paja Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 :rolleyes: Tisztára mint a Futó Gabi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ma egy kisit korán kellett kelnem, mert ki kellett még meló előtt szaladnom Petőfibe némi cuccért.4:30-kor ébredtem, és 4:53-ra már vissza is értem.Forgalom semmi, sikerült némi zöldhullámra is szert tennem, igaz a Domb elkerülőn kisit meghajtottam oda és vissza is.De máshol nem mentem kimondottan gyorsan.... :rolleyes: Érdekes volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ma egy kisit korán kellett kelnem, mert ki kellett még meló előtt szaladnom Petőfibe némi cuccért.4:30-kor ébredtem, és 4:53-ra már vissza is értem.Forgalom semmi, sikerült némi zöldhullámra is szert tennem, igaz a Domb elkerülőn kisit meghajtottam oda és vissza is.De máshol nem mentem kimondottan gyorsan.... :rolleyes: Érdekes volt... ;) Micsoda élményed vannak már hajnalban. Nekem is lassan indulnom kellene melóba, de még ki sem látok a fejemből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Tisztára mint a Futó Gabi! :rolleyes: és tényleg ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ez lenne a jövő? Nállunk tuti nem, de Amcsi a lehetőségek hazája... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Köszönöm Udinak, és J0hnnynak a tegnap esti szerelést, most már én is olcsóbban közlekedem. (kopp, kopp, kopp) Kicseréltem a csövet is, kis gondot csináltam is magamnak, mert a gázbowden biztosítóját lelöktem, és majdnem alapjáraton közlekedtem a melóba. Losi negszakértette, azóta működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Asszem este az én gépsasomat is meg kellene szakérteni, mert valami gáz van a klímámmal... :rolleyes: Ha bekapcsolom, akkor elég érdekes hangok jönnek elő a motortérből... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ráér valaki lemosni a Corsát? Itt van az udvaromon a Jókain. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 idetelepítettek hozzánk néhány tucat diák munkaerőt főnököm odajön issue-t megbeszélni, egyszercsak mondja, hát mégis milyen már, nem furcsa, micsoda óvádosokat küldtek?! Zoli odanéz: falkában vonulnak a hamvasbőrű miniszoknyák.... főnök: ja bocs, te nem női főnökszemmel nézed őket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Zoli odanéz: falkában vonulnak a hamvasbőrű miniszoknyák.... főnök: ja bocs, te nem női főnökszemmel nézed őket.... :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ráér valaki lemosni a Corsát? Itt van az udvaromon a Jókain. Légyszives elmaradt megint... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 idetelepítettek hozzánk néhány tucat diák munkaerőt főnököm odajön issue-t megbeszélni, egyszercsak mondja, hát mégis milyen már, nem furcsa, micsoda óvádosokat küldtek?! Zoli odanéz: falkában vonulnak a hamvasbőrű miniszoknyák.... főnök: ja bocs, te nem női főnökszemmel nézed őket.... :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Ez über LOL! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Légyszives elmaradt megint... :rolleyes: mert nem kérés hanem kérdés! leszarom, hogy mennyire tiszta, te is leszarod és mindenki leszarja igaz? Nem lemosni akarod hanem kötekedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 mert nem kérés hanem kérdés! leszarom, hogy mennyire tiszta, te is leszarod és mindenki leszarja igaz? Nem lemosni akarod hanem kötekedni. Bocs,de pl Mélykék Pista felhívott,hogy gond lenne-e nálam tárolni a kocsit holnapig. Ő legalább telefonált és bizony azt tudta mondani,hogy: légyszives vagy megkérhetlek valamire stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Bocs,de pl Mélykék Pista felhívott,hogy gond lenne-e nálam tárolni a kocsit holnapig. Ő legalább telefonált és bizony azt tudta mondani,hogy: légyszives vagy megkérhetlek valamire stb. tudom én mondtam neki, hogy neked van hozzáférhető üdvarod mert én sajna 7kor megyek dolg dunavecsére ő meg nem akar olyan korán kelni. érthető :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 tudom én mondtam neki, hogy neked van hozzáférhető üdvarod mert én sajna 7kor megyek dolg dunavecsére ő meg nem akar olyan korán kelni. érthető :rolleyes: Persze,csak vártam,hogy hívsz majd,hogy akkor jöttök,hozzátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Persze,csak vártam,hogy hívsz majd,hogy akkor jöttök,hozzátok. egyedül vagyok, milyen jöttök, kivel? Majd este ha sokan leszünk elvisszük. Csabinak úgy is ragasztani kell Blitz matricát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 egyedül vagyok, milyen jöttök, kivel? Mostmár ezt is tudom. Te is olyan vagy mint a kollegám.Azt hiszed gondolat olvasó vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 ... Csabinak úgy is ragasztani kell Blitz matricát. ;) Ha erre készülsz, akkor azt elb@sztad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ugye a többi topicban az offolásnak, meg egymás basztatásának most vége? Jön a szelidi hétvége ott kitombolhatjuk magunkat. Úgy látom ma mindenki elég feszült, a melóhelyen nekem is volt afférom az egyik kollegával. Mindenki nyugodjon meg, egy hét múlva együtt isszuk a söröket a tábortűz mellett Meg csapkodjuk egymáson a szúnyogokat. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Sajna én sem tudtam sokáig maradni ma este, de jövőhét péntektól - vasárnapig szabi van minden téren :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Sajna én sem tudtam sokáig maradni ma este, de jövőhét péntektól - vasárnapig szabi van minden téren :rolleyes: Aztán 7közben majd megbeszéljük, hogy ki és mit hozzon, mert aztat nem sikerült! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Király. Kocsit mostan és már szakad is. A jó édes ...............! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Király. Kocsit mostan és már szakad is. A jó édes ...............! :rolleyes: ;) ;) Én a petöfiben voltam CSabinál,egy csepp sem esett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts