warwolf Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Nem is gsi lesz, szerintem, hanem Gastra, de szerintem csak ősszel, ha lejebb mennek az árak (ha megszűnik a regadó), egyenesen külföldről, valami szépen karbantartott példányt. :lol: Egy OPC????? :shock: :shock: :shock: :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 KEDD 20.00 MINI MEET !!! Egy utolsó megbeszélés a szelidi buliról. Aki csak tud jöjjön el! DOMUS parkolóba gyertek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Nagyon fontos meet lesz ez! Mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Én ma autót nézni leszek Kecsón, de lehet, hogy csakkis időre tudok elugrani, mert eleve 6 után indulunk csak Körösről. Az nem baj, ha lesz velem plusz egy OFF autó is? :( Kadafalván van az egyik néznivaló, a másik benn Kecsón. Jesszuussss, hogy el fogok tévedni..... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Én ma autót nézni leszek Kecsón, de lehet, hogy csakkis időre tudok elugrani, mert eleve 6 után indulunk csak Körösről. Az nem baj, ha lesz velem plusz egy OFF autó is? :( Kadafalván van az egyik néznivaló, a másik benn Kecsón. Jesszuussss, hogy el fogok tévedni..... :wink: Miféle masinákat nézel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Hát itt az "új H Coupe Feeling" reklám!!! http://www.freeweb.hu/myastra/images/2289.wmv Szerintem óóóóriááási! :( Egy cult video!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Hát itt az "új H Coupe Feeling" reklám!!! http://www.freeweb.hu/myastra/images/2289.wmv Szerintem óóóóriááási! :( Egy cult video!!! Ez tényleg király! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 az előbb voltam Kecsón, nálatok a Shellnél 270,9 itt Kőrösön a Molnál 274,9 a benya, furcsállom a Molnál szokott kevesebb lenni. Elnéztem a CPbe is hamár ott voltam, ott posztolt a bejáratnál két gyalogrendőr, kikerültem őket index nélkül, csak kicsit néztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 az előbb voltam Kecsón, nálatok a Shellnél 270,9 itt Kőrösön a Molnál 274,9 a benya, furcsállom a Molnál szokott kevesebb lenni. Elnéztem a CPbe is hamár ott voltam, ott posztolt a bejáratnál két gyalogrendőr, kikerültem őket index nélkül, csak kicsit néztek. A Domus parkolóban voltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Esztergomi Opel Tuning Tali Szeptember 10-11. Nincs belépő! http://opeltuningtali.uw.hu/index1.html u.i.: csak, hogy legyen mit fikázni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 u.i.: csak, hogy legyen mit fikázni! CSak nem arra a mélyládára gondolsz? :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 HAli lenne egy kerdesem! Voltunk most hetfőn haverokkal ejszakai fürdűzesen! Szechenyi varosba van valami fless nevezetü magan uszoda es azt kinyitottak nekunk ejszakara? Nem akarunk egyszer valamelyik szombaton elmenni szekco ejszakai furdőzesre? 1000ft/fő volt mondjuk a belepő! Nyomhatnank valami kaja pia partyt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Én a Széchenyiben lakom, de nem tudok semmilyen magánuszodáról a környéken. Ettől függetlenül mehetünk majd. Ez esetben a családom nőtagja sajnos ki fog maradni az élményből. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ez esetben a családom nőtagja sajnos ki fog maradni az élményből. :( :lol: Nálunk is, de sem'baj! :lol: Majd pontosítsd a helyszínt! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ezútin köszönöm Warwolf és Chyga segítségét Car 400-as ügyben! :( Tényleg az volt a baj, hogy külföldről behozott járgány volt.... Majdnem megvettem, de a színe nem tetszett (világos ezüst) meg Caravan volt - 1.9 m-ért. Majd legközelebb! :wink: Nagyon jólesett, hogy a fiúk segítettek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ezútin köszönöm Warwolf és Chyga segítségét Car 400-as ügyben! :( Tényleg az volt a baj, hogy külföldről behozott járgány volt.... Majdnem megvettem, de a színe nem tetszett (világos ezüst) meg Caravan volt - 1.9 m-ért. Majd legközelebb! :wink: Nagyon jólesett, hogy a fiúk segítettek! :lol: Háát ha az én okoskodásommal ki voltál segítve, akkor örülök.De amúgy az ilyen vasak nagyrésze import.Szal inkább akkor egy imho magyar Tigra, vagy Calibra, vagy Astra GSÍ!Amúgy a G-topicban éppen most volt szó egy piros Bertone couperól!2M környéki verda volt!!!!!!!!!!!!!!! De végül sikerült megszólaltatni azt a zenedobozt? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 HAli lenne egy kerdesem! Voltunk most hetfőn haverokkal ejszakai fürdűzesen! Szechenyi varosba van valami fless nevezetü magan uszoda es azt kinyitottak nekunk ejszakara? Nem akarunk egyszer valamelyik szombaton elmenni szekco ejszakai furdőzesre? 1000ft/fő volt mondjuk a belepő! Nyomhatnank valami kaja pia partyt!!! Tudom miról beszélsz. Hunyadiváros , Liszt Ferenc utca , Flash. Voltam már én is jó hely. Benne vagyunk egy ilyen buliba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Na jóvan írok én is valamit...csak nem tudom mit....mit írjak?? Ööööö.... éccaka firinni??? :shock: :shock: :shock: Éccaka alunni, nem firinni! :roll: :roll: :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 De végül sikerült megszólaltatni azt a zenedobozt? :?: Nem , teljesen letiltott a kód. Elvitték megcsináltatni egy autohifishez..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Szia Rulzke! :wink: Akkor te most mit is vettél majnem?? Autót vagy magnót atóba?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Szenvedtünk egy szürke G Caravannal, nem akart menni a magnyója.... 2002-ES volt, szerintem nagyon kevés volt érte az 1.9 m , 17-TDI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Szenvedtünk egy szürke G Caravannal, nem akart menni a magnyója.... 2002-ES volt, szerintem nagyon kevés volt érte az 1.9 m , 17-TDI. És az miért baj ha olcsó??? Vagy car is vót??? :roll: Ugye nem a magnó miatt nem vetted meg!?! :roll: :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Nem akartam konkurálni veled, hiszen te vagy az egyetlen G-Astra-Diesel-Caravan! :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 +feketemetál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Nem akartam konkurálni veled, hiszen te vagy az egyetlen G-Astra-Diesel-Caravan! :( :lol: :lol: :lol: jjaaaaaa...erre nem is gondoltam! :roll: :roll: Naon aranyos vagyol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts