Speed Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Szechenyi varosba van valami fless nevezetü magan uszoda es azt kinyitottak nekunk ejszakara? Nyilván a Hunyadi városra gondolsz!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Nyilván a Hunyadi városra gondolsz!! :( nyilván.... de ha senki nem hoz acconyt akkor milyen fürdőzés lesz az fiúkák??? :roll: :roll: 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 nyilván.... de ha senki nem hoz acconyt akkor milyen fürdőzés lesz az fiúkák??? :roll: :roll: 8) :( Asszonyt nem!De csajokat igeeeeeeeeennn!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Asszonyt nem!De csajokat igeeeeeeeeennn!!! :lol: :lol: :lol: Itt a *-os 5-ös!!!! :supz: :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Nem akartam konkurálni veled, hiszen te vagy az egyetlen G-Astra-Diesel-Caravan! :( :lol: :lol: :lol: Értem én értem!De hol van az a másik gépállat, amiről susmusoltunk? :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Itt a *-os 5-ös!!!! :supz: :supz: :supz: :supz: Tudjátok!Ha balhé van, rám mindig lehet számítani, mert ÉN futok a legmesszebre! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Tudjátok!Ha balhé van, rám mindig lehet számítani, mert ÉN futok a legmesszebre! :( :lol: :lol: "Na? Mi van? Verekedni akartok? Gyertek, csak gyertek! Hányan vagytok? Hogy szaladjak?" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ÓÓÓÓÓ, de kár volt felkelni. Ma akartam kitakarítani a kocsit a hétvégi talira, erre esik ez a genya eső. :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ÓÓÓÓÓ, de kár volt felkelni. Ma akartam kitakarítani a kocsit a hétvégi talira, erre esik ez a genya eső. :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 De utána könyebb lemosni, mert felázik rajta a kosz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Asszonyt nem!De csajokat igeeeeeeeeennn!!! :lol: :lol: :lol: Khmmm!!! :wink: :lol: :lol: Akkor ÉN most accony vagyok,vagy csajok? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Na, nemá'! Akkor én eleve kilőve??!!! És ha hozok barátnőket.....? Warwolf! Ma hozzuk el a kis Skodát....aztán megy is rögtön felujításra. EZÚTON KÖSZÖNÖM TOMI SEGÍTSÉGÉT TRÉLER-ÜGYBEN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Na, nemá'! Akkor én eleve kilőve??!!! És ha hozok barátnőket.....? Edit ez esetben természetesen SOK-SOK SZERETTEL VÁRUNK!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Ide is leírom, hogy nagyon-nagyon jó volt a tali! :( Köszönet minden szervezőnek! :lol: Ma viszont lemostuk a kocsit, tele volt fűvel meg üres sörös üvegekkel.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Hát kocsimosás ráférne az enyémre is :( , de majd holnap. Tegnap hajnali 5-ig mulattunk a dizsibe, aztán most nem igen vagyok kocsimosos hangulatban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Délutánra készen lesz a dvd az 1. Szelidi Összeröfiről. Aki kér, az jelezzen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Délutánra készen lesz a dvd az 1. Szelidi Összeröfiről. Aki kér, az jelezzen! Jelez!!! :( :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Én is, én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Jelez!!! :( :smt006 Én is jelez!!! 8) :roll: Sajna nem bírtunk ott lenni, mert dógozni kellett!! :lol: :lol: :lol: Meséjetek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 KERESEK F astra tetőcsomagtartót a két kereszttartó kellene kölcsön aug4-14-ig.!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Tomiiiiiiiiiiiii. mér kell hogy rácsapjak a kezedre??? :roll: telespamolod a fórumot...... :roll: nekem is kéne... ha kettőt kapsz kőcsön, akkor gondolj rám :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2005 Délutánra készen lesz a dvd az 1. Szelidi Összeröfiről. Aki kér, az jelezzen! fel tudjátok tölteni valahová?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 fel tudjátok tölteni valahová?? Feltudni feltudom, csak hova? 20k-val nem lenne túl gyors mire felmászna a 4 giga. Esetleg valami más formátumban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Délutánra készen lesz a dvd az 1. Szelidi Összeröfiről. Aki kér, az jelezzen! Barátom... ne szop@ss már itt mindenkit... még a Fóti DVD sem készült el... :( Hogy lehetne kész akkor a Szelídi máris??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 Van egy ismerősöm... akinek már évek óta van egy Astra G coupe-ja... (Bertone). Egy normális srác... és szereti is az autóját... meginvitáltam egy pénteki talira, hogy nézzen ki. Talán eljön. :wink: Meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Délutánra készen lesz a dvd az 1. Szelidi Összeröfiről. Aki kér, az jelezzen! Nekem is, nekem is. :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts