coupe Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Gepárd!!!!!!! Össze tört az autód? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Gepárd!!!!!!! Össze tört az autód? :lol: Ráadásul állt az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Ráadásul állt az autó. Kerestem de nem láttam :lol: Sajnálom...Ismerem az érzést jártam már Én is így....Dolgoztam és csak a csattanást hallottam....Jó szar érzés.A fönökömnek meg az volt a legnagyobb problémája hogy teltház van az étteremben :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Sziasztok! A szokásos zöldkártyázós helyem szabadság miatt zárva van. Tudnátok ajánlani valami normális helyet, ahol gyorsan megcsinálják (munkából lógnék el)? Előny, ha nincs túl messze a Rákóczi úttól. köszi! posta autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Gepárd!!!!!!! Össze tört az autód? :lol: Sajna igen, tegnap volt két hete. (921 oldal teteje) Most hoztunk hozzá tárcsás hidat, meg folyamatban a többi cucc beszerzése. Ha minden jól megy holnap gurulunk aszerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Tomi, megkaptam a csomagot, kösz. :lol: Csak most nem tudom felrakni, mert szakad az eső. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 szívesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Opel astra 1.8 8v hengerfej kellene a Valkai mesternek S.O.S. Ha valaki tud, szóljon már legyen kedves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Tegnap este gyorsan körbe is nézték Renivel a lehetőségekhez mérten. :lol: Miért nem cseréltek? :lol: Neked lenne egy gyenge kocsid,nem fogyaszt,tágas családi,Joee-nak meg egy erőgépe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Miért nem cseréltek? :lol: Neked lenne egy gyenge kocsid,nem fogyaszt,tágas családi,Joee-nak meg egy erőgépe. :lol: Nem is rossz ötlet :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem is rossz ötlet :lol: :lol: :lol: De most komolyan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 ....erőgépe. :lol:.... Szerintem félreértelmezed az erő fogalmát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 De most komolyan... :lol: Üzembentartó bevésés egyik és a másik oldalon, oszt páááááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Üzembentartó bevésés egyik és a másik oldalon, oszt páááááá :lol: Még dobok is rá egy kis pénzet :lol: Nem akar DIESEL-t szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Még dobok is rá egy kis pénzet :lol: Nem akar DIESEL-t szerintem. Pedig milyen gyorsan megoldódna a helyzet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Pedig milyen gyorsan megoldódna a helyzet :lol: Nem kellene agyaljak, hogy most betoljam az enyémet a héten és asszony szusijával menjünk nyaralni vagy hogy hogyan legyen. Ez volna az észszerű megoldás, viszont nem sok kedvem van 600-700 km-t menni a szusival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Szerintem félreértelmezed az erő fogalmát :lol: :lol: :lol: Tudom én milyen is az,csak nem értem,hogy miért kell eladni... Megautóztatom én őt a 60lóval is úgy,hogy maga alá koxol... Mindegy,én már nem keresek logikát a döntéseiben! :lol: Én ezen agyalok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Tudom én milyen is az,csak nem értem,hogy miért kell eladni... Megautóztatom én őt a 60lóval is úgy,hogy maga alá koxol... Mindegy,én már nem keresek logikát a döntéseiben! :lol: Én ezen agyalok! :lol: Most már tényleg vehetnél egy kabriót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Most már tényleg vehetnél egy kabriót :lol: Nem fogok,mert nincs már időm rozsdaboglyákkat foltozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem fogok,mert nincs már időm rozsdaboglyákkat foltozni. Sőőőőőtttt, vegyél inkább majd télen kabriót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Opel astra 1.8 8v hengerfej kellene a Valkai mesternek S.O.S. Ha valaki tud, szóljon már legyen kedves. Mennyit adna érte? :lol: C18NZ-re gondoltál, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Mennyit adna érte? :lol: C18NZ-re gondoltál, nem? Mondj egy árat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Mondj egy árat :lol: 15e Ha kell olcsón fel is tudom újíttatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem lenne egyszerűbb msn-en vagy telón ezt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nem lenne egyszerűbb msn-en vagy telón ezt? :lol: Nem, mert még kb. 10 percig dolgozok és csak egy óra múlva leszek online. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts