warwolf Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Jövőhéten kiderül maradok-e. :D S miért is?Kevesebb a lóvé, vagy több ugyanazon lovéért a meló? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 kibaszott vistaban nem látom mit gépelek!!! A Firefoxot meg nem hagyja dolgoznio csak egy ha van flash player akkor csak a tombola képe jelenik meg ha nincs akkor csak a szöveg lázstik a fórumból. IEXben meg nem látom mit gépelek.... tud valaki segíteni??? ja és teljes szerkesztésnél sem látok semmit de gyors szerkesztésben működik ;) Arról már nem is beszélve, hogy nem engedi menteni az Open Officet sem mert nincs rendszergazdai jogom B) pedig van de kibasztam vele mert mindenkinek adtam full jogokat most kussol most inkább elmegyek csapatni egyet... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 kibaszott vistaban nem látom mit gépelek!!! A Firefoxot meg nem hagyja dolgoznio csak egy ha van flash player akkor csak a tombola képe jelenik meg ha nincs akkor csak a szöveg lázstik a fórumból. IEXben meg nem látom mit gépelek.... tud valaki segíteni??? ja és teljes szerkesztésnél sem látok semmit de gyors szerkesztésben működik ;) Arról már nem is beszélve, hogy nem engedi menteni az Open Officet sem mert nincs rendszergazdai jogom B) pedig van de kibasztam vele mert mindenkinek adtam full jogokat most kussol most inkább elmegyek csapatni egyet... :D :D :P Hehe! Mit mondtam?Megmondtam! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 és meg tudod javítani? mert a váalszban sem látok semmitHehe! Mit mondtam?Megmondtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 és meg tudod javítani? mert a váalszban sem látok semmit Rakjál rá zixpét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 kibaszott vistaban ... Nem lesz hosszú életű ez az op rencer' sem. Itt az utód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 S miért is?Kevesebb a lóvé, vagy több ugyanazon lovéért a meló? :D Ennél kicsit bonyolultabb a dolog. Kitsit összergtam valakivel a port (DR), de jövőhéten majd kiderül minden :D Mondjuk a lové lehetne több azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Ennél kicsit bonyolultabb a dolog. Kitsit összergtam valakivel a port (DR), de jövőhéten majd kiderül minden :D Mondjuk a lové lehetne több azért. Kitalálom! :D Akarta, TE meg nem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nem lesz hosszú életű ez az op rencer' sem. Itt az utód. nahát nem csináltam semmit és most működik ;) besz@rás... na mindegy remélem megy amíg ki van fizetve :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Voltak megnézni a Vectrát?Elviszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ok, rendben...csere kannát kérek. ;) :D THX Amit a múltkor adtál,azt adom most vissza! B) Gepárd! Asszem Te mondtad, hogy tudsz nekem 1 kannát szerezni! :P Szvl, ha igen, akkor kellene 1 db tartalékba... THX :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Gepárd! Asszem Te mondtad, hogy tudsz nekem 1 kannát szerezni! :D Szvl, ha igen, akkor kellene 1 db tartalékba... THX :D Na majd adok én nektek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ÜDV Emberek! Elzúztunk Gyulára várfürdőzni asszonykával a hétvégére. Jövőhéten leszek megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ÜDV Emberek! Elzúztunk Gyulára várfürdőzni asszonykával a hétvégére. Jövőhéten leszek megint. Jó pihenést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ÜDV Emberek! Elzúztunk Gyulára várfürdőzni asszonykával a hétvégére. Jövőhéten leszek megint. Jó fürdőzést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Na majd adok én nektek! :D mit adol? kannát? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 mit adol? kannát? :D :P Business hátam megest?Eeee! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ÜDV Emberek! Elzúztunk Gyulára várfürdőzni asszonykával a hétvégére. Jövőhéten leszek megint. Akkor még nem oda mentetek, mikor taliztunk Kadán..? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Business hátam megest?Eeee! :D ingyen biznices a dolog :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ingyen biznices a dolog :D :P Akko' storno! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Akkor még nem oda mentetek, mikor taliztunk Kadán..? :D Akkor hozzám jöttek pénzért. Vazze ezek szekciós pénzen mennek fürdeni? ;) :D Csabi majd viszek kannát a "robogós" nem nagyon tudja szállítani. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Csabi majd viszek kannát a "robogós" nem nagyon tudja szállítani. :D Má' bocs, de ha a te cuccaidat el tudtam hozni Karlótól, akkor egy kanna E85 sem lenne gond! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Csabi majd viszek kannát a "robogós" nem nagyon tudja szállítani. :D Köszi ;) Má' bocs, de ha a te cuccaidat el tudtam hozni Karlótól, akkor egy kanna E85 sem lenne gond! :D csak üres kannáról van szó... a telit, majd Udi hozza B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 jah, amúgy most este megest volt egy kis raccsingom hazafelé... :D Csabai Géza krt.-ra ráfordulva, ment előttem 1 fekete bravó/brava,(spilerezve) megláttott a tükörbe hogy utolértem a vasuti átjárónál... erre elkezdte tolni... na megyek utánna, ;) a nyíri út sarkánál, meg alig bírt befordulni...ez is csak egyenesbe van kifizetve :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 jah, amúgy most este megest volt egy kis raccsingom hazafelé... :D Csabai Géza krt.-ra ráfordulva, ment előttem 1 fekete bravó/brava,(spilerezve) megláttott a tükörbe hogy utolértem a vasuti átjárónál... erre elkezdte tolni... na megyek utánna, B) a nyíri út sarkánál, meg alig bírt befordulni...ez is csak egyenesbe van kifizetve :D B) Megelőzhetted volna! :P Úgy lett volna kerek astory! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts