J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Vegyél nekik valami szakad sz@rt, amit nem kell sajnálni és olcsó ;) B) Még én vegyek nekik? :D Mozijegy nem kéne? B) Majd szépen leszoktatom őket arról,hogy az enyémet használják,van busz és vonat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Majd szépen leszoktatom őket arról,hogy az enyémet használják,van busz és vonat. Jaja, igazad van! Akkor ezek szerint, mégiscsak jössz a BW-re B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Losi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 és csak a válla fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Mi történt? Ki vezetett? Jól van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 és csak a válla fájt? Jaja!Zúzódás! Óriási mázlija van. Ha be van kötve vége a dalnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Skacok! Úgydöntöttünk, hogy megpróbálkozzuk eladni az astra-t. Szerintetek megpróbáljam így árulni ahogy van, vagy visszamenjen a gyári rugó stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Skacok! Úgydöntöttünk, hogy megpróbálkozzuk eladni az astra-t. Szerintetek megpróbáljam így árulni ahogy van, vagy visszamenjen a gyári rugó stb? Losinak jól jöhet a 4 rugesz,mert úgyis elkapja a gépszíj! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 srácok toronyscsapágyat mivel kell meghúzni? hosszúnyakú csillag jó lesz neki vagy speckú suerszám kell? épp nincs itthon 22es hosszúnyakú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Losinak jól jöhet a 4 rugesz,mert úgyis elkapja a gépszíj! B) Mondasz valamit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Meg a kartervédő.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 srácok toronyscsapágyat mivel kell meghúzni? hosszúnyakú csillag jó lesz neki vagy speckú suerszám kell? épp nincs itthon 22es hosszúnyakú... Toronycsapágyat? B) A gólyaláb felső,lengéscsillapító bekötő csavarjára gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 ja ha ráteszem a krovát elforog a szentem... egy ötös imbuszt kéne beletolni, de ha rajta van a krova ez nem megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 ja ha ráteszem a krovát elforog a szentem... egy ötös imbuszt kéne beletolni, de ha rajta van a krova ez nem megy Van otthon gyertyakulcsod? Elvileg az jó rá és akkor megtudod fogni imbusszal. Vagy ha rárakod a súlyt,tehát beszerelt helyzetben van már,akkor légkulccsal húzd rá óvatiba. Losinál így csináltuk tegnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jaja!Zúzódás! Óriási mázlija van. Ha be van kötve vége a dalnak. Mint annak a bizonyos xarba esett szilvának bakter.Ez nagyon megcsukódott. B) Skacok! Úgydöntöttünk, hogy megpróbálkozzuk eladni az astra-t. Szerintetek megpróbáljam így árulni ahogy van, vagy visszamenjen a gyári rugó stb? Mindenféleképpen csak gyári állapotban, szépen kifényesítve.A rugókra nem tartok igényt, de a kartervédőre igen.Szóval arra 3Xos stipistopi.Mert az XEV elég szépen kilóg alul. Ja, és ha szép fényes a gép, akkor be kell tolni használtautóker.be.Háztól nem annyira 100, hogy elviszik.Tapasztalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Valami ilyesmire gondoltam. Persze ez is a világvégén van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Valami ilyesmire gondoltam. Persze ez is a világvégén van B) A fentartási költségek/fogyasztás/felszereltség szakaszon inkább ilyesmit javasolnék...... Mondjuk inkább v.hol 750e. környéke irányáron.S, ebbe Udi símán bele tudja tenni az E85-höz szükséges cumókat.A 7végén a zőődbe is bele került. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 A fentartási költségek/fogyasztás/felszereltség szakaszon inkább ilyesmit javasolnék...... Mondjuk inkább v.hol 750e. környéke irányáron.S, ebbe Udi símán bele tudja tenni az E85-höz szükséges cumókat.A 7végén a zőődbe is bele került. B) Hát igen a 750e barátibb lenne :D Mondjuk elöbb el kéne passzolni a mostanit. A problémám csak az a gyáriasítással, hogy ha nem megy el akkor meg sajnálni fogom hogy visszaalakítottam. Nem akarom fillérekért eladni, akkor inkább használom még 1-2 évet. Viszont nekem meg így tetszik ahogy van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát igen a 750e barátibb lenne :D Mondjuk elöbb el kéne passzolni a mostanit. A problémám csak az a gyáriasítással, hogy ha nem megy el akkor meg sajnálni fogom hogy visszaalakítottam. Nem akarom fillérekért eladni, akkor inkább használom még 1-2 évet. Viszont nekem meg így tetszik ahogy van B) Szánd el magad, és annyi.Akár csak Tomi, aki szintén nem tudja, hogy mit akar. B) Én pl. kicsit sem sajnálom a Vekit, örülök, hogy nem csináltam abból is pénztemetőt.Ez a zöld sokkal közelebb áll hozzám minden téren, nem beszélve arról, hogy fillérekért van hozzá utángyártott cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szánd el magad, és annyi.Akár csak Tomi, aki szintén nem tudja, hogy mit akar. B) Én pl. kicsit sem sajnálom a Vekit, örülök, hogy nem csináltam abból is pénztemetőt.Ez a zöld sokkal közelebb áll hozzám minden téren, nem beszélve arról, hogy fillérekért van hozzá utángyártott cucc. Legalább nem vagoyk egyedül B) Mondjuk én selytem mit akarok. Egy kombi f astra-t, és ha lehet klímást. Viszont félek a fogyitól. 6 éve dieseles vagyok :D Asszony szusijával sem vagyok kibékülve ilyen téren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Egy kombi f astra-t, és ha lehet klímást. Viszont félek a fogyitól. 6 éve dieseles vagyok B) Asszony szusijával sem vagyok kibékülve ilyen téren. Mindenképpen 8V-t ajánlanék.Nincs különösebb gond a 16V-vel sem, de ha hozzá kell nyúlni, akkor drágább móka mint a 8V.Amúgy az sem gáz, ha nincs benne gyárilag a klíma, mert azt utólag is be lehet szerelni bontottan.Valkainak van is ismije aki megcsinyázza. A fogyi pedig.......használod-e annyit a gépet, hogy ezen kellejen spórelnod?A gázolaj is egyre drágább, és drágább mint a benzin.Ideális körülmények között nem sokkal magasabb egy benzines fogyija sem. Amúgy a stifti is hiába 1.0, városban pont ugyanannyit eszik mint egy 1.3-as.Annyi, hogy cserébe nem is megy, egyenetlen a járása, de kevesebb rá a kötelező és a LE adó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mindenképpen 8V-t ajánlanék.Nincs különösebb gond a 16V-vel sem, de ha hozzá kell nyúlni, akkor drágább móka mint a 8V.Amúgy az sem gáz, ha nincs benne gyárilag a klíma, mert azt utólag is be lehet szerelni bontottan.Valkainak van is ismije aki megcsinyázza. A fogyi pedig.......használod-e annyit a gépet, hogy ezen kellejen spórelnod?A gázolaj is egyre drágább, és drágább mint a benzin.Ideális körülmények között nem sokkal magasabb egy benzines fogyija sem. Amúgy a stifti is hiába 1.0, városban pont ugyanannyit eszik mint egy 1.3-as.Annyi, hogy cserébe nem is megy, egyenetlen a járása, de kevesebb rá a kötelező és a LE adó. Klíma beszereléssel nem is lenne gondom, inkább a beszerzésével. Ha ebbe lenne klíma, nem is gondolkodnék az eladásán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Klíma beszereléssel nem is lenne gondom, inkább a beszerzésével. Ha ebbe lenne klíma, nem is gondolkodnék az eladásán. Akkor meg keress hozzá bontottan.Használtautó, Udi, ilyenek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Akkor meg keress hozzá bontottan.Használtautó, Udi, ilyenek..... Meglássuk B) Asszem körbenyalom és meghírdetem így ahogy van. Ha elmegy, akkor jöhet a klímás karaván, ha meg nem akkor marad ez, de akkor legalább úgy, ahogy nekem is tetszik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Meglássuk B) Asszem körbenyalom és meghírdetem így ahogy van. Ha elmegy, akkor jöhet a klímás karaván, ha meg nem akkor marad ez, de akkor legalább úgy, ahogy nekem is tetszik B) Akkor hajrá akkor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts