütögetőből a magas szöke lány Áháááááááám így már egyből tudom :lol: Se :lol: Vagy kellemetes idomok és egy gyermek anyja ? Jól emlékszem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Áháááááááám így már egyből tudom :lol: Se :lol: Vagy kellemetes idomok és egy gyermek anyja ? Jól emlékszem ? :lol: Elvileg gyerek nincs, (legalábbis én nem tudok róla) amúgy magas, vékony, szöszi lány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 amúgy magas, vékony, szöszi lány. S, a többi versenykacsától az is megkülönbözteti, hogy értelmes, normális csaj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 S, a többi versenykacsától az is megkülönbözteti, hogy értelmes, normális csaj. :D Versenykacsa ? :lol: :lol: :lol: wiw adatlap ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Versenykacsa ? :lol: :lol: :D wiw adatlap ? :D fent van wiw-en, de most nincsenek képei fent... :lol: amúgy, már linkeltük volna...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 csaj és ez az a kategória amit az a kiscsávó nem tud értékelni, hogy apánk szavaival éljek "fogalma sincs milyen kincs van a kezében" Figyi Di Tomi ! A csaj ITT kezdődik. S a pláne hogy személyesen találkoztam vele, holt normális és nagyon jó nő! /az Ő pasija vitte el corsámat nagyfaluba/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Tominak! Ez sok mindent megmagyaráz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Az előbb a kiskörúton, taliztam 1 ezüst G astrással, IPU-... rendszám, és opelklub.hu felirat az első szélvédőn... :lol: Köszöntünk egymásnak, de nem tudom ki is volt Ő? :lol: Valaki ismeri? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Az előbb a kiskörúton, taliztam 1 ezüst G astrással, IPU-... rendszám, és opelklub.hu felirat az első szélvédőn... :lol: Köszöntünk egymásnak, de nem tudom ki is volt Ő? :lol: Valaki ismeri? :lol: IPU-129, már én is láttam, az oldalablakon is van MOTE felirat. De nekem sem rémlik ki lenne az illető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 IPU-129, már én is láttam, az oldalablakon is van MOTE felirat. De nekem sem rémlik ki lenne az illető. Az oldalablakot nem láttam,az elejét is csak tükörből... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Az oldalablakot nem láttam,az elejét is csak tükörből... :lol: Ha ezüst színű a hűtőmaszk, lexus hátsó ill. Angel első lámpesze van, akkor az X20XEV.Gubacsi Tibin keresztül ismerem a srácot, nagyon jó fej. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 fent van wiw-en, de most nincsenek képei fent... :lol: amúgy, már linkeltük volna...:lol: Az ilyen helyzetet asszem nevezhetjük tarhatatlannak. Oldjátok meg gyorsan valahogy :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ha ezüst színű a hűtőmaszk, lexus hátsó ill. Angel első lámpesze van, akkor az X20XEV.Gubacsi Tibin keresztül ismerem a srácot, nagyon jó fej. :lol: Lehet, hogy ő a "rejtve " kapcsolódik opciót választotta..... :D :lol: Ezért nem ismerjük.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Lehet, hogy ő a "rejtve " kapcsolódik opciót választotta..... :D :lol: Ezért nem ismerjük.... :lol: A maffia keze eléri úgyis! Losi: corsa papírjai rendben! :lol: Kösz a helpet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Losi! Amiről meséltem: Ennek fele müanyag: Gyöngyszem: Ez egy A corsa hátulja(C20NE) Na ilyen B corsát akarok: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Holnap nem tudok menni lurdyba,11 körül végzek a melóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Holnap nem tudok menni lurdyba,11 körül végzek a melóval. Gondolom, ezt nekem szántad... :lol: nem gond, akkor majd amikor sikerül összefutnod Gelgóval, majd elkéred :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ha ezüst színű a hűtőmaszk, lexus hátsó ill. Angel első lámpesze van, akkor az X20XEV.Gubacsi Tibin keresztül ismerem a srácot, nagyon jó fej. :lol: Mint írtam, a hátulját nem láttam. :D de mintha rendes gyári lámpái lettek volna elől...jah, meg le volt sötétítve körbe... :lol: G astrába adtak ki X20XEV-t? :lol: vagy át van alakítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 G astrába adtak ki X20XEV-t? :lol: vagy át van alakítva? Igen volt.Én már láttam 3 ajtóst is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Jutszembe! Mától én tisztán zőcséglével járok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts