Joee Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Barátom... ne szop@ss már itt mindenkit... még a Fóti DVD sem készült el... :( Hogy lehetne kész akkor a Szelídi máris??? :lol: Akkor majd ha kész lesz a Fóti , akkor szólok. Utánna , majd elhiszed, hogy a Szelidi elkészült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Hello mindenki! Én is jelzek!!!!! Jut eszembe esetleg csinalhatnank egy rendhagyo talit penteken! Mondjuk a Fless nevezetű uszidaban vagy ha nem most akkor jov heten vagy valamikor mert az nagyon baro lenne kinyitjak nekünk ejszakara 1000ft/fő éert és akkor van nagymedence meg melegvizes meg szauna! es ez mondjuk 8 tol éjfélig nem lenne rossz! Vinnénk valami ragcsalni valot is aztan jol ellennénk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 hat nezegetem itt az autokat hogy ha majd eljutok addig mit is vegyek mondjuk kb jövö tavasszal vagy nyaron. Első célpont a kadett gsi 2.0 16v Ahogy nezegetem 200-700 ezere között vanannak ugye 200 re meg költhetek böven 700 ezrest meg nevemre iratom es nem kell lakatolni meg fenyezni! De 600 ezeret mer vehetek 2.0 Astra gsi-t is Vagy hogy tovabb vigyem a gondolatot vehetek mar 2.0 vagy fullextras 2.0 Vectra (1991 es) Na itt most melyiket kellen megvenni? Jo a 2.0 nem szükséges 1.8 is mar eleg jo lenne! Vagy benne lennek en egy dieselbe is csak akkor nem 1995 körülis vagy öregebb dieselre gondolok! az megy ugye dragabb! Itt legyek okos! De jo hogy ezt lirtem de minek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Mindjárt jönnek a szakértők és segítenek dönteni..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Részemről a benyás mellett döntenék. De majd jönnek az olajkályhások és lehurrognak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 hat nezegetem itt az autokat hogy ha majd eljutok addig mit is vegyek mondjuk kb jövö tavasszal vagy nyaron. Első célpont a kadett gsi 2.0 16v Ahogy nezegetem 200-700 ezere között vanannak ugye 200 re meg költhetek böven 700 ezrest meg nevemre iratom es nem kell lakatolni meg fenyezni! De 600 ezeret mer vehetek 2.0 Astra gsi-t is Vagy hogy tovabb vigyem a gondolatot vehetek mar 2.0 vagy fullextras 2.0 Vectra (1991 es) Na itt most melyiket kellen megvenni? Jo a 2.0 nem szükséges 1.8 is mar eleg jo lenne! Vagy benne lennek en egy dieselbe is csak akkor nem 1995 körülis vagy öregebb dieselre gondolok! az megy ugye dragabb! Itt legyek okos! De jo hogy ezt lirtem de minek! :( én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve... de sokan félnek az 1.8 astól, hogy sokat fogyaszt, stb... pedig nem is. épp ezért elég olcsón lehet kapni ilyeneket...- http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 Pofás darab, és az ára is jó, ha a mocija rendben van.De Dénes, indulj ki abból, hogy mi maradt meg a gépedből a koccanás után!!!!Szal akkor inkább Astra, v. Vectra! :wink: Amúgy ilyen gázolajárak mellett nem biztos, hogy nagyon megéri dieselt venni!Persze ha van olcsó ü.a. besz. forrásod, akkor....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 ha kadett lenne akkor csövezes nelkül nem sokaig futna az biztos! Nem tudom egyenlöre csak nezelődök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Részemről a benyás mellett döntenék. De majd jönnek az olajkályhások és lehurrognak. :( 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Részemről a benyás mellett döntenék. De majd jönnek az olajkályhások és lehurrognak. :( Ez nem lehurrogas kerdese, hanem Denesnek kell eldontenie, hogy mennyit akar tankolni. Meghogy van e ocso oil, mert anelkul mar neem tul sokat er a diesel sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Ez nem lehurrogas kerdese, hanem Denesnek kell eldontenie, hogy mennyit akar tankolni. Meghogy van e ocso oil, mert anelkul mar neem tul sokat er a diesel sajna. A témához nem szólok hozzá,mert elfogultsággal vádolnátok meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 "Diesel mindenek felett!" 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Már én is kezdek megbartákozni az olajkályhákkal.... :( Egyre jobban.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Szép a rapid foto! Pénteken minimeet CP 19H A balatoni talira ki szeretne jönni? Én akkor a déli parton rendes évi szabim felét töltöm, és át akarok menni Péntek-szombatra. esetleg vasárnapra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Én a balatoni talit kihagyom, de Balatonszemesre, szeptember elejére már feliratkoztam szombat-vasárnapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Szép a rapid foto! Köszönöm szépen!!!! Amint láttad is, a kocsi még nem ilyen szép.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Mi is B.szemesre megyünk szombat, vasárnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Szerintem mi is csak Szemesre tudunk elmenni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Részemről is csak Bszemes jöhet szóba, mert a kicsikocsim tejesen kiforgat a vagyonomból! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Az enyém is engem..... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Az enyém is engem..... 8) Melyik?A Corsa, a Rapid, vagy pedig az újdonsült G?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 A Rapid! 200 e lesz, mire kész lesz, műszaki, eredetvizsga és egyéb inyecséggel együtt. Ja, és min. két hónap... :( A családom elmeintézetbe akar záratni, úhygogy asszem megint ugrott az Astra projekt, pedig már le van beszélve, hogy beveszi a kereskedésbe a Peti főnöke (megdícsérte a kocsikámat). De akkor előfordulhat, hogy egy ideig nem lesz autóm, mert még nem találtam megfelelő Astra-t. De ha lecserélem a kocsim, akkor anyuék végleg kitagadnak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Ma este remélhetőleg tudok menni talizni! Írjátok a kéménybe korommal! szóval gyertek ha látni akartok!! :) :( Joee!! Ugyi lesz dvd osztás!!?? Mennyi cserelemezt vigyek?? A Fóti is készen van?? ...mer akkor kettő kell ugyi... :smt025 ....és...ésés.... kurrrrrva meleg van!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Ma este remélhetőleg tudok menni talizni! Írjátok a kéménybe korommal! szóval gyertek ha látni akartok!! :) :( Joee!! Ugyi lesz dvd osztás!!?? Mennyi cserelemezt vigyek?? A Fóti is készen van?? ...mer akkor kettő kell ugyi... :smt025 ....és...ésés.... kurrrrrva meleg van!!! :lol: Sajna ma nem tok ottlenni este, de hoozz 2db-ot es jovohet pentekre meglesz mindketto. Vagy mar hamarabb is koccanhatunk. Kedden megyek hetenybe, ki is tudom vinni ha gondolod. Na majd meglatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 A mai meet részemről is stornó, mert holnap goo to Balaton, aztán be is kell vásárolni v.mikor. A Corsa pedig a pincében pihen, kézifékkötelek nélkül.Egyenlőre. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts