Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Hello mindenki!

Én is jelzek!!!!!

Jut eszembe esetleg csinalhatnank egy rendhagyo talit penteken! Mondjuk a Fless nevezetű uszidaban vagy ha nem most akkor jov heten vagy valamikor mert az nagyon baro lenne kinyitjak nekünk ejszakara 1000ft/fő éert és akkor van nagymedence meg melegvizes meg szauna! es ez mondjuk 8 tol éjfélig nem lenne rossz!

Vinnénk valami ragcsalni valot is aztan jol ellennénk!

Megosztás:

hat nezegetem itt az autokat hogy ha majd eljutok addig mit is vegyek mondjuk kb jövö tavasszal vagy nyaron.

Első célpont a kadett gsi 2.0 16v Ahogy nezegetem 200-700 ezere között vanannak ugye 200 re meg költhetek böven 700 ezrest meg nevemre iratom es nem kell lakatolni meg fenyezni!

De 600 ezeret mer vehetek 2.0 Astra gsi-t is

Vagy hogy tovabb vigyem a gondolatot vehetek mar 2.0 vagy fullextras 2.0 Vectra (1991 es)

Na itt most melyiket kellen megvenni?

Jo a 2.0 nem szükséges 1.8 is mar eleg jo lenne!

Vagy benne lennek en egy dieselbe is csak akkor nem 1995 körülis vagy öregebb dieselre gondolok! az megy ugye dragabb!

Itt legyek okos!

De jo hogy ezt lirtem de minek! :(

Megosztás:

hat nezegetem itt az autokat hogy ha majd eljutok addig mit is vegyek mondjuk kb jövö tavasszal vagy nyaron.

Első célpont a kadett gsi 2.0 16v Ahogy nezegetem 200-700 ezere között vanannak ugye 200 re meg költhetek böven 700 ezrest meg nevemre iratom es nem kell lakatolni meg fenyezni!

De 600 ezeret mer vehetek 2.0 Astra gsi-t is

Vagy hogy tovabb vigyem a gondolatot vehetek mar 2.0 vagy fullextras 2.0 Vectra (1991 es)

Na itt most melyiket kellen megvenni?

Jo a 2.0 nem szükséges 1.8 is mar eleg jo lenne!

Vagy benne lennek en egy dieselbe is csak akkor nem 1995 körülis vagy öregebb dieselre gondolok! az megy ugye dragabb!

Itt legyek okos!

De jo hogy ezt lirtem de minek! :(

én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve...

de sokan félnek az 1.8 astól, hogy sokat fogyaszt, stb... pedig nem is.

épp ezért elég olcsón lehet kapni ilyeneket...-

http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024

Megosztás:

http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024

Pofás darab, és az ára is jó, ha a mocija rendben van.De Dénes, indulj ki abból, hogy mi maradt meg a gépedből a koccanás után!!!!Szal akkor inkább Astra, v. Vectra! :wink: Amúgy ilyen gázolajárak mellett nem biztos, hogy nagyon megéri dieselt venni!Persze ha van olcsó ü.a. besz. forrásod, akkor.......

Megosztás:

Részemről a benyás mellett döntenék.

De majd jönnek az olajkályhások és lehurrognak. :(

Ez nem lehurrogas kerdese, hanem Denesnek kell eldontenie, hogy mennyit akar tankolni. Meghogy van e ocso oil, mert anelkul mar neem tul sokat er a diesel sajna.

Megosztás:

A Rapid! 200 e lesz, mire kész lesz, műszaki, eredetvizsga és egyéb inyecséggel együtt.

Ja, és min. két hónap... :(

A családom elmeintézetbe akar záratni, úhygogy asszem megint ugrott az Astra projekt, pedig már le van beszélve, hogy beveszi a kereskedésbe a Peti főnöke (megdícsérte a kocsikámat).

De akkor előfordulhat, hogy egy ideig nem lesz autóm, mert még nem találtam megfelelő Astra-t. De ha lecserélem a kocsim, akkor anyuék végleg kitagadnak! :wink:

Megosztás:

Ma este remélhetőleg tudok menni talizni! Írjátok a kéménybe korommal!

szóval gyertek ha látni akartok!! :) :(

Joee!! Ugyi lesz dvd osztás!!?? Mennyi cserelemezt vigyek?? A Fóti is készen van?? ...mer akkor kettő kell ugyi... :smt025

....és...ésés.... kurrrrrva meleg van!!! :lol:

Megosztás:

Ma este remélhetőleg tudok menni talizni! Írjátok a kéménybe korommal!

szóval gyertek ha látni akartok!! :) :(

Joee!! Ugyi lesz dvd osztás!!?? Mennyi cserelemezt vigyek?? A Fóti is készen van?? ...mer akkor kettő kell ugyi... :smt025

....és...ésés.... kurrrrrva meleg van!!! :lol:

Sajna ma nem tok ottlenni este, de hoozz 2db-ot es jovohet pentekre meglesz mindketto.

Vagy mar hamarabb is koccanhatunk.

Kedden megyek hetenybe, ki is tudom vinni ha gondolod.

Na majd meglatod.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.