warwolf Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Ha már V6, akkor én MV6-ra szavazok. Különben pedig Baján is van 2-3 eladó darab. Na má' kezdimá' ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 ja és nem akarok több ezer km-t menni míg találok egyet jó ez itt helyben Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 asszem ezt csak felhívom holnap igaz messze van de MV6 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 asszem ezt csak felhívom holnap igaz messze van de MV6 :lol: Ha most még bőr Recarok is lennének benne... :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet akkor megnézek pár bajai Omegát neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Kissé dekoncentrált voltam ma reggel.....1 órába telt, mire eszembe jutott a felhasználónevem és a jelszavam.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Lehet akkor megnézek pár bajai Omegát neked. :lol: ha van köztük jó akkor lemegyek én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Ha Losi mész Kiskőrösre illetve CorsaRLZ ott is van! meg kellene nézni ezt: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 C Corsa teher. made in italy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Ha Losi mész Kiskőrösre illetve CorsaRLZ ott is van! meg kellene nézni ezt: cORSA c van C Corsa teher. made in italy Tomi én Kiskőrösre legközelebb 3 hét múlva mejek majd..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Ma voltam fent pesten, a vasút-modell kiállításon. :lol: Csináltam pár képet, akit érekelt volna, megnézheti miről maradt le :lol: Vasút-modell kiállítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Mi is hazaértünk sajnos. Nagyon rövid volt ez az 1 hét :lol: Csináltunk pár képet erre-arra kishazánkban, majd holnap feltolom őket valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Tegnap délután Johnnyval és Bazsival lementünk megnézni a Corsa -t. Egész jónak tűnik, és mivel mindketten rábólintottak, meg is vettem. :lol: Most intézem rá a biztosítást aztán az alkatrészeket... köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Tegnap délután Johnnyval és Bazsival lementünk megnézni a Corsa -t. Egész jónak tűnik, és mivel mindketten rábólintottak, meg is vettem. :lol: Most intézem rá a biztosítást aztán az alkatrészeket... köszi... :lol: olasz rendszáma van? A vámot is Neked kell intézni? Már alktrészt is kell venni??? :lol: Amúgy, meg gratula :lol: Akkor ezek szerint mégiscsak opel ótóval jöhetsz a blitzre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 :lol: olasz rendszáma van? A vámot is Neked kell intézni? Már alktrészt is kell venni??? :lol: Amúgy, meg gratula :lol: Akkor ezek szerint mégiscsak opel ótóval jöhetsz a blitzre... :lol: Tehergépkocsira nincs regadó ha jól tudom, legalábbis 1-2 éve nem volt. Akkor apósnak is úgy jött a peugeot-ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Tehergépkocsira nincs regadó ha jól tudom, legalábbis 1-2 éve nem volt. Akkor apósnak is úgy jött a peugeot-ja. én nem tudom, ezért is kérdeztem :lol: De majd jön DonTom...oszt jól megmondja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 jah reg adó nincs, de én már magyar rendszámmal kapom. Teljesen honosítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Kell majd egy középső visszapillantó tükör. Ferinek már jeleztem :lol: Meg kell majd alá ültetés és 16-os kerék. Valami szép felnivel! Meg sötétítés, meg könyöklő meg első ködlámpa ja és full gsi optika :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Kell majd egy középső visszapillantó tükör. Teherautóba nem kell középsű tükör :D (jah, amúgy, ha érdekel, nekem van 1+ elfekvőben...) Meg kell majd alá ültetés és 16-os kerék. Valami szép felnivel! Meg sötétítés, meg könyöklő meg első ködlámpa ja és full gsi optika :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 asszem ilyen is kell majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 (jah, amúgy, ha érdekel, nekem van 1+ elfekvőben...) a teherautóm körbeablakos, és én szeretnék bele. Nekem adod? az elfekvő tükröd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 asszem ilyen is kell majd nana... nem utánozni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 .... Nekem adod? az elfekvő tükröd? :lol: jó pénzé mindent :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 a szívem dobban... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 jó pénzé mindent :lol: :lol: hozd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 hozd! most megyek dolgozni, de akkor holnap délelött beugrok vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 most megyek dolgozni, de akkor holnap délelött beugrok vele... :lol: oké bár most is hozhatod, de mind1 mert autóm még úgy sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts