Joee Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 A mai meet részemről is stornó, mert holnap goo to Balaton, aztán be is kell vásárolni v.mikor. A Corsa pedig a pincében pihen, kézifékkötelek nélkül.Egyenlőre. :? Én most lépek Siófokra, de este 9re már itthon szeretnék lenni. Holnap goo to SZELID :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 M Joee!! Ugyi lesz dvd osztás!!?? Mennyi cserelemezt vigyek?? A Fóti is készen van?? ...mer akkor kettő kell ugyi... :smt025 ....és...ésés.... kurrrrrva meleg van!!! :lol: Halihóóóó minden kecskemétiszekciósnak!!! Hagalex!! Jómunkásember ugye átmásolod majd nekem? :wink: Edit!! Jólenne ha már egyszer egy talin végig ottlennétek és nem rohannátok haza festeni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július30, 2005 Megoszt Elküldve Július30, 2005 [Edit!! Jólenne ha már egyszer egy talin végig ottlennétek és nem rohannátok haza festeni :wink: Mééé, hát a mostani talin is ottan voltunk, csak a hideg űzött haza éjfélkor! :lol: Meglátszott a lehelletem. :shock: Ha olyan meleg lett volna, mint most, akkor még vasárnap este sem birtatok volna hazatuszkolni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 Mindenki meghalt? senki nem ir semmit hogy mi történt vele vagy ilyesmi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 Sassz Dénes! Vót meeting pénteken... félárbócon, mert sokan hiányoztatok! Márk, johnny, Tomi, Berlinka, meg én voltunk ottan! Jól eldumáltunk! Ha tudunk akkor pénteken megenn összejövünk! én tapétáztam ezerrel, mások meg a lábukat lóbálták.... ugye rulezkeeee! 8) :roll: Szóval ugorka szezon van minden szinten! :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 úgy van, bementünk a korzóra is, stíröltük a csajokat éppen szét van szedve a tetőm, ragad már vasárnap óta, akkorra találtam ki hogy szorítsam össze. holnap még szerzek ragasztót a kédereknek, ozt usgyííí! gyííte szél!! na meg lemostam (0,5Mb) ja és az az a garázs az amibe 3 év után végre beálltam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 úgy van, bementünk a korzóra is, stíröltük a csajokat éppen szét van szedve a tetőm, ragad már vasárnap óta, akkorra találtam ki hogy szorítsam össze. holnap még szerzek ragasztót a kédereknek, ozt usgyííí! gyííte szél!! Mi az amit ragasztassz? :shock: Csomitető? És mivel ragasztod? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 a tolótetőt, mert karistolta a tetőlemez, mikor alácsúszott. azt találtam ki, hogy talán azért mert elengedte a ragasztás (a merevítővázhoz), remélem nyerek ezzel vagy 3-4 mm-t, és már majd nem karistolja. karosszériás lemezragasztóval, nem használtam el mindet, és most úgy néz ki nincs is mire, úgyhogy el tudom ajándékozni. Teroson valami, fekete a ragasztó anyagának a szine, lakkozható, festhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 a tolótetőt, mert karistolta a tetőlemez, mikor alácsúszott. azt találtam ki, hogy talán azért mert elengedte a ragasztás (a merevítővázhoz), remélem nyerek ezzel vagy 3-4 mm-t, és már majd nem karistolja. karosszériás lemezragasztóval, nem használtam el mindet, és most úgy néz ki nincs is mire, úgyhogy el tudom ajándékozni. Teroson valami, fekete a ragasztó anyagának a szine, lakkozható, festhető. Azt használják a mi autónknál is. A feketét a festés előtt a lemezek közé. Pl.Mocitető+merevítő. A fehéret az ajtók visszaperemezésénél pl. Egyébként Sealer (síra) a neve nálunk. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 én tapétáztam ezerrel, mások meg a lábukat lóbálták.... ugye rulezkeeee! 8) :roll: : :wink: Nem iiiiiis! Pénteken tecchalottak voltunk a melegtől.... :roll: Csak pihegtünk a nagy hőségben.... Nem volt erőm vezetni se..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Gone Akali Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 hihihi tele a csomitartó kipurcanat az akksi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 hihihi tele a csomitartó kipurcanat az akksi Mivan? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 aha, pontosan jön hugom, kitoljuk az utcára, meglökjük -> Csáó Nagykőrös!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Nahát, ha ilyen kalandosan kezdődik, akkor tuti jól fogod magad érezni! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 aha, pontosan jön hugom, kitoljuk az utcára, meglökjük Ez jól hangzik :wink: Csinos? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 háhá maagaaslaasztiiii ügyes szal az autó el fog indulni, semmmmi kétség Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 háhá maagaaslaasztiiii ügyes szal az autó el fog indulni, semmmmi kétség Érezd jól magad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Ahogy ismerünk, Zoli, tuti megoldod! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Ahogy ismerünk, Zoli, tuti megoldod! :wink: Jah fut utána,és bürrög hozzá!! :lol: :) Hajrá Berlinka!!Te vagy a NYERŐ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 na: motor üzemmeleg, de milyen volt már: járattam 20 percig erre fölforrt a vize, emelt alapjáraton járattam pár percig -> csökkent is. még ILYEN meleget?! csókolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Szijjasztok! :shock: :lol: :) megnéztem a Szelidi dvd -t!! Yóóóó! 8) :( Pénteken meet?? Lesz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Pénteken meet?? Lesz??? Én nemtudok menni :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Mé nem??? Nincs az oan messze! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Mé nem??? Nincs az oan messze! :lol: :) Hát a ma letekert 1000 km-hez képest tényleg nincs messze :wink: (Ja de greg vezetett :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts