berlina Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 hát az elmúlt félévben már én is átéltem a fáradtság hasonló stációit volt, h menekültem az emberek elöl, mert, ha valaki csak mellém és nem rám nézett volna keresztbe haraptam volna a torkát aztán volt, h bármilyen hegynyi problémán csak röhögtem aztán volt a leszarom időszak is aztán meg volt hogy a hatalmasóriás szaktanácsadók megrezzentek, ha mélt kaptak tőlem, mondjuk most is (van egypár) aztán volt hogy inkább nem reagáltam semmire mert, ha megetszem hispániától indiáig terjed a világösszeomlás meg volt, hogy kiesett a kezemből a 19es, mert lebénult a jobbkezem a kimerültségtől aztán azt egészhez hozzászoktam azóta szemhélyrángásom sincs egyszerűen csak fáradt vagyok kicsit sok a stressz --------- hát gyerekek: muszáj összeveszni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 egyébként meg dúljál-fúljál, jól basszál ki velünk és pukkadj meg egyedül. Zsoltiékat meg nem kellene utasítanod, max szívességet kérhetsz tőlük, amit megintcsak megkaptál. Majd ott is kérj elnézést abból nem lehet baj. mert ők is teljesítették amit elválaltak!!! ezt vésd a fejedbe!!! Megbeszéltük a többit,de Zsoltiék még kapnak,mert tartom magam ahhoz,amit mondtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 hát gyerekek: muszáj összeveszni? Összejött sok minden,de ez még hab volt a tortán a héten. Este megbeszéltük élőben,ugatunk egy sort és kiforgatuk a bilit. Van ez így,hogy tele lesz,én sajnos az a fajta vagyok,aki kiboritja,nem söpröm a szőnyeg alá. Ez egyébként tényleg,mint az olasz maffia! :lol: Ugattunk,mindeki kiadta,ami nyomta már a szarozsákot,aztán kézfogás és megyünk tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 nem söpröm a szőnyeg alá. ez a jó benned, én sok bajom a szönyeg alá söpröm... Ez egyébként tényleg,mint az olasz maffia! :lol: Ugattunk,mindeki kiadta,ami nyomta már a szarozsákot,aztán kézfogás és megyünk tovább. :lol: pontosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Na, akkor senki nem gyilkolt meg senkit, ennek nagyon örülök. Én/mi is megjöttünk a Balatonról, nagyon jó volt.Baróó sokat fürödtünk, nagyon jó volt a víz, és murvasokjócsaj volt.Nem bombázó kategóriák, hanem átlagnyuszik, éppen ezért volt érdekes. A közlekedés is jó volt, bár a zőőd igencsak 9.2l körül szipákolt E85-ből teljesen normál használat mellett.Hazafelé Dunaföldváron muszáj volt tankolnom kisit.De éppen csak annyit, hogy Kmétig kibírja, majd ott rakok bele normális olcsó anyagot. :lol: Volt kisi kaland, nekitolattak a zőődnek, de inkább bosszúság mint nagyon gáz, mert annyira nem vészes.Szerencsére voltak segítőkész emberek, volt tanú, és a rendőrök is baromi segítőkészek voltak, így aki megcsinálta a marhaságot, most nagyon fog szop@ni.Ha megvárt volna, mindez elkerülhető lett volna.De nem várt meg, éppen ezért így járt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 még nem jöttek a vectraért...viszont esőszünetet kell tartani a betonozásban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Van ám kihaltság itt... :lol: Tegnap hazafelé, D.földvár előtt, nekem is majdnem volt 1 kis afférom, 1 köcsög vén férfinemiszerv mercissel... Már Cece után utolértem, de ahogy előzési távolságra értem hozzá, elkezdte tolni neki... először nem is érdekelt, had menjen, beálltam tempomat 100-ra és mentem szépen. Egyszer utolértem, lassítottam, de csak nem akart menni...mondom, oké, akkor előzés...erre megint tolja a köcsögje...akkor is hagytam...nem érdekelt,de már kezdett idegeíteni...Előszállásnál megint,kb 4X-re utolértem, ott már nagyon a begyembe volt... mostmár, nem érdekelt, akkor is leelőzöm... a kellő pillanatban elkezdtem előzni,ott pont 1 emelkedős rész következett...erre a baromarcú megint elkezdte tolni...folyamatosan mellettem volt, és az istenért sem akart lassulni, 3.ikba toltam én is, majd 4... kb már olyan 150 körül,mehettünk, de láttam elkezd fogyni az erő a merciből... :lol: , mikor már eléggé elé-mellé értem, ráhúztam, hogy érezze a törődést, amikor meg bementem elé, nyomtam 1 kisebb satut... valamiért egyből lemaradt...(szerencsére, nem jöttek szemből) beértem földvárra, ott pont pirosat kaptunk...nem tudom miért, de nem mert 10-15 méternél közelebb megállni utánam, pedig készültem rá, hogy kiszállok és kiszedem a kocsiból... Nem értettük, hogy nemegyszer ment 80-al, mikor utolértem, meg tolja neki, nehogy megellőzzék...és ezt többször eljátszotta....nagyon utálom az ilyen taplókat...de gondolom meglepődött, hogy 1 kis szutyok corsa, letolta a szaros 270-es merciét.... :lol: Jah, amúgy a Verda-napok tali aránylag jó volt... sajnos délután fél5 körül jött 1 vihar, ami szétverte a bulit. képeket a megfelelő topikba raktam fel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Körbenéztem egy kicsit neten: Szerintetek? Ez pesten van,megtudom nézni,elég kikíméltnek látszik...SE átalakítást már nem kellene játszani,viszont full alap Felszereltség ok,SE alapnak jó,Mackósajttal megnézetem esetleg... Szintén egy debreceni Opel Tormási???Csongrád megye? SE alapnak jó,de lenne mit belerakni.Viszont utána tudnánk nézni Tormásinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 a tormásis nem jön be, szerintem bp fehér, nagyon szép gyáriság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 még nem jöttek a vectraért... Még mindíg Vectrás Vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Körbenéztem egy kicsit neten: Szerintetek? Ez pesten van,megtudom nézni,elég kikíméltnek látszik...SE átalakítást már nem kellene játszani,viszont full alap Felszereltség ok,SE alapnak jó,Mackósajttal megnézetem esetleg... Szintén egy debreceni Opel Tormási???Csongrád megye? SE alapnak jó,de lenne mit belerakni.Viszont utána tudnánk nézni Tormásinál. A pestinek eláll a hűtőmaszkja meg a lámpái, és az első lökösnek túl nagy hézagja van bal oldalon -> törve volt? A debreceni drága. Igaz hogy szép, de akkor is :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 A pestinek eláll a hűtőmaszkja meg a lámpái, és az első lökösnek túl nagy hézagja van bal oldalon -> törve volt? A debreceni drága. Igaz hogy szép, de akkor is :lol: . Olyan F astra ritka,amin nem áll el a hűtőmaszk és a lökös is jól áll.Főleg 14év után... Holnap felhívom és megbeszélek vele egy randit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Olyan F astra ritka,amin nem áll el a hűtőmaszk és a lökös is jól áll.Főleg 14év után... Holnap felhívom és megbeszélek vele egy randit! Oké, ez legyen a legkisebb baja :lol: . Sok sikert :lol: . Ezt láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 én azért csak olyat keresnék mi klímás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 én megnéznék egy ilyet is meggondolandó kategória és szeretett volna caravant Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 most mossák a Vectra-t aztán viszik egy óra múlva... Holnap megyek a Corsa-ért és vasárnap jönnek megnézni a Trabantot is. Felgyorsulnak az események. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Tomi! THX a gyors segítséget... :D :lol: Hallottam, mire odaértetek, addigra beindult a vas...biztos megijedt Tőled :lol: Mondam is "kissógornak", hogy mosmár be kell lépjen a klubba... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Holnap megyek a Corsa-ért Nagy kerék, miegymás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 az érdem a kollégámé, rátette a kezét a gépháztetőre és beindult :lol: elvitték a Vectra-t... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 elvitték a Vectra-t... :lol: Akkor egy új korszak kezdődik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Akkor egy új korszak kezdődik. :lol: jah korzás korszak :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 holnap le tud vinni valaki Kiskőrösre délután? 14 után lehet inkább 17 körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 holnap le tud vinni valaki Kiskőrösre délután? 14 után lehet inkább 17 körül... megvanoldva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 elvitték a Vectra-t... :lol: Kb. 10 perce láttam, a kápolna utcán, forgalommal szembeni oldalon parkolva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 nem én voltam kérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts