J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Hát még ha a kipuff is okés lesz, és az AGR is ki lesz iktatva! :lol: Ebként Thx előre is a helpet! :lol: Holnap 7kor meet az óra alatt!Te tudod kivel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Banki meló,csak hétvégén csinálható.Ez van. sajnálom, hogy nem jössz... :lol: Holnap 7kor meet az óra alatt!Te tudod kivel! :lol: na, végre összejött? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 8 körül megyek érte! :lol: Királyság! :lol: Meg az órás dolog ish! :lol: Nekem pedig elhozták a melóhelyhez a gépet.Megy, fékez, teszi a dolgát.Egynek jó lesz.Valkai mesterrel sikerült konzultálnom, lesz nála hátra is autómata övfeszítő.Ugyanis a gyereküléseket v.mivel rögzítenem kell. 340e.-ért kaptam meg végül. Nem vagyok felhőtlenül boldog, ez most csak tényleg kényszermegoldás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Királyság! :lol: Meg az órás dolog ish! :lol: Nálam a cucc! Cruzinoltam egy jót,bár a budai oldalon káosz volt a murva tüzijáték és lezárások miatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 na, végre összejött? :lol: :lol: Talizunk,megnézzük a tüzijátékot és meglátjuk mennyire vagyunk egy hullámhosszon! A lakás üres,haverok nyaralni vannak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nálam a cucc! Thx. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 ...A lakás üres,haverok nyaralni vannak! :lol: Szóval lehet filmet nézni. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Talizunk,megnézzük a tüzijátékot és meglátjuk mennyire vagyunk egy hullámhosszon! A lakás üres,haverok nyaralni vannak! :lol: Hamár nem jössz a BW-re... jó kis 7végi program az is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Talizunk,megnézzük a tüzijátékot és meglátjuk mennyire vagyunk egy hullámhosszon! A lakás üres,haverok nyaralni vannak! :lol:Erkély van, mert akkor te is lőhetsz a levegőbe párat....figyelmeztetőleg....a tüzijáték mellé :D :lol: :D Akkor mos'má' nembeszélünk?Vagy miva? :lol: :D :DA ződdel' eladtad a maradékot is? :P :D Látom ám, hogy poén volt. :D Amúgy ma ismét besszéltem a B. Ferivel. Az "új" ajtók is rendesen voltak már gittelve, szal játszott vele amíg tökéletesen odapasszoltak a helyükre. Elvileg kész a lámpa rész is, mostmár festés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Amúgy ma ismét besszéltem a B. Ferivel. Az "új" ajtók is rendesen voltak már gittelve, szal játszott vele amíg tökéletesen odapasszoltak a helyükre. Elvileg kész a lámpa rész is, mostmár festés. Akkor lassan újra autó lesz belőle.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Akkor lassan újra autó lesz belőle.... :lol: Várom már nagyon. Látom Paja is olvas. Akkor neki egy szolgálati közlemény: ha jössz a a hűtőtáskát mindenképp hozd már el, kell a BW-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Várom már nagyon. Én meg asszem majd beszélek a dekorossal, hogy kérek egy matrinyát, ezzel a felirattal: -Jobb mint gyalog- Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Oké Pisti viszem a hűtő táskát.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 -Jobb mint gyalog- Nagy igazság. Oké Pisti viszem a hűtő táskát.... :lol: Ha jössz a BW-re akkor jó lesz ott is. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Én meg asszem majd beszélek a dekorossal, hogy kérek egy matrinyát, ezzel a felirattal: -Jobb mint gyalog- kiegészítve ezzel: -de nem biztosabb :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 kiegészítve ezzel: -de nem biztosabb :D :lol: :lol: Majd elválik. Most elmentem haza, mer' lejárt a műszakom.Otthon meg ohne NETkapcs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Majd elválik. jaja... de azért sok sikert az ótóhoz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Kicsit tele a tököm az új melóhellyel,alig van szabadidőm.Ha a béremen ez nem fog meglátszani azonnal lépek máshova. Viszont ami a legrosszabb,hogy a Morzsával sem tudok foglalkozni,annyira szedném már szét és raknám rendbe belül,de nincs szerszám és hely. Amint lesz szabad hétvége borítom szét a belsejét,hifi és más cuccokat rendbe kell rakni. Mondjuk nem bírtam már és vettem ablaktörlőket,előre izzókat meg ilyen apróságokat,szerelgettem egy picit. :lol: Losi! Kövi héten otthon lesz a Morzsa az átíratás/eredetiségvizsga miatt!Elvinnéd majd Gubacsi mesterhez egy kis herélésre,ha szépen megkérlek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Kicsit tele a tököm az új melóhellyel,alig van szabadidőm.Ha a béremen ez nem fog meglátszani azonnal lépek máshova. Nem akarlak elkeseríteni, és ne legyen igazam, de nem valószínű, hogy a béreden ez a sok 7végi meló annyira meg fog látszódni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nem akarlak elkeseríteni, és ne legyen igazam, de nem valószínű, hogy a béreden ez a sok 7végi meló annyira meg fog látszódni... :lol: Majd meglátjuk!Türelmesnek kell lennem,nem léphetek le azonnal,mert valami nem tetszik elsőre.Van még két hónap a próba időből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 .....Türelmesnek kell lennem,nem léphetek le azonnal,mert valami nem tetszik elsőre.Van még két hónap a próba időből. Ebben egyetértek... csak eddig nekem úgy jön le, hogy nem volt annyira jó váltás ez,részedről... :lol: De majd meglátod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ma pl egész nap ügyet intéztem,szerintem teszt volt,hogy mennyire vagyok talpraesett! :lol: Reggel kaptam egy címet,egy nevet,egy telszámot és hogy hozzak vigyek cuccot és hívjam fel a fazont és stb stb. Na be a cégesbe,klíma be,bumeráng üvölt és irány törökbálint.Aztán onnan vissza a gyömröire.Öröm volt.Olyan stau volt,mint állat,de valahogy nem izgatott.Fizetik,ülök a hűvösben,ki a rákot izgat? :lol: Aztán el is intéztem a Bosch-nál mindent,szállítókat is megírtam,raktárost leosztottam stb stb. Na akkor menjünk a céghez. Állok az éles sarok elötti lámpánál.Kuplung be...erre lent marad!Azt hittem szívbajt kapok!Kurv@ francia dög! :lol: (pözsó partner) Mázli volt,hogy ott lejt az út.Elakadásjelző bekapcs lassan gurulni kezdtem a lejtőn,félre álltam.Még jó,hogy épp üresben voltam. Aztán megnéztem mi a baj,hát kiakadt a kuplung bowden.Vissza akaszt és gyí tovább! Visszaértem a céghez,mondtam a föninek mi van,majd meg lesz csináltatva.Gondoltam nekem 8,ha majd más valaki alatt carik be,az szívni fog vele. Aztán kérdezte,hogy minden ok?Mondom jah,minden el van intézve,papírok megvannak.Csodálkozott,hogy egyszer sem hívtam. Délután olyan jó volt beülni a Morzsába,a csigaevők nem tudnak kocsit gyártani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Apa kezdődik! :lol: Apa kezdődik 2. :lol: Apa kezdődik 3. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Apa kezdődik! :lol: Apa kezdődik 2. :lol: Apa kezdődik 3. :D Az a lámpa szerintem nagyot mutatt a corsában,de feketében jobb lenne...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Miért? Nem fekete a Corsa??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts