warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 hámajd kihívom a kocsihoz az alkatrész-eladó srácot, azt jól megmutatom neki... :D Inkább v.melyik nyuszijányt hívd ki! :D Hátha hamarabb tud majd vele a mitkezdeni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Oszt majd kiröhög,hogy milyen kicsi! :D :D :P marha... ( tudtam, hogy félreérthető lesz,amit írtam) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Inkább v.melyik nyuszijányt hívd ki! :D Hátha hamarabb tud majd vele a mitkezdeni! :D hm... most hogy így mondod, , nem is olyan rossz ötlet... :P (főleg,aki a Jász utcaiban van, információs kiccsaj... http://images.iwiw.net/0601/user/00/90/05/...0_1198611026463 ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 hm... most hogy így mondod, , nem is olyan rossz ötlet... :D (főleg,aki a Jász utcaiban van, információs kiccsaj) :D Ebként nézegettem, nem sok C GSi van fent a használtautón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ebként nézegettem, nem sok C GSi van fent a használtautón. NEM sok? nekem 0 a keresési eredmény... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 így bocsi Tomi.... :D így miattam konkrétan? lehet én sem megyek...legkésőbb szerdán elutazom Szlovákiába és csak soká jövök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 így miattam konkrétan? nem! nem miattad... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Kiváncsi leszek tudják-e majd mit is akarsz! :D tudták :D már meg is van, igaz úgy "kukázta" ki a srác, mert nem rég cseréztek 1 autóba féket, és onna sikerült kimenteni... szóval, megvan a kis lamella, már csak be kell heckelni a helyére...jah, és ingyé vót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 NEM sok? nekem 0 a keresési eredmény... :D Asszem 3db volt fent, abból 1 benyás, 2 pedig CDTi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 De nagy a csend pupákok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Meló hegyek......legalábbis nálam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Meló hegyek......legalábbis nálam... :D Na nemond! :D Vízműzöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Most éppen itthon, de a Bácsvízhez szinte már pihenni járok.... kicsit csal a tik-tak, most nálam 22:10 van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Lehet lekéne ugrani Gepárdékhoz egyszer Balcsira! :D Üdv mindenkinek! Nekem is kimarad azt hiszem Sopron, de még nem mondom 100-ra. Udi a gps-ről érdeklődött a srác, hogy lesz-e valami belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Most éppen itthon, de a Bácsvízhez szinte már pihenni járok.... Akkor ez összeségében nemgáz..... :D Udi a gps-ről érdeklődött a srác, hogy lesz-e valami belőle? Kellene hozzá még egy memo.kártya, hogy minden ráférjen, ill. hogy a beszéd ne akadozzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Losi! Kéne egy MAP szenzor az 1.2-be és aszem egy lambda is,mert bele van törve. Alapjárat nuku,kuplung oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Most éppen itthon, de a Bácsvízhez szinte már pihenni járok.... Ismerős érzés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ismerős érzés :P Te is a Bácsvízhez jársz pihenni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Losi! Kéne egy MAP szenzor az 1.2-be és aszem egy lambda is,mert bele van törve. Alapjárat nuku,kuplung oké. Vajh' mitől tudott beletörni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Gepard! Losival már beszéltünk MSN-en a GPS-ről... fut rajta a cucc de kicsit dadog akadozik a navigáció hangja, próbálok megoldást találni. A belső memóriája kicsi azon nem fér el az összes térkép ezért kellene 2 GB SD kártya, vagy ha elegendő neki a környező országok akkor nem kell SD kártya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 kellene nekem egy inverter kölcsön 12/230 vagy 24/230V os erre a hétre. holnap délután utazom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Morgónál kisit elakadtunk a Corsán.Udi kellett a megoldáshoz.Holnap amint időm engedni, re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Morgónál kisit elakadtunk a Corsán.Udi kellett a megoldáshoz.Holnap amint időm engedni, re. Szóljatok nekem is pls... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Szóljatok nekem is pls... :D 19:15-kor jöttünk rá, hogy elakadtunk...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sikerült behekkelnem a helyére a kis lamella fület...:D megszünt a csilingelő hang...kííírályság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts