Tarhonyás Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Szevasztok! Mikor lesz a szelidi buli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Szevasztok! Mikor lesz a szelidi buli? ma kezdődik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 ma kezdődik Köszi Dini! Nem terveztük a hazautazást, de megfűzöm asszonypajtást, hogy holnap ugorjunk le egy kicsit. Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Jóó kis tali volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Jóó kis tali volt. ;) Tényleg jó volt ;) Ahogy látom elkezdtek a kompromittáló képek is felkerülni. Én is megtévedtem kicsit :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Jó volt a 7vége... :rolleyes: Joee: Bocsi, hogy már nem mentem le csobbanni, de eléggé fáradtnak éreztem magam... örültem, hogy hazaérek... ;) JOhnny: valószínű, hogy a fényképeződben van 2 db plusz elem, az az enyimé... majd ha jössz,hozd már el... THX ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Tényleg jó volt ;) Ahogy látom elkezdtek a kompromittáló képek is felkerülni. Én is megtévedtem kicsit :lol: :rolleyes: jól elbújtál a fák közé a kocsival te ilyen rejtőzködő csóka vagy? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Joee: Bocsi, hogy már nem mentem le csobbanni, de eléggé fáradtnak éreztem magam... örültem, hogy hazaérek... ;) Reni megmondta, hogy úgysem fogtok jönni :rolleyes: Nem lepődtünk meg ;) Amúgy 2 óra felé mi is feladtuk és jöttünk haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Tényleg jó volt :rolleyes: A legjobb!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Üdv pestrű! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Üdv pestrű! :rolleyes: ;) Isten veled barátom! :lol: (kocsog......) ;) :lol: Részemről kb. 19:00 környékén elszédültem, aztán hajnali 2:22-kor meg felébredtem, mint aki kipihente magát.Néztem egy órát, és rájöttem, nem vagyok normális, mert baromi sötét is volt, meg baromi korán.A visszaalvást megnehezítette, hogy a felettünk lakók megint kóókeményen "matekoztak", de végül csak sikerült még 2 órácskát szunnyadnom.Esk. még ilyen kipihenten sosem kezdtem délelőttös műszakot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Isten veled barátom! :lol: (kocsog......) :rolleyes: ;) MegaLOL ;) :lol: :lol: Losi! Hétvégén lenne időd hebrákolni...olajcsere előtt állok és a kartelnél igen intenzív olaj veszteségem van. Leömlőn is alakítani kellene egy kicsit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Losi! Hétvégén lenne időd hebrákolni...olajcsere előtt állok és a kartelnél igen intenzív olaj veszteségem van. Leömlőn is alakítani kellene egy kicsit. :rolleyes: Elvileg a vasárnapom egyelőre szabad........ha neked is jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 nekem megen szétszakadt a motortartó bakom. ua amit már cseréltem. Asszem itt van vége. Két év alkatrészgar van rá de két és fél év után eltört. Szerintem jó lesz az a Fiat. Morgó eljött segíteni és megállapítottuk hogy az Opel az F Astráig tartott. Azóta csak ... gyárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Csabi kezdem azt hinni, hogy vonzódsz hozzám, túl sok képeden vagyok rajta :rolleyes: ;) ;) ez a közös házban alvás nem biztos, hogy jó 5let :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Tomi! ezt kukk... tudom, nem olcsó, de ilyet keresel.... vagy most már nem érdekel a mocibakok után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 jól elbújtál a fák közé a kocsival te ilyen rejtőzködő csóka vagy? :rolleyes: Igyekszem. De most tényleg csak az árnyék miatt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 nekem megen szétszakadt a motortartó bakom. ua amit már cseréltem. Asszem itt van vége. Két év alkatrészgar van rá de két és fél év után eltört. Noshátigen..... Szerintem jó lesz az a Fiat. Erről nem vagyok teljesen meggyőződve, de majd kiderül. Morgó eljött segíteni és megállapítottuk hogy az Opel az F Astráig tartott. Azóta csak ... gyárt. :bólogatóssmile: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Köszi Maci! De ez az utolsó alkatrész amit megveszek hozzá. Elég volt. Sajnos nem lesz opelem egy darabig ... hacsak nem egy corsa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 g ... hacsak nem egy corsa :rolleyes: Szóval a corsa-t nyugodtan írhatod kontúrosabb betűkkel. A fiatra meg ugye nem kell kommentár? ;) Joee: Bocsi, hogy már nem mentem le csobbanni, de eléggé fáradtnak éreztem magam... örültem, hogy hazaérek... ;) Bakker én is ahogy hazaértünk kómába estem, és aludtam pár órát. Fárasztó volt a hétvége, de nagyon nagy buli volt. Jövőre a kiskorúak otthon maradnak, mert az ősök is akarnak "topogni". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Tomi! Az aláírásod nem erős kicsit? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Na most derült ki, hogy ennek a baromnak nincs érvényes kötelezője. 4. hónapban díjnemfizetés miatt megszünt. Azt hiszem lesz még pár köröm ezzel kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Na most derült ki, hogy ennek a baromnak nincs érvényes kötelezője. 4. hónapban díjnemfizetés miatt megszünt. Azt hiszem lesz még pár köröm ezzel kapcsolatban. MABISZ ilyenkor ők az eljárók, és majd polgári peresen behajtják rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Na most derült ki, hogy ennek a baromnak nincs érvényes kötelezője. 4. hónapban díjnemfizetés miatt megszünt. Azt hiszem lesz még pár köröm ezzel kapcsolatban. Nem tudtad még mi hiányzott mi? :rolleyes: Találtam egy ilyen esetről valamit, hátha jó kiindulópont. szerk.: Macisajt gyorsabb volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Nem tudtad még mi hiányzott mi? :rolleyes: Találtam egy ilyen esetről valamit, hátha jó kiindulópont. szerk.: Macisajt gyorsabb volt ;) Jah, mert anno szegény J0hnny esete kapcsán már átnyálaztam a http://www.mabisz.hu -n az oldalakat. Akkor neki szerencsére mégsem a mabisz járt el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts