warwolf Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 jah 9 kor jön az astra viszem Árpihoz, utána ha minden oké akkor megírjuk a papírokat, és ha ez is oké akkor megyek a toyotába tárgyalni a hiace-ról. Remélem minden rendben lesz mindkét autóval! :lol: ;) S, akkor beosztottaké lesz az VAN, a főnöké pedig a Hapci? :lol: a szomszéd csajok délutáni bikinis-napozós időtöltése állandóan elvonta a figyelmünket..... B) :D :P Én annyiraa sajnállak benneteket...... :rolleyes: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Tomi ! Kicsit bajban voltunk a héten, a fenyvesben melózunk és lépten -nyomon félbe kellett szakítanunk a melót...... :rolleyes: a szomszéd csajok délutáni bikinis-napozós időtöltése állandóan elvonta a figyelmünket..... eddig még bírtunk magunkkal..... dolgozni mentek vagy nézelődni? lehet pénzt kellene szednem! ;) ;) :lol: legalább tudom, hogy otthon van az asszony, még ha nincs is rajta ruha :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Főleg Neked nem. Ne bókolj! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Nem kérek kommentet!!! Csak rosszul esett és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Ok, rendben 1 kanna Gepárdnak...esetleg más valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Ok, rendben 1 kanna Gepárdnak...esetleg más valaki? gázolajat is lehet kérni ezen a nyomott áron :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Baxamegbaxamegbaxameg. :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Baxamegbaxamegbaxameg. :rolleyes: ;) ;) :lol: Baromi kiváncsi vagyok miért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 ma kaptam a Hiace-ra ajándék tetőcsomagtartót is :lol: még a ködlámpán gondolkodom :rolleyes: ;) ;) A piros astra elvérzett...szó szerint a vezérlő egységben áll a gázolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 JOhnny! Te beszélni angol, de most ez kicsit más fordításban :rolleyes: :lol: - What can there (Vadkender) - Hole one a wait say? (Hol van a wc?) - One Kate Lee bumm (Van két libám) - All cut race (Alkatrész) - Hot show race (Hátsórész) - Kitchen get neck (Kicsengetnek) - New see one up road? (Nyuszi van apród?) - Me of us one? (Mi a f*sz van?) - One hut one Kate catch came (Van hatvankét kecském) - Hat are row Zoe saw (Határozószó) - Sun cow (Szánkó) - Sir one a you came on ( Szőr van a lyukamon) - This no all (Disznó) - Kate no mud touch cow one a bock Ron tool (Két nomád tacskó van a bokron túl) - Beer luck! (Bírlak!) - Soul a new! (Szól anyu!) - Tap ate a (Tapéta) - Fog peace call low (Fogpiszkáló) - Tape at war you one a fun (Tépett varjú van a fán) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 All cut race---kell valakinek? Karcsinál hétfőn becserélem a rossz méretű cuccot, és az árát le kell vásárolnom. Olyat vennék akkor ami éppen kell mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 All cut race---kell valakinek? Karcsinál hétfőn becserélem a rossz méretű cuccot, és az árát le kell vásárolnom. Olyat vennék akkor ami éppen kell mostanában. lehet hogy G Astra cucc kelleni fog, ez ma vagy hétfőn kiderül és akkor bótolunk. De ha tud várni a biznisz 1-2 napot akkor biztosabb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Tennap kisit alul lett méretezve a görög sali a Kertiben.Gondoltam, szóvá is teszem, mert kb zóna adag volt, de végül hagytam.....egyelőre...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 All cut race---kell valakinek? Karcsinál hétfőn becserélem a rossz méretű cuccot, és az árát le kell vásárolnom. Olyat vennék akkor ami éppen kell mostanában. Írtam pü-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Tennap kisit alul lett méretezve a görög sali a Kertiben.Gondoltam, szóvá is teszem, mert kb zóna adag volt, de végül hagytam.....egyelőre...... :rolleyes: Sajnos azt kell mondjam,a jó magyar szokás itt is kezd meglátszani...alacsony áron nyitok,nagy adaggal,aztán felviszem az árat és a minőségre,mennyiségre sz@rok nagy ívben. Egyszerű: máshova megyünk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Sajnos azt kell mondjam,a jó magyar szokás itt is kezd meglátszani...alacsony áron nyitok,nagy adaggal,aztán felviszem az árat és a minőségre,mennyiségre sz@rok nagy ívben. Egyszerű: máshova megyünk! :rolleyes: Lesz még kövi alkalom, és akkor is fogok kérni, és ha túl sok lesz benne a saláta, szóvá fogom tenni, lévén teljességgel típusidegen hozzá. De viszont ahogy elnézem, a normál kaják, normál adagként érkeztek az asztalra.Szal ott max. csak az árak kis mértékű emelkedése jellemző. Nem először jártunk ott, lehetnének lojálisak a visszatérő vendégekkel...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Nem először jártunk ott, lehetnének lojálisak a visszatérő vendégekkel...... Elég sok helyen kajálok így a megyében,de egy kezemen megtudom számolni hány olyan hely van,ahol megbecsülik a visszajáró vendéget.Sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Lesz még kövi alkalom, .... De viszont ahogy elnézem, a normál kaják, normál adagként érkeztek az asztalra.Szal ott max. csak az árak kis mértékű emelkedése jellemző. Nem először jártunk ott, lehetnének lojálisak a visszatérő vendégekkel...... Kis mértékűnek nem igazán nevezném, mert több mint 50%-os emelés volt... :rolleyes: Ráadásul, 1 ilyen alkalommal, nem kevés összeget hagyunk ott összességében... :lol: mert ha jól emléxek, akkor tegnap este nem igazán volt ott más rajtunk kívül... talán 3 emberke? ;) Lehet, hogy beszélni kéne a főnökkel, hogy kapjunk szekció kedvezményt! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Lehet, hogy beszélni kéne a főnökkel, hogy kapjunk szekció kedvezményt! :rolleyes: ;) Az a baj, hogy felfutott a hely.Napközben gyakorlatilag mozdulni sem lehet, főleg ebédidő környékén.Szal...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Az a baj, hogy felfutott a hely.Napközben gyakorlatilag mozdulni sem lehet, főleg ebédidő környékén.Szal...... :rolleyes: Vissza a LA Verdébe? Állítólag a bunkó felszolgálót már lecserélték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Vissza a LA Verdébe? Állítólag a bunkó felszolgálót már lecserélték. Olcsóbnak az sem olcsóbb, és csak pizza van szinte :rolleyes: GSiCsabi: azért nem volt az 50%-os emelés. (Pl: Gyros tányéron 750-->850, stb) Tény, hogy nekem sem tetszettek már az árak annyira ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Olcsóbnak az sem olcsóbb, és csak pizza van szinte ;) azért nem volt az 50%-os emelés. (Pl: Gyros tányéron 750-->850, stb) Tény, hogy nekem sem tetszettek már az árak annyira ;) Ennyi erővel lehet, keresni kell majd mást.Vagy a jó időre való tekintettel vissza szokni a Bundihoz.Olcsóbból megvan a kaja, még ha eléggé be is van szűkülve a rendelési lehetőség. Gepárdot láttam ma az Izsákin a Corsival, éppen a város felé tartott.Én meg Morgóhoz.Volt még némi légtelenítés, szintutántöltés, no meg az indítás.Utóbbi nem volt 1Xű, mert első körből szépen lemerült a Veki akksija, majd Udié is, így önkéntes alapon a legerősebb verda után lett kötve a Veki, aztán max. 150m húzás után életre kelt.Nagyon szépen járt a mocija, Morgó szívéről szemmel látahtóan ölég nagy kő esett le.Egyelőre minden rendben van, úgyhogy a mechanikai szakasz befejezte a dolgot.Udinak van pár apróság, mint összerakni a ledesített műszerfalat, középkonzolt miegymást, no meg beszerelni a tolatóradart. Ennyi...... :rolleyes: Aztánszépen hazajöttem a ződdel.Nem akart senki gyorsan menni, érezhetően tartanak az emberek a gyorshajtási bírságoktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Gepárdot láttam ma az Izsákin a Corsival, éppen a város felé tartott.Én meg Morgóhoz.Volt még némi légtelenítés, szintutántöltés, no meg az indítás.Utóbbi nem volt 1Xű, mert első körből szépen lemerült a Veki akksija, majd Udié is, így önkéntes alapon a legerősebb verda után lett kötve a Veki, aztán max. 150m húzás után életre kelt.Nagyon szépen járt a mocija, Morgó szívéről szemmel látahtóan ölég nagy kő esett le.Egyelőre minden rendben van, úgyhogy a mechanikai szakasz befejezte a dolgot.Udinak van pár apróság, mint összerakni a ledesített műszerfalat, középkonzolt miegymást, no meg beszerelni a tolatóradart. Én a mai korán kelés miatt elég enervált voltam,de ahol tudtam próbáltam segíteni. Bocs Losi,hogy nem én húztam a vekit,de kezdek fosni a kuplung miatt komolyan. Eléggé izgultam én is az indításnál,mert kicsit tartottam,hogy ennyire megbontottuk magát a motort,de nem lett gond. Lassan minden a helyére kerül holnap és lehet takarítani kivül/belül. Reggel amíg nem mertünk csinálni semmit,addig ledobtuk az enyémből az olajat és kapott egy adagot a Pennzoil-ból.Kiváncsi leszek,hogy muzsikál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 én 3000-et fizettem. szerintem 950 két szelet rántotthúsért sok. Na más: Aki otthon van holnap Losi Johnny!!! ki tudtok menni a TAKT kereskedésbe (A Csabi ott dolg ugye Losi) meg kellene vizsgálni egy piros ASTRA -t Hétfőn tudok én is menni daaig jól esne egy telefon, hogy Hiltis autó-e?! Jobb ajtó és a festésen látszana. esetleg egy fúrószár a pótheréknél. :rolleyes: olaszból jött-e 1000x Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Én a mai korán kelés miatt elég enervált voltam,de ahol tudtam próbáltam segíteni. Bocs Losi,hogy nem én húztam a vekit,de kezdek fosni a kuplung miatt komolyan. Ha úgy vesszük, már csak a molyolós része volt, szal nem volt téma.Kivételesen én sem kentem magam össze! ;) Az, hogy ki húzta, meg ki nem......a 140LE az csak 140LE na! ;) Jó volt ez így, de frankón nem hallottuk mikor beindult, pedig le volt húzva mind2 első ablak.Biztos a kendő miatt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts