J0hnny Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Gondolom a 7végén el leszel foglalva rendesen.BW-re mész? Még semmi nem biztos,az is lehet,hogy nem megyek haza kecsóra,hanem balcsin cserélünk kocsit anyuékkal,Morzsa megy haza papírozásra. A magnót küldöm azért,ne aggódj. Előre is köszi a helpet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 A magnót küldöm azért,ne aggódj. Előre is köszi a helpet! :lol: Óóó nem aggódom.Éppen tegnap dobtam ki azokat a hagszórókat amik benne voltak, mert ultragázz állapotban voltak. Hátul a kalaptartóba van beinstallálva 2db ovál, a sorsuk attól függ, hogyan szólalnak meg.Ha xarul, akkor kuka lesz mind2. Szal a hifi egyelőre nemtéma.Ettől függetlenül thx! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ez az a kép,amit régóta keresek porszter méretben: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ez az a kép,amit régóta keresek porszter méretben:http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/in_memoriam_gege/gege_01_resize.jp :lol: Lement, grafikai stúdióba bemegy, kinyomtat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Lement, grafikai stúdióba bemegy, kinyomtat! :lol: Ahhoz nagy felbontásban meg kellene szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 ... Tegnapi randi jól sikerült,lesz folytatás. :lol: Tudod kire hasonlít élőben? http://uk.gizmodo.com/czj6.jpg :lol: Így már érthető miért nem biztos a BW-s jelenléted :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Így már érthető miért nem biztos a BW-s jelenléted :lol: :lol: Sajnos nincs köze ehhez!A melón múlik az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Sajnos nincs köze ehhez!A melón múlik az egész. Gyertek el mindketten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Sajnos nincs köze ehhez!A melón múlik az egész. Hát, lehetne mit melózni rajta... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Ha arra gondolok,hogy ott lehetnék mér péntek délután és még szombat délután is melózni fogok...pipa vagyok nem kicsit. Főleg úgy,hogy persze most jó idő is van,még strandolni is lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Ha arra gondolok,hogy ott lehetnék mér péntek délután és még szombat délután is melózni fogok...pipa vagyok nem kicsit. Főleg úgy,hogy persze most jó idő is van,még strandolni is lehetne. Ha szombat este el tudsz jönni az is jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Ha szombat este el tudsz jönni az is jó lenne. Nem rajtam múlik,de igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Nem rajtam múlik,de igyekszem. Noigenmostmárvanmivel :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Leértékelt faházak Hátha valakit érdekelnek ilyen kis tárolok garázs stb még 1 pici kedvezményt valszeg tudok majd intezni még rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Leértékelt faházak Hátha valakit érdekelnek ilyen kis tárolok garázs stb még 1 pici kedvezményt valszeg tudok majd intezni még rá. Mijahelyzet a lámpákkal? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 te Losi múlt hét szombaton, 08.16-án délelőtt ti követtetek ceglédről kecskemétig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 te Losi múlt hét szombaton, 08.16-án délelőtt ti követtetek ceglédről kecskemétig? :lol: Mi a megadott időpontban Kiskőrösön voltunk...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Mi a megadott időpontban Kiskőrösön voltunk...... :lol: gyanús volt pedig egy zöld veki meg egy szürke h astra, mindig bevárták egymást bár mondjuk nem voltak gyorsak, ebből gondolhattam volna, hogy nem ti vagytok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 gyanús volt pedig egy zöld veki meg egy szürke h astra, mindig bevárták egymást bár mondjuk nem voltak gyorsak, ebből gondolhattam volna, hogy nem ti vagytok :lol: Kb. 16:30-ig rep.napot néztem a reptér északi részénél lévő irányszögjeladó mellől, de robogóval voltam kint.Aztán kb. 20:00 körül már úton voltunk a szüleimhez.De nekem a Vecrám padlizsánlila, az Astrám pedig F és sötétzöldmetál volt. Előbbi Balástyára, utóbbi pedig Budapestre került.Az útodról olvashatsz fentebb..... Amúgy ma az utódot városban használtam, és teljesen tökéletes erre a célra.A váltó érdekes, megszokást igényel.A gyári futóműben pedig vannak tartalékok! :lol: Viszont ami borzalmas, az a kormány.Na azt sztem amint lesz rá "kedv", kicserélem v.mi műbizis sportra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Komolyan mondom kiakasztó! :lol: Jöttem haza a hungárián az előbb,hát nem összeakadtam a boyracerekkel? :lol: Egy nissan valami,egy C20XE Astra sedan és egy vétek civic.Nyomták a racsingot.Picit beszálltam,néha lemaradtam,de a sávváltásokat még gyakorolni kell a srácoknak,mert az árpádon felefelé elhúztam melettük. :D Hiába,a kiskörút otthon sokmindenre megtanít! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Komolyan mondom kiakasztó! :D Jöttem haza a hungárián az előbb,hát nem összeakadtam a boyracerekkel? :D Egy nissan valami,egy C20XE Astra sedan és egy vétek civic.Nyomták a racsingot.Picit beszálltam,néha lemaradtam,de a sávváltásokat még gyakorolni kell a srácoknak,mert az árpádon felefelé elhúztam melettük. :D Hiába,a kiskörút otthon sokmindenre megtanít! :lol: Akkor most ki is a boyracer? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Komolyan mondom kiakasztó! :lol: Jöttem haza a hungárián az előbb,hát nem összeakadtam a boyracerekkel? :D Egy nissan valami,egy C20XE Astra sedan és egy vétek civic.Nyomták a racsingot.Picit beszálltam,néha lemaradtam,de a sávváltásokat még gyakorolni kell a srácoknak,mert az árpádon felefelé elhúztam melettük. :D Hiába,a kiskörút otthon sokmindenre megtanít! :lol: Csak vigyázz nehogy összeakadj az én volt corsámmal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Csak vigyázz nehogy összeakadj az én volt corsámmal :lol: :lol: Hallottam hírét!Majd ordítok neki át,hogy az én munkám is benne van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Nem rajtam múlik,de igyekszem. Még, jó hogy akkor már nem jöttél le... elég facca vihar volt este 7 után... :lol: Még azért a délelött jó volt... :lol: 1 kis életkép a délelötti órából: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Jó volt a szlalom verseny is: Ezért: Kaptam egy ilyet, sajnos csak II. hely lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts