Hagalex Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Én inkább roppant emberközelinek nevezném, sallangok nélkül.A tulaj a szakács, végtelenül jó fej, le lehet ülni, csak nem szabad dél környékén menni, mert akkor meg sem lehet moccanni.Egy próbát megér sztem.Mondjuk mi már éppen 4X voltunk, és most sem utoljára. :wink: Szóval akkor nem olyan anyucinak esti gyertyafényes meglepi, hanem kulturáltan funkcionálós?? Enni oszt menni....dógunkra? Nem leszólni akartam ám az előbb!.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Szóval akkor nem olyan anyucinak esti gyertyafényes meglepi, hanem kulturáltan funkcionálós?? Enni oszt menni....dógunkra? Nem leszólni akartam ám az előbb!.... :oops: Tudom, és én is egy kicsit felületesen írtam le a "jellemzést".Egyébként igen.A klímás helységben teleevős, jóllakós,keveset fizetős, továbbmenős, aztán később visszajövős.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Akkor megvok nyugodva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Van a Trabinak kabrio változata Tramp A neve 900ccm...etc! ennek most legyen vége. Tudom,hogy le van zárva,de csak most értem ide , csak azt akartam még hozzátenni,hogy volt még Alma Cabrio is ami trabiból készült és itt készitették nálunk Biharkeresztesen . Sokat Görögországba vittek belöle strandkocsinak,csak hamar befuccsolt a cég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 cabrió version! Ennek a képnek láttán... bizony zsenge friss jogosítványos korom jut eszembe... amikor biza... miután tetőre tettem egy trabit... valahogy hasonlóan nézett ki az is!!! :wink: Az is cabrio lett! Kipattant a peremből a teteje! EGYBEN! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hol lehet jót bulizni kecskeméten _mint már irtam megyek holnap 3 napra.Kongreszusra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hol lehet jót bulizni kecskeméten _mint már irtam megyek holnap 3 napra.Kongreszusra. Club69, Extrém, Rolling Rock cafe meg mittudomén.Amennyit én járok bulizni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Rulezke biztos tud mondani egy párat, Ő nagyon vágja Kecskemétet! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 gonosz vagy,csak négyszer tévedtm el két hónap alatt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 CSak? :shock: :shock: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hol lehet jót bulizni kecskeméten _mint már irtam megyek holnap 3 napra.Kongreszusra. A "könyvtárak" érdekelnek,vagy a "napközik"? :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Club69, Extrém, Rolling Rock cafe meg mittudomén.Amennyit én járok bulizni! Hát... én azért a Club 69re szavaznék, méghozzá a Club69 gardenre a Tó Hotelnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Hát... én azért a Club 69re szavaznék, méghozzá a Club69 gardenre a Tó Hotelnél. Milyen az a hely, és milyen árakkal?Átlagéletkor kb.??Csak azért kérdezem, mert jó lenne addig elmenni lazítani, amíg lehet. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Miért, mennyi ott az átlagéletkor? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Miért, mennyi ott az átlagéletkor? :shock: Voltál mostanság pl. a DTD-ben halason??Tinibuli! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2005 Voltál mostanság pl. a DTD-ben halason??Tinibuli! :( :lol: :lol: neked már az Évgyűrűk való Bálint gazdával :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 neked már az Évgyűrűk való Bálint gazdával :twisted: :twisted: Redi!Tudodmitcsinálj a tudodmimmel?? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Voltál mostanság pl. a DTD-ben halason??Tinibuli! :( :lol: :lol:Nagyon nincs is már olyan buli amit nekünk tartanának. Sajnos meg kell állapítani kiöregedtünk.... A fiatalok nem röhögni, ti is lesztek ennyi idősek, ezt vegyétek fenyenyegetésnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 neked már az Évgyűrűk való Bálint gazdával :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: aggyad az ívet nekik red!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Nagyon nincs is már olyan buli amit nekünk tartanának. Sajnos meg kell állapítani kiöregedtünk.... A fiatalok nem röhögni, ti is lesztek ennyi idősek, ezt vegyétek fenyenyegetésnek. Ááááááááááááá!!!!Vezérem!Csak a saját nevedben nyilatkozz! :lol: :lol: :lol: Nem szabad megszimatolniuk, hogy mi tényleg egy kicsit kiöregedtünk! :x :x :banghead: :badgrin: :badgrin: :badgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Én sem mehetek akárhova bulizni - mindenütt ott vannak a tanítványaim.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 :( :lol: :lol: aggyad az ívet nekik red!! :wink:Hazaáruló! Te meg már akkor matuzsálem vagy szinte....Turner, meg a kis hableány :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Milyen az a hely, és milyen árakkal?Átlagéletkor kb.??Csak azért kérdezem, mert jó lenne addig elmenni lazítani, amíg lehet. :roll: Szerintem simán belefér az életkorod a társaságba... Főleg, ha azt nézzük, hogy mi az optimális női kor egy ######ihoz... :( De amúgy tényleg inkább 20-30 közöttiek vannak..., de vannak 30 fölöttiek is. Más, HOLNAP (azaz Pénteken) 19:00 CP???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Thx az infót!Részemről okés, hja az eső ki nem mos bennünket! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 Más, HOLNAP (azaz Pénteken) 19:00 CP???? Nem 19.30 az időpont? Tomi kérte nemrégen a fórumban. Mondjuk nekem mindegy az időpont, viszont nem biztos hogy ott tudok lenni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts