Kacsero Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Megelőzhetted volna! :D Úgy lett volna kerek astory! :P sajnos sokan jöttek szemből, utánna meg lefordult a márc 15-re... :D De amúgy meg már valamelyik este a 7en, már lelelőztem... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 sajnos sokan jöttek szemből, utánna meg lefordult a márc 15-re... :D De amúgy meg már valamelyik este a 7en, már lelelőztem... :D B) :D :P Engem ma egy Honda CRV akart legyorsulni! :D Az élet 2.0-ás örömei! ;) Ugyanis be szerett volna jönni elém......ELÉM!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Sziasztok! Voltam tegnap Kekkeméten de senki nem integetett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 de cép időnk van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Sziasztok! Voltam tegnap Kekkeméten de senki nem integetett. :D én meg pesten és ott sem :D :P ;) viszont van egy érdeklődőm a hiace-ra mondom csak érdeklődő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 viszont van egy érdeklődőm a hiace-ra mondom csak érdeklődő! S, a Vekire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 arra még nem... viszont mától kapható nálam CARBON mintás fólia átlátszó és fekete alapos :D a sok tuning őrültnek...lehet carbon mintás akármilye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Sziasztok! Voltam tegnap Kekkeméten de senki nem integetett. :D Miért nem dudáltál? Nameg mikor, melyik részen voltál? mondom csak érdeklődő! Mondom=mindig :D (akár hapci, akár veki) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 arra még nem... Akkor aki 7végén volt aktuális, az akkor nem aktuális már?Mert akkor az infók szerint komolynak tűnt a dolog.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Akkor aki 7végén volt aktuális, az akkor nem aktuális már?Mert akkor az infók szerint komolynak tűnt a dolog.... :D A megszokott lemez forog... :P Köv héten írány pest,egyenlőre csüt próba meló,aztán meglátjuk. Minden esetre felhívta a régi havert ott aludhatok-e náluk az albiban szerdán,meg rákérdeztem tud-e albit kiadót.Erre elkezd röhögni.2hónapja keresnek albérlőtársat! ;) Reménykedem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Reménykedem... :D mivan? kocsog pesti leszel? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 mivan? kocsog pesti leszel? :D :D ;) Jah! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 WARWOLFTÓL: Engem ma egy Honda CRV akart legyorsulni! B) Az élet 2.0-ás örömei! :D Ugyanis be szerett volna jönni elém......ELÉM!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1585089_opel_vectra_1997 Na ezt lehet megveszem ha elmegy a hiace és lesz két vectra azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Köszi a kókívánságokat Stefan és GSiCsabi! Megvolt a jó pihenés is meg a jó fürdőzés. Warvolf: akkor amikor még láttál, csak a városba tépettünk, meg Pistihez pénzért. Aztán indultunk Csongrádra, egy kis rokonlátogatásra és úgy Gyula. Gepard: azt hittem errevaló a szekciópénz, hogy hasznos dologra fordítsa az ember :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1585089_opel_vectra_1997 Na ezt lehet megveszem ha elmegy a hiace és lesz két vectra azt kész. S, melyik lesz a céges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
irvine Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 mivan? kocsog pesti leszel? :D :D :P sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 sziasztok Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Hali...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 S, melyik lesz a céges? hát a fehér :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 sziasztok hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 hát a fehér :D :D :P Na erre befizetek......Inkább a fehéret kellene betolni egy új hapciba.... ;) S, mindenki jól járna. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A vétó él... nem lesz autómata, a család nem akarja az enyémet cégesnek így ők választanak egy autót. Ezt választották: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 No. ból behozott kicsit festegetett bal háta puffos volt meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A vétó él... nem lesz autómata, a család nem akarja az enyémet cégesnek így ők választanak egy autót. Ezt választották: Astra G DTi No. ból behozott kicsit festegetett bal háta puffos volt meg ilyenek. Akkor már csak magadnak kell választanod...... :D V.mi faxa ótómatát, heremsszírozóval! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 sziasztok Helló! Milyen járgányod van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts