Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ne is mond! Dini azt mondja lehet jövőre pestre jön.Az embernek már sehol nem lehet nyugta? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: még az a jó, hogy azért pest elég nagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 A cascós gyorsabb, mármint pénzügyileg. Majd megváltozik a véleményed, ha következőleg, megemelik a cascód díját... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: :lol: :lol: még az a jó, hogy azért pest elég nagy :D a sok kocsog elvegyül a kevés és kivételes normális közt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Majd megváltozik a véleményed, ha következőleg, megemelik a cascód díját... :lol: Nem értem, hogy miért kellene megemelni, nem én okoztam a kárt. De majd holnap rákérdezek az ürgénél. Ha emelik akkor az gáz lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nem értem, hogy miért kellene megemelni, nem én okoztam a kárt. De majd holnap rákérdezek az ürgénél. Ha emelik akkor az gáz lenne. vazze... :lol: Azt látom, hogy nem érted... :lol: de megpróbálom elmondani: 1. -mivel a cascónál van önrészed is, így mindenféle képp Te jársz rosszabbul, mintha kötelezőre csináltatnád 2. -ezt majd inkább személyesen elmondom, pénteken... de azért kérdezd meg a fickót holnap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Beszélek mindenképp vele. Amúgy Timivel átnézettem a befizetéseket, és a casco mindenütt ugyanannyi, tehát egy fillér bónuszt nem kaptam eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 én ma befizettem a cascot a hiacsra és reggelre jön is az ember fényképezni, remélem az esetleges káresetnél is ilyen gyorsak lesznek, majd mondom is nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 én ma befizettem a cascot a hiacsra és reggelre jön is az ember fényképezni, remélem az esetleges káresetnél is ilyen gyorsak lesznek, majd mondom is nekik http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=399353 Duplázgatunk-duplázgatunk ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=399353 Duplázgatunk-duplázgatunk ? :lol: :lol: :lol: :lol: bocs főni, én nekem is úgy tűnt mintha már írtam volna....vagy nem, lehet öregszem, mi lesz velem tíz év múlva,.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 bocs főni, én nekem is úgy tűnt mintha már írtam volna....vagy nem, lehet öregszem, mi lesz velem tíz év múlva,.... :lol: Majd megyünk látogatni a sittre,ne aggódj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Google mindent tud: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Most volt a kárszakértő, az aki J0hnny-nál is. Szóval mehetne cascora a dolog, nekem nincs semmiféle bónuszom, és jelen esetben nem is emelkedne a díjam sem, mert nem én vagyok a hunyó. A gps-t viszont ebben az esetben nem térítenék, csak Mabisz-on keresztül. Ettől függetlenül megvárom a kalkulációját számlásan, és anélkül is. Illetve a kh-nál is rendeződhet a fickó biztosítása. Felvette a gps-t is kárba, 50 rongyot írt be értékre. (ezt csak kh-ra fizetik ki vagy a mabisz-on keresztül. (gondolom, nem teljes áron) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 egy gondolat... Az milyen, hogy a paraszt a paradicsomot a piacon eladja számlát nem ad, megbüntetik úgy, hogy belerokkan. A biztosító meg azt mondja, hogy javíttasd meg számla nélkül és mindenki happy, a biztosító nem tartozik a számla adási kötelezettség alá, csak a paraszt a piacon? Vagy a biztosító törvényen kívüli? Különben is milyen dolog ez? ja meg is a válasz: ez Magyarország a lehetőségek hazája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ja meg is a válasz: ez Magyarország a lehetőségek hazája. Az nem amerika? Amúgy szerintem az is érdekes, hogy a rendőrök amikor kint voltak, akkor sem volt teljesen tiszta a biztosítása az illetőnek. Csekkje volt azt mutogatta ők elhitték. Nem volt nála papír amikor a balesetet okozta, hazament a papírokért úgy jött vissza. A rendőröket ez sem zavarta, és nem is vizsgálják a dolgot. Ha száguldozol, és felrakod a Youtube-ra akkor meg megbüntetnek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Az nem amerika? Amúgy szerintem az is érdekes, hogy a rendőrök amikor kint voltak, akkor sem volt teljesen tiszta a biztosítása az illetőnek. Csekkje volt azt mutogatta ők elhitték. Nem volt nála papír amikor a balesetet okozta, hazament a papírokért úgy jött vissza. A rendőröket ez sem zavarta, és nem is vizsgálják a dolgot. Ha száguldozol, és felrakod a Youtube-ra akkor meg megbüntetnek érte. Isten hozta Magyarországon. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Az este volt egy kis parti..... : :lol: Márti uncsitesója apuka lett..... :lol: Meg is ünnepeltük rendesen..... :D A Faházas (Szilvási italkimérője a Petőfiben ) befejezés után, ugyanis 1 óra tájban a pultos néni kitessékelt minket..... :lol: Megindultunk hazafelé.....én indultam először a Kullain.....egyszer csak a sötétből utánnunk eredtek a jardok..... :lol: ....Közúti ellenörzés.....Ivott szeszesitalt.....szonda.....mondom : hááááát persze..... :D Kicsit mérges lett a közeg, amikor a második fújásra sem mutatott semmit...... :D :lol: Visszapattantak a csodába és irány (csikorogva ) vissza a Faház elé..... De volt annyi időnk, hogy csörögjünk a többieknek, várjanak egy picit, inkább visszajövök értük..... :D Amikor jöttem visszafelé megláttam őket (jardokat) amint figyelnek erősen , mikor indulnak a többiek. Megismerték a verdát és inkább elhúzták a csíkot... Én meg hazafuvaroztam mindenkit... Igy nem lett senki rövidebb egy jogsival.... ...és a Kis Fecó is egészséges lesz.....legalábbis rajtunk nem múlik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Az este volt egy kis parti..... : :lol: Azért nemsemmi mentalitás ez a rendőrök részéről..... :lol: Márti uncsitesójának pedig gratula, meg jóó babázást! :lol: Azt akartam még megkérdezni, hogy azt a Corsát amiről beszéltünk, pontosan hol lehetne megnézni?Demó erősen érdeklődik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ha belegondolunk ez a dolguk, és aki iszik ne is vezessen. Aki meg nem az vezet és hazafuvarozza az ittas cimborákat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Balázzsal Deák Árpinál szerelgettünk reggel 4ig....és be sem rugtunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Hú micsoda történések! És még Mélykékre mondják, hogy éjjeli bagyoly. :lol: Gratula az utánpótláshoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Balázzsal Deák Árpinál szerelgettünk reggel 4ig....és be sem rugtunk... Legalább 7közben hagyhatnád élni..... :lol: Szegénynek olyan feje volt, mint aki egész éjszaka bulizott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ha belegondolunk ez a dolguk, és aki iszik ne is vezessen. Én értem, de állhatnának a Juhász utca környékére is lesbe.Ott is lenne bőven delikvens.Nagyon szeretik a könnyű pénzszerzési módokat a drágáim, lásd Kisbugaci utcája és hasonlók..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 ... Azt akartam még megkérdezni, hogy azt a Corsát amiről beszéltünk, pontosan hol lehetne megnézni?Demó erősen érdeklődik! :lol: Neki is fehérke lesz, vagy csak a bukócsövet akarja kitermelni belőle? Vagy egyáltalán erről van szó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ó yes! :lol: Igen, ő lenne. Nekem a lapát tetszik a legjobban! Remélem vele adja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ó yes! :lol: Igen, ő lenne. Nekem a lapát tetszik a legjobban! Remélem vele adja! :D Biztos meg lehet vele alkudni :lol: Szép a színe egyébként :lol: A bukócsövön gondolkoztam én is, mert amellett, hogy masszívabb lesz a merevítésektől az autó, még biztonságosabb is lesz, csak, ha jól tudom, akkor csak versenyautóra vizsgáztatottba szabad (lehetni lehet bármit :lol: ) építeni, pedig tényleg biztonságosabb lenne a gép, dehát ez magyarorzság (boccs a kisbetűért)... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts