Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

A mai meet részemről is stornó, mert holnap goo to Balaton, aztán be is kell vásárolni v.mikor.

A Corsa pedig a pincében pihen, kézifékkötelek nélkül.Egyenlőre. :?

Én most lépek Siófokra, de este 9re már itthon szeretnék lenni.

Holnap goo to SZELID :lol:

Megosztás:

M

Joee!! Ugyi lesz dvd osztás!!?? Mennyi cserelemezt vigyek?? A Fóti is készen van?? ...mer akkor kettő kell ugyi... :smt025

....és...ésés.... kurrrrrva meleg van!!! :lol:

Halihóóóó minden kecskemétiszekciósnak!!!

Hagalex!!

Jómunkásember ugye átmásolod majd nekem? :wink:

Edit!!

Jólenne ha már egyszer egy talin végig ottlennétek és nem rohannátok haza festeni :wink:

Megosztás:

[Edit!!

Jólenne ha már egyszer egy talin végig ottlennétek és nem rohannátok haza festeni :wink:

Mééé, hát a mostani talin is ottan voltunk, csak a hideg űzött haza éjfélkor! :lol: Meglátszott a lehelletem. :shock:

Ha olyan meleg lett volna, mint most, akkor még vasárnap este sem birtatok volna hazatuszkolni! :wink:

Megosztás:

Sassz Dénes!

Vót meeting pénteken... félárbócon, mert sokan hiányoztatok!

Márk, johnny, Tomi, Berlinka, meg én voltunk ottan! Jól eldumáltunk! Ha tudunk akkor pénteken megenn összejövünk!

én tapétáztam ezerrel, mások meg a lábukat lóbálták.... ugye rulezkeeee! 8) :roll:

Szóval ugorka szezon van minden szinten! :roll: :wink:

Megosztás:

úgy van, bementünk a korzóra is, stíröltük a csajokat

éppen szét van szedve a tetőm, ragad már vasárnap óta, akkorra találtam ki hogy szorítsam össze. holnap még szerzek ragasztót a kédereknek, ozt usgyííí!

gyííte szél!!

Mi az amit ragasztassz? :shock:

Csomitető?

És mivel ragasztod? :roll:

Megosztás:

a tolótetőt, mert karistolta a tetőlemez, mikor alácsúszott.

azt találtam ki, hogy talán azért mert elengedte a ragasztás (a merevítővázhoz), remélem nyerek ezzel vagy 3-4 mm-t, és már majd nem karistolja.

karosszériás lemezragasztóval, nem használtam el mindet, és most úgy néz ki nincs is mire, úgyhogy el tudom ajándékozni.

Teroson valami, fekete a ragasztó anyagának a szine, lakkozható, festhető.

Megosztás:

a tolótetőt, mert karistolta a tetőlemez, mikor alácsúszott.

azt találtam ki, hogy talán azért mert elengedte a ragasztás (a merevítővázhoz), remélem nyerek ezzel vagy 3-4 mm-t, és már majd nem karistolja.

karosszériás lemezragasztóval, nem használtam el mindet, és most úgy néz ki nincs is mire, úgyhogy el tudom ajándékozni.

Teroson valami, fekete a ragasztó anyagának a szine, lakkozható, festhető.

Azt használják a mi autónknál is.

A feketét a festés előtt a lemezek közé. Pl.Mocitető+merevítő.

A fehéret az ajtók visszaperemezésénél pl.

Egyébként Sealer (síra) a neve nálunk. :wink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.