rtomi Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 EZ volt már? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 EZ volt már? :rolleyes: ;) ;) nem, ez még konkrétan nem volt, de hasonló már igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 :rolleyes: ;) nem, ez még konkrétan nem volt, de hasonló már igen. :lol: ;) :lol: :lol: Esetleg átírhatnánk a téma címét: Tudjuk, jön a Merdzsó gyár B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 ;) ;) :lol: Esetleg átírhatnánk a téma címét: Tudjuk, jön a Merdzsó gyár :lol: :lol: B) Emlékszel még,hogy a multkor mit írtam neked? Na egyre inkább. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Egy szóval nem írtam ,hogy díszsorfalat kellett volna állni. :rolleyes: Díszsortűz? Hmm, hmm?(szemöldökfelhúzogatós, kérdőntekintgetős szmájli) :lol: Na jó én már nem leszek shitmixer, az a poszt már foglalt. ;) Friss hír. Békávés békávés békávés !!! Sőt!!! BMV-s, BMV-s ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Friss hír. :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Emlékszel még,hogy a multkor mit írtam neked? Na egyre inkább. :rolleyes: Túl kicsi pont vagyok én ahhoz, hogy bármit tehessek az ellen, ha össze akarsz vészni a világgal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 akkó valaki meg tudja tudni, hogy tesztpálya lesz-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 és még egy kérdés: az E75-t említve a cikkíró a szélmalom alatti területre akar gondolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 A szélmalom és a reptér közötti szakaszra. De ez még olyan messze van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 már nem emlékszem hová építtettem a gyáram de megnézem a rajzokat jó? :rolleyes: ;) ;) Viszont rosszul esett, hogy éppen senki sem ér rá, hogy behozzon Deák Árpitól, vagy, hogy szakavatott szemek megnézzék az új autóm. Nem kérek kommentet!!! Csak rosszul esett és kész. Bazsi ma átjött és elmentem Árpihoz is, majd holnap elviszem neki a vasat, ha az eladó beleegyezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Nem kérek kommentet!!! Akkor nem írok semmit rá.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Nem kérek kommentet!!! Csak rosszul esett és kész. Én meg azért nem jelentkeztem, mert a fiamnak akkor volt az évzárója, és ott voltunk. Holnap délután-este megyek a Zsoltiékhoz féket szerelni, lehet, hogy oda ki kell jönni értem, ha nem végzünk időben, valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Én meg azért nem jelentkeztem, mert a fiamnak akkor volt az évzárója, és ott voltunk. Holnap délután-este megyek a Zsoltiékhoz féket szerelni, lehet, hogy oda ki kell jönni értem, ha nem végzünk időben, valaki? Csörögj rám, de szerintem Zsoltiék nem ülnek rá a munkára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Holnap délután-este megyek a Zsoltiékhoz féket szerelni, lehet, hogy oda ki kell jönni értem, ha nem végzünk időben, valaki? Sztem akkorkörnyékén én el tudok ugrani érted.....Ha szükséges.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 De csak mert még nem hallottatok róla :rolleyes: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=13&k=3&i=98396 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 De csak mert még nem hallottatok róla ;) http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=13&k=3&i=98396 Köszi, ezt :rolleyes: még nem olvastuk. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Rövidhír: http://automenedzser.hu/hirek/20080618_mer..._kecskemet.aspx ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Morgó szólt, hogy ma újabb civil verdából látot mérni a Budai úton, egy fehér színű VW Transporter, lesötétítve, a rendszáma pedig E..-709 volt. Szal csak óvatosan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Gepárd: Én holnap itthon vagyok, ha kellek csörögj. Csak délelőtt nem érek rá. Mondtam, hogy nem kérek, összejött azt kész, túl vagyunk rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Gepárd: Én holnap itthon vagyok, ha kellek csörögj. Csak délelőtt nem érek rá. Mondtam, hogy nem kérek, összejött azt kész, túl vagyunk rajta. Holnap akkor hapci projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Holnap akkor hapci projekt? jah 9 kor jön az astra viszem Árpihoz, utána ha minden oké akkor megírjuk a papírokat, és ha ez is oké akkor megyek a toyotába tárgyalni a hiace-ról. Remélem minden rendben lesz mindkét autóval! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ha minden igaz akkor Joe-val megyünk ki, ő is dumálni akar Zsoltiékkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Tomi ! Kicsit bajban voltunk a héten, a fenyvesben melózunk és lépten -nyomon félbe kellett szakítanunk a melót...... :rolleyes: a szomszéd csajok délutáni bikinis-napozós időtöltése állandóan elvonta a figyelmünket..... :lol: :lol: :lol: eddig még bírtunk magunkkal..... B) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Paja, nincs nálatok felvétel? ;) :rolleyes: Udi, hoznál egy kanna anyagot? Kicsit megcsappant a készletem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts