Kacsero Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 :rolleyes: Csak nem egy autókereskedésben, ahol Corsákat nézegetett? :lol: :lol: ;) nem talált ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Köszi! Nézegetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 HY! Nem tud valaki véletlen használt stihl fürészt? Lényeg hogy beinduljon és lehessen neki gázt adni nem akarunk vele fát vágni tehát lánc stb nem kell hogy legyen rajta, csak hang hatás miatt kell. Megyünk agusztusban moto gp-re és oda kéne játszani... Lényeg hogy olcsó legyen .... Ha valaki tud ilyet akkor jelezze ide a fórumba vagy 209181585 KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Szóval IDE mennénk! Megyünk is :rolleyes:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Az előbb taliztam Losival... ;) aztat nem mondom meg hol :rolleyes: ;) Én tudom!B-vel kezdődik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Én tudom!B-vel kezdődik! B + .... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Udi! Ha jövöl pénteken, és lenne lehetőség, akkor kérnék szépen 1 kannával a jobbikból.. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Az előbb taliztam Losival... :lol: aztat nem mondom meg hol :rolleyes: ;) Jajaaa! :lol: Majd kiderül, hogy beborul-e.Még beszélnem kell a Logisztikai vezetővel is..... Láncfűrészesgyilkos! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 GSICsabi! Ok, rendben rendelést felvettem.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Udi mester! Tudsz már időpontot? Csabi, én is tudom (tudtam). :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 és már Johnnyi is.... Ma hívtak a helyről, hogy az egész klub oda akar menni? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 és már Johnnyi is.... Ma hívtak a helyről, hogy az egész klub oda akar menni? ;) ;) :lol: Csak egy próba volt,hátha,de pest lesz,mostmár 99%! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Csak egy próba volt,hátha,de pest lesz,mostmár 99%! :rolleyes: Hangsúlyoznám, hogy a település neve Budapest. ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Hangsúlyoznám, hogy a település neve Budapest. ;) :lol: :lol: :lol: Tudom tudom. B) Jut eszembe!Voltam BUDAPESTEN,de senki nem integetett! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Jut eszembe!Voltam BUDAPESTEN,de senki nem integetett! :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: A győri dologra mikor kapsz választ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Tudom tudom. :lol: Jut eszembe!Voltam BUDAPESTEN,de senki nem integetett! :rolleyes: ;) Igen, mert itt az a szokás, hogy káromkodunk meg dudálunk, mint az állat! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Igen, mert itt az a szokás, hogy káromkodunk meg dudálunk, mint az állat! ;) :rolleyes: Jaaa!Az jó mula'ccság! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 :rolleyes: ;) ;) A győri dologra mikor kapsz választ? ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Jut eszembe!Voltam BUDAPESTEN,de senki nem integetett! :rolleyes: ;) Vagy csak nem láttad, hogy "babáznak". ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Igen, mert itt az a szokás, hogy káromkodunk meg dudálunk, mint az állat! :lol: :rolleyes: Mondjuk lehet olyan lassan ment, hogy majd állni látszódhatott. Magam részéről én annyira nem szemlélem a parkoló autókat ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Mondjuk lehet olyan lassan ment, hogy majd állni látszódhatott. Magam részéről én annyira nem szemlélem a parkoló autókat :rolleyes: ;) ;) :lol: www.nyasgem.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 www.nyasgem.hu :lol: Saab-al majd azért kicsit vagányabban majd :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Saab-al majd azért kicsit vagányabban majd :rolleyes: ;) :lol: Úgy 20év múlva! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Tominak biztos tetszene..... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts