J0hnny Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Ha pedig ordítok a telefonba attól nem lesz jobb. Hidd el intézem én a dolgokat, de te is nagyon jól tudod, hogy 2 nap alatt nem lehet. Egy szóval nem mondtam,hogy ordíts,csak meg kell őket fenyegetni. Nekem meg volt a kecskeméti K&H-s kárszakértő száma,most nem tom merre van,de azt tudom hol lakik. Egy fiatal srác,műkerti,valamilyen Szabolcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Intézem a dolgot, csak nem akarom, hogy az egész topic rólam szóljon, azért nem írok le mindent aprólékosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Legközelebb húzd ki a pendriveot a gépből, mert ki volt kapcsolva, és nem akart be bootolni.A rendszergarázda szerint a pendrive kavart be neki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Miattad iszom te állat! :lol: szét offolod a kecskeméti topicot menjé a bp csetbe :lol: :lol: :lol: te cserépedény te :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: Addig jár a J0hnny Pestre amíg..... :lol: Lehet, hogy pénteken együtt vonulunk le Kecsóra talizni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: Addig jár a J0hnny Pestre amíg..... :lol: Lehet, hogy pénteken együtt vonulunk le Kecsóra talizni? :lol: és mindketten beálltok a E85 kútra 200-200 litrért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Közben a cascomra bejelentettem a kárfelmérést, majd egyezkedik a két biztosító. Ezt nagyon kár volt.... :lol: Azt mondják okosok, ha cascora csináltatom akkor emelkedni fog a díja, csak nem értem miért, a két biztosító majd lejáttsza egymás közt, nekem miért kellene emiatt többet fizetni? Azért, mert a cascó az akkor is fizet, ha Te vagy a hibás... ergo, ebben az esetben, baromi nagy hülyeség volt bejelenteni cascóra... főleg, hogy amit tanácsoltam, azt sikerült is elintézni. :lol: A DAS, tényleg, csak lerázott... nem értem, miért ajánlották a cascót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Intézem a dolgot, csak nem akarom, hogy az egész topic rólam szóljon, azért nem írok le mindent aprólékosan. Írd csak le nyugodtan...elvégre ez a chat topik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Írd csak le nyugodtan...elvégre ez a chat topik :lol: És mi szeívesen beszélgetünk ilyesmiről! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Azért, mert a cascó az akkor is fizet, ha Te vagy a hibás... ergo, ebben az esetben, baromi nagy hülyeség volt bejelenteni cascóra... főleg, hogy amit tanácsoltam, azt sikerült is elintézni. :lol: Hát ez az elintézés, még rettentő feltételes mód. Most beszéltem a kh-sokkal, és nem akarják elismerni a befizetést, mondván alkuszon keresztül lett kötve, hiányzik a csekkről a szerződésszám stb... Szal lesz még pár kör. Meg kell várnom a kárszakit, és majd utána kapok papírt amin rajta lesz a kh-s elérhetőség, utána tudok érdemben velük egyezkedni. A cascora egyelőre csak kárfelmérés fog történni, hogy haladjak is már a dologgal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 én is megkötöttem a kaszkót a hiacsra, a díjat be is fizettem, de a muksót várom, fényképezés lesz :lol: teszek rá jónagy sztárrekámot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Most hívtak a Das-tól, szóval ha minél előbb akarok a pénzemhez jutni akkor a lehetőségekhez mérten a legjobbat választottam a cascós kárfelméréssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Most hívtak a Das-tól, szóval ha minél előbb akarok a pénzemhez jutni akkor a lehetőségekhez mérten a legjobbat választottam a cascós kárfelméréssel. de hivatalos b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Na, mostmeg a kárszaki hívott, holnap 14:00 után jön vizsgálni a gépet. Utána már többet tudunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Hát ez az elintézés, még rettentő feltételes mód. Most beszéltem a kh-sokkal, és nem akarják elismerni a befizetést, mondván alkuszon keresztül lett kötve, hiányzik a csekkről a szerződésszám stb... Senkit nem érdekel,hogy lett befizetve. Ha érvényes kötvény van az autóra,akkor fizetniük kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Senkit nem érdekel,hogy lett befizetve. Ha érvényes kötvény van az autóra,akkor fizetniük kell!!! Ez az, hogy nem érvényes, szerintük. Annyit mondtak, hogy az első negyedévet is 35 nap késéssel fizette be a drága, a szerződés meg 30 nap után díjnemfizetés miatt megszűnik. A rendőrségi nyilvántartás szerint sem érvényes. (már azt is kiderítettem) Most én nem fogok velük bírkózni, hogy de igen, ne nekem kelljen már bizonyítani. Meg nem akarom az időt sem húzni tovább. Pont a dolog rendezetlensége miatt kell a cascós kárrendezés, így legalább halad a dolog. A kh-nál meg balok vannak mindenért pestre telefonálgatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 A kh-nál meg bal######ok vannak mindenért pestre telefonálgatnak. Nekem mondod? :lol: Egyébként tisztább és gyorsabb lenne a saját biztosítóddal intézni kp-re a kárszakértő után,aztán majd a te biztosítód bevasalja az ürgén a pénzt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Egyébként tisztább és gyorsabb lenne a saját biztosítóddal intézni kp-re a kárszakértő után,aztán majd a te biztosítód bevasalja az ürgén a pénzt! Igen ez is egy alternatíva, és beszéltem is velük. A cascós gyorsabb, mármint pénzügyileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 A cascós gyorsabb, mármint pénzügyileg. Biztos vagy ebben? Kapsz is annyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Biztos vagy ebben? Kapsz is annyit? Hogy mennyit kapok azt a rák tudja, de amikor beszéltem velük akkor rögtön azzal kezdték, cascora akkor csináltassam, mert gyorsabb. És ott nem géphanggal beszéltem, hanem egy privát számmal. Egyébként ők csak szivességi kárfelmérést végeznének, ha végeznének (mert tudják, hogy van cascóm). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Egyébként ők csak szivességi kárfelmérést végeznének, ha végeznének (mert tudják, hogy van cascóm). Pestinek mondod,hogy csíp a szúnyog?(esetleg polip) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Tegyél rá tzatzikit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Tegyél rá tzatzikit! Tegyen téged az OTP a BAR listára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ... tzatzikit! ezt nem úgy nevezik itthon, hogy CÉZÁR SALÁTA? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ezt nem úgy nevezik itthon, hogy CÉZÁR SALÁTA? :lol: :lol: :lol: Ne is mond! Dini azt mondja lehet jövőre pestre jön.Az embernek már sehol nem lehet nyugta? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts