uhuhu Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 mijaza cp??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 Centrum Parkolója!! Ottan szoktun szeksöm mitingelni... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 Hazaáruló! Te meg már akkor matuzsálem vagy szinte....Turner, meg a kis hableány :lol: :smt058 :smt060 :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Lnézést kérek, hogy nem voltam a CP-ben, de anyukáéknál céges buláj volt, aztán nem tudtam Lszakadni.Amúgy 1:30-ra értünk haza, és 6:00-ra jöttem melózni, aztán most mindenhol vagyok, csak képben nem. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Lnézést kérek, hogy nem voltam a CP-ben, de anyukáéknál céges buláj volt, aztán nem tudtam Lszakadni.Amúgy 1:30-ra értünk haza, és 6:00-ra jöttem melózni, aztán most mindenhol vagyok, csak képben nem. :? Jó érzés az ilyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Jó érzés az ilyen :wink: Ha legalább én is betéptem volna, de ugye nem iszom, meg vezettem is, szal........................... :smt011 :smt012 :smt013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Wolfi: Hát ez így ténleg gáz :( :lol: :lol: Tomi: Ma voltam Pesten és láttem egy konténerbe dobott kombi ladát reklám gyanánt. Nyugodj meg nem csak a trabikkal csinaljak hanem a rossz autókkal :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Sexciótársak!Nincs senkinek ismije, akinek kellenének az ém Astra GSÍ rugóim?Aztectól vettem, de kellene a péz a Corsára, ezért stornóztam a projektet.5 ajtós alá jó.A gyárinál keményebbek.Kb. ennyi, amit tudok róla mondani. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 F Astrára való? A G-be nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 F Astrára való? A G-be nem jó? Emlékeimszerint szinte biztos, hogy nem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Csütörtökön mini meet CP-ben,megbeszéléssel,stb!!! Ettől függetlenül pénteken is lehetne meet szerintem! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Ha valaki akcijósan akarna Valvoline 10W-40-et venni, akkor az Olajdepóban 5230Ft a 4 lityi!!! Csütörtök??Hát nem gondoltok szögén délutános műszakos emberre?? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Csütörtökön alapjárati motort kellene takarítani de megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Csütörtökön mini meet CP-ben,megbeszéléssel,stb!!! Ettől függetlenül pénteken is lehetne meet szerintem! 8) OTT LESZEK!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sajnos meló van, de a péntek shíma ügy lesz, egyenlőre úgy tűnik. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 MA IS TALI!!!! El ne felejtsétek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 MA IS TALI!!!! El ne felejtsétek! :(Én ott leszek. Végre, egy hét után újra netközelbe jutottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Részemről meló után áthúzzuk a Corsát a festőhöz, szal még nem tudom, hogy mi lesz! :!: Meg hogyan, meg ilyenek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 Én szokás szerint..... :oops: :oops: ..nem bírok menni! Dogozás....miegymás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Bammeg Sanyi!!! Nagyon király amit csináztál!!!!! Én megnéztem. Csak így tovább!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Szeretném a kedves szekciótársak figyelmét felhívni a Péntek esténként tartott mini meetekre, ha nem írjuk le akkor is vannak ilyen összeröfik, úgyhogy tessenek minél többen eljönni. :walk: Megértem, hogy vannak tőlünk 20-30-40 km-re lakó szeksöntársak is, de ha ezen múlik elmegyünk az ő lakhelyeikre is egy kis eszmecserére. Most nem dorgálni akartam, meg nem is kötelezővé tenni a megjelenést, csak egy kicsit öszetartóbbnak kellene a csaptnak lennie. Nyaralásról természetesen nem kell hazajönni miattunk. :( :lol: :lol: :lol: Amúgy jó a csapat le a kalappal mindenki előtt. :supz: :supz: :notworthy: :notworthy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Bammeg Sanyi!!! Nagyon király amit csináztál!!!!! Én megnéztem. Csak így tovább!!! :wink: 8) Vóna mozgóképes anyagom...(ugye Joee?? :roll: :( ) Akkor talán még pöpecebbeket is lehetne! :lol: Jövő heti meetengre megpróbálok jóelőre szabad lenni! :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 A mostani péntekre valószínűleg én is el tudok menni, de eddig minden érettségi bankett, évzáró vacsi stb péntek este voóóóóót........! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Wolf! Mi a gond a digit műszerfallal? Nem megy bele a Corsába? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Wolf! Mi a gond a digit műszerfallal? Nem megy bele a Corsába? :( p.ü. ment! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts