Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 jó pénzé mindent :lol: :lol: 100.000-ből kap vissza. :lol: :lol: Grat a géphez, remélem lesz benne sok örömöd. (így vagy úgy :lol: ) Csabi jók lettek a modelles képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 sok örömöd. (így vagy úgy :lol: ) azon gondolkodom, hogy kiveszem a rácsot, hogy nagyobb hely legyen benne de akkor mibe fognak kapaszkodni a kiscsajok :lol: :lol: :lol: majd ha nálam lesz megvizsgáljuk a problémát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 sajnos csak 12-én kaphat rendszámot az autó, így hamarabb nem lesz Corsa-m. :lol: nehezen fogom kibírni ... nincs valakinek egy kölcsön korzája :lol: A Vectraból kicsit már kiszerelmesedtem...a corsaba meg nagyon hamar bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 nehezen fogom kibírni ... nincs valakinek egy kölcsön korzája :lol: Múlt hónap 8.-a óta nincs kocsim, te is ki fogod bírni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Múlt hónap 8.-a óta nincs kocsim, te is ki fogod bírni. :lol: Nekem sincs már másfél hete opelem, azaz van csak a kereskedésben. Azóta szuzukizom. Viszont csont nélkül lenyomtam vele múlthéten 1000 km-t. Fogyija is elég baráti 5-6liter/100km. Azért csak szuzuki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Én meg felváltva bicaj, és mazda, az sem opel. :lol: Hiányzik az autóóóóóóómmmm.. Sírós szmájli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Én meg felváltva bicaj, és mazda, az sem opel. :lol: Hiányzik az autóóóóóóómmmm.. Sírós szmájli. Lehet már tudni mikorra lesz belőle valami?? Második hete Corsázok + bicajozok én is, de ha minden igaz péntekre kész az enyém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Lehet már tudni mikorra lesz belőle valami?? Bazsi holnap hozza a friss híreket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Bazsi holnap hozza a friss híreket. Telefont nem találták még fel? :lol: Most legalább tudjátok én mit éreztem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Telefont nem találták még fel? :lol: Ha mindennap hívogatom attól nem lesz hamarabb kész. Amúgy tegnap beszéltem Ferivel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Ha mindennap hívogatom attól nem lesz hamarabb kész. Amúgy tegnap beszéltem Ferivel. :lol: Oszt mizu? Hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Semmi különös, alakulgat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Semmi különös, alakulgat. :lol: Én már biztos kimentem volna megnézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Pisti ! Mizu a csempékkel ? Kád, kazán mehet a helyére ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Hmmm...550-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 te J0hnny ebben nincsen popometer se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 ... nincs valakinek egy kölcsön korzája :lol: Kérd el, próbakörre, Kiskaszáét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Semmi különös, alakulgat. Karácsonyra kész lesz.... :lol: Hmmm...550-ért... JOhnny! Nem azt mondtad, hogy B Corsát akarsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Pisti ! Mizu a csempékkel ? Kád, kazán mehet a helyére ? Csempe alakulgat, elvileg holnap már fent lesz a kazán alatti részen is. Honap délután akár mehet is fel a kazán (kád is) a helyére, vagy szerdán délelőtt. :lol: Én már biztos kimentem volna megnézni! Tegnap mikor arra jártam, Feri nem volt otthon, hétközben, meg azért akad más tennivalóm is. Szoros a programom, de valamelyik nap megpróbálok kimenni, lehet csak csütörtökön tudok leghamarabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ....JOhnny! Nem azt mondtad, hogy B Corsát akarsz? :lol:.... Ne tukmáld már rá a Korzát, Asztrát akar :lol: :lol: :lol: Legalább gsi felni van rajta :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 sok lesz már a korzásból :lol: én óvatos lennék ezzel az 550-el, ugyanis ott egy ezüst hiace a képen, nehogy kardán baja legyen aztánmeg :lol: :lol: :lol: el kell hozni 450-ért vagy 440-ért, 430...420 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 sajnos csak 12-én kaphat rendszámot az autó, így hamarabb nem lesz Corsa-m. :lol: Akkor péntekig ráér a tükröt bevinnem :lol: úgysem tudod hova felrakni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Akkor péntekig ráér a tükröt bevinnem :lol: úgysem tudod hova felrakni... :lol: a polcra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Cartársak! Valaki akar menni 7végén a VERDA-NAPOK-ra? Gondolkodok rajta, hogy el kellene menni,de egyedül nem akarok...meg nincs kedvem sem... :lol: Hamár nem lesz kiállítva C CORSA, legalább kiállításon kívül legyen ott... :lol: :lol: Szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 a polcra? :lol: most is ott van, szvl, sok változás nem lenne, csak annyi hogy nem nálam.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts