tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 VAN? oder hapci? van ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) reggel 7re megyünk vizsgázni a közlekedési felügyeletre :rolleyes: már elmentem vele tankolni meg kicsit a városban, és így van benne 16km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 tedd el nekem. Oké eltéve. Féktisztító pedig még van 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 van :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Ez amit kedden mutattál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ez amit kedden mutattál? jah Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ezek szerint az Astra miatt nem hívtak még mindig vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ezek szerint az Astra miatt nem hívtak még mindig vissza. hát nem nagyon izzik a vonal :lol: de nem is bánom annyira :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 kicsit rajzolgatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 De szép ótód van Tibi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 brand neu? hővédő üvegezés? biztonsági ajtók? orrhajtás? nincs kardán? bazki ! te föl vagy pimpelve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 van :lol: :lol: :lol: B) :D :P reggel 7re megyünk vizsgázni a közlekedési felügyeletre ;) már elmentem vele tankolni meg kicsit a városban, és így van benne 16km Gratula.Jó döntés volt. ;) Én meg nemrégen értem haza Morgótól.Volt egy kis molyolás a ződben.Konkrétan az üza.tankban volt szétcsúszva egy cső, és ezért kellett baromira felhúzni indulás előtt.A kezemet szétmarta az E85...... :rolleyes: Még szerencse, hogy max. 7L volt összvissza a tankban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 A kezemet szétmarta az E85...... :rolleyes: Van itthon bölcsőzsír, vigyek holnap? ;) Ha nem felejtenéd el reggel, akkor az olajszűrőleszedőt hozd már el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Van itthon bölcsőzsír, vigyek holnap? ;) Ha nem felejtenéd el reggel, akkor az olajszűrőleszedőt hozd már el. Nem vettél láncosat?Mert mint ha múltkor mondtad volna.....Ettől függetlenül természetesen viszem.Minjá be is rakom a hátitatyóba, hogy ne felejtsem el. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Valamiért nem vettem, az okát már nem tudom. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 De szép ótód van Tibi! :rolleyes: ne tibizz b+ ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 brand neu? hővédő üvegezés? majd lesz mert lefóliázom hővédő+biztonságival biztonsági ajtók? orrhajtás? nincs nincs kardán? de van bazki ! te föl vagy pimpelve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ne tibizz b+ :rolleyes: ;) ;) Mikor láthatjuk a hapcit élőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 brand neu? hővédő üvegezés? biztonsági ajtók? orrhajtás? nincs kardán? bazki ! te föl vagy pimpelve!!! :rolleyes: ;) ;) Zoli olyan mint egy tarack ágyú!Ritkán szól,de akkor kurv@ nagyot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Mikor láthatjuk a hapcit élőben? kész a műszaki hála a sok autónepper havernak :lol: most mossák én bent ülök a szalonba, a Toyota netjéről írok :lol: kell még egy zöldkártya és mindjárt indulok Kiskőrösre a rendszámért. Remélem a SZTAR-1 lesz rajta :rolleyes: ;) ;) és még egy adalék, a műszakit ha az én nevemen menne akkor 35 körül lenne így viszont okosba nepperen keresztül csak 24 volt. Még várjuk az alkatrészeket mert klíma még nincsen benne, az úton van Bécsből, a tetőcsomagtartómat most kresik, és a rádió is várat még. Talán EÜ doboz van raktáron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Még várjuk az alkatrészeket mert klíma még nincsen benne, az úton van Bécsből, a tetőcsomagtartómat most kresik, és a rádió is várat még. Talán EÜ doboz van raktáron :rolleyes: ;) ;) :lol: Ott is alszol? :lol: Vigyük a tortillát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 :rolleyes: ;) ;) Ott is alszol? szinte... megvettem a központizárhoz a csúszóajtó átvezetőt, Balázs már retteg :lol: neki kell beszerelnie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 megvettem a központizárhoz a csúszóajtó átvezetőt.. Nem alkudtad bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Balázs már retteg :rolleyes: neki kell beszerelnie Csak nehogy úgy szerelje be,mint amikor Baranyi Ferinél voltunk együtt és oda jött egy srác. Feri egyből tormási árakon fizetette ki Balázs munkáját! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK KÉT SZEKCIÓ TÁRSNAK: PAJA & JOHNNY Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Köszi.... :rolleyes: Ezért kár volt ilyen korán felkelned..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Csatlakozom.Szintén Boldog Szülinapot az érintetteknek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts