Tarhonyás Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Sziasztok! Tudom eltűntem mint az aranyóra! De dolgozom, reggeltől estig. Most ráérek mert táppénzen vagyok, elszakadt a vádlimban izom. Mi van veletek, jól vagytok? Vasárnap gurultam át Kecsón és 5-ös út előtt találkoztam Johnny-val, előttem volt kettő autóval, dudáltam integettem neki, de szerintem nem ismert meg. Sajnos meg kellett válnom az astrámtól, mert luxus lett volna 2 autót fenntartani, így maradt a c-max,mert az még csak 2 éves. Remélem ez miatt nem leszek kirekesztve? Egyenlőre ennyi belőlem, majd sűrűbben benézek.(ez nem fenyegetés) Szép napot mindenkinek, balesetmentes közlekedést! Csákány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Már akartam, kérdezni, hogy veled mi lett, nagyon eltüntél mostanában. Nem zavarunk el, miért is tennénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Sziasztok! ....Vasárnap gurultam át Kecsón és 5-ös út előtt találkoztam Johnny-val, előttem volt kettő autóval, dudáltam integettem neki, de szerintem nem ismert meg. .... Hali! Vasárnap mikor voltál erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Az is igaz, hogy ha cserélném akkor már 2.0 környékén gondolkodnék, esetleg 1.8. :lol: ;) ;) :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Nemrég volt erre Bazsi, megnézte a gépet, szerinte a hátulja is cserés lesz. Persze majd a Baranyi Feri is megnézi a biztosító után, és akkor hátha tisztábban látjuk a fényt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Nemrég volt erre Bazsi, megnézte a gépet, szerinte a hátulja is cserés lesz. Persze majd a Baranyi Feri is megnézi a biztosító után, és akkor hátha tisztábban látjuk a fényt... 1. 2. 3. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 1. 2. 3. :lol: Ilyen Caravan-on agyalok én is egy ideje... ;) persze akkor már C20XE :lol: De amíg nem állok úgy családi állapotilag, addíg marad a Corsa :rolleyes: (meg persze utána sem árt egy játszósautó a papának ;) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Hali! Vasárnap mikor voltál erre? Cső Csabi! Olyan este 8 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Már akartam, kérdezni, hogy veled mi lett, nagyon eltüntél mostanában. Nem zavarunk el, miért is tennénk? Szevasz főnök! Sajnálom ami a kocsival történt. Átérzem. Annak idején én is depis voltam mikor a miénk megborult. Remélem rendbehozható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Hát én is nézegettem már a képeket, de még azért ne szaladjunk annyira előre. Ha csere lesz akkor persze jöhet a kom ..izé, karaván de akkor már a klíma, és a nagyköbcenti lesz az irányadó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Hát én is nézegettem már a képeket, de még azért ne szaladjunk annyira előre. Ha csere lesz akkor persze jöhet a kom ..izé, karaván de akkor már a klíma, és a nagyköbcenti lesz az irányadó. 1. 2. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Cső Csabi! Olyan este 8 körül. Akkor még én is ott voltam a közelben, mert együtt jöttünk S.vadkertről :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Csak a gyors autókat nem könnyű ám észrevenni, mert huss, és már ott sincs.. ;) :rolleyes: Csabi! Kösz a felajánlást, de úgy néz ki, hogy az egész családot viszem, mert Paja felajánlotta a melós autót. Abba meg beférünk kényelmesen. Ezer köszönet érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Csak a gyors autókat nem könnyű ám észrevenni, mert huss, és már ott sincs.. :lol: ;) :rolleyes: akkó nem is mentem gyorsan, tekintettel voltam Dezsőre.... ;) Csabi! Kösz a felajánlást, de úgy néz ki, hogy az egész családot viszem, mert Paja felajánlotta a melós autót. Abba meg beférünk kényelmesen. Ezer köszönet érte. Nincs mit... :lol: akkor 4 autóval megy a konvojozás? Már a szelidi topikban írtam is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Osceola Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Azt a feketét? Mennyiért adják? Csak érdeklődés szintjén. A kárszakértőtől függ, hogy mi lesz a végkifejlet. Az is igaz, hogy ha cserélném akkor már 2.0 környékén gondolkodnék, esetleg 1.8. Fehér 5 ajtós 93-as , 1.6-os , 120e Km-ert futott , 420e az írányár , 2év müszaki , friss zöldkártya , új aksi , sportkipfogó , sportkormány , ennyit tudok róla. Ha kell majd szólsz , ha nem akkor másnak is eladó . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Akkor még én is ott voltam a közelben, mert együtt jöttünk S.vadkertről :rolleyes: Hali! Én meg Félegyházán voltam,és a Kurucz körúton jöttem, és az 5-re tartottam és ő előtte egy kereszteződéssel kanyarodott le jobbra. Kék focus-szal voltam. Sajna bocsi téged nem láttalak. Ha hamarabb észrevettem volna, biztos utána megyek, de én már másik sávban voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Nem tudtok valami jó torrent oldalra meghívót küldeni? Olyan hely kellene ahol nem csak filmek vannak, hanem minden más is. Pé máskor küldött a moobsra, de ott már régen voltam, meg a régi emailcímemmel, és biztosan töröltek. Nomeg az utolsó időben eléggé akadozott az oldal, és inkább nem látogattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Nézek neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Néztem. Sajnos az Pretorianson: " Nem tudsz küldeni meghívót mert a meghívóid száma: 0 | Fel kell még töltened: 1.94 TB", míg a Gigatorrentsen: "Figyelem! A felhasználó limitet elértük. (25,000) ". Pedig ezen az oldalon van 14 meghívóm. :rolleyes: A Majomparádén a helyzet a következő: "A meghívás és a regisztráció továbbra is, határozatlan időre, le van zárva!" Pedig itt 5 meghívóm van. Szóval sajnos nem tudok segíteni. A Splinteren ugyan még rajta vagyok, de az nem valami nagy oldal, alig van rajta valami. De ha gondolod, oda azt hiszem meghívhatlak. Felnéztem: " Failed: Sajnálom! Nincs felhasználható meghivód." Szóval a Splinter is kilőve. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Nos ha ez a helyzet akkor várok hátha lesz még lehetőség. Annyira nem veszélyes a dolog, majd legfeljebb megkérem Joet, hogy csináljon cd-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Sanyi! Te is majmolsz? :rolleyes: Én szinte indulás óta fent vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Jut igy eszembe a Szelidi kiruccanásra készülödve hogy kellen sört vinni és ezen gondolkodva, mindtha lenne itt 1-2 ember eki jön nekem jo pár sörrel szeretném megjegyezni hogy a barnasört és szüretlen buzasört szeretem utobbit stilusos pohar hiányab hanyagolnam, ja és a SOPRONI vagy Hainekken a többi kedvenc. Akinek nem inge ne vagye magára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Akinek nem inge ne vagye magára ;) Viszek én is néked.Nehogy szomjan haljál! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Jut igy eszembe a Szelidi kiruccanásra készülödve hogy kellen sört vinni és ezen gondolkodva, mindtha lenne itt 1-2 ember eki jön nekem jo pár sörrel szeretném megjegyezni hogy a barnasört és szüretlen buzasört szeretem utobbit stilusos pohar hiányab hanyagolnam, ja és a SOPRONI vagy Hainekken a többi kedvenc. Akinek nem inge ne vagye magára ;) Ingre nem öntük sört sogór! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Ingre nem öntük sört sogór! :rolleyes: :fetrengős smájli: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts