Gepard Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Elméletileg éjjel már az országban lesz. Szegény biztos nagyon elfárad. :D B) Hogy elmentél innét még be kellett mennem a boltba, mert nem volt itthon 1/2-3/8 szűkítőm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Gepardnak hozok 1 kannával....esetleg még más valaki 226 Ft-ért? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hogy elmentél innét még be kellett mennem a boltba, mert nem volt itthon 1/2-3/8 szűkítőm. B) Mi történt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Mi történt ? Eltört a mosdó alatti flexibilis csőnek a csapban levő menetes része, azt kellett cserélni. De nem néztem meg, hogy amit vettem az nem 3/8"-os hanem 1/2"-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kicsit furcsák ma a népek az Úton.Szabályosan tolakodnom kellett, hogy ne szorítsanak le.Még mindig csak sokadrangú közlekedési eszköznek tartják a motort.Legalább is ezt a kisebb fajtát.De mind1.Lámpánál úgy is én mejek előre! B) Ők meg beragadnak! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Gepardnak hozok 1 kannával....esetleg még más valaki 226 Ft-ért? B) Nekem is kellene, de nincs kannám.. B) Ha így is tudsz hozni, akkor 1-el kérnék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Csabi vazze nekünk már mindig a dínókat fogják az orrunk alá dörgölni? Majd kapnak a fejükre :D B) Tomi hazaért? Merre járt? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Merre járt? B) Amszterdam, de majd csak holnap ér kiröhögni. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Amszterdam, de majd csak holnap ér kiröhögni. B) B) Fűért volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Amszterdam, de majd csak holnap ér kiröhögni. B) :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 GSICsabi! Tudok neked is hozni...no problem....viszont most már csak 1 hely maradt ha kell még valakinek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Amszterdam, de majd csak holnap ér kiröhögni. B) B) már bánom, hogy hazajöttem. Ma reggel 4-kor feküdtem, 9 után már indultam is pestre mint egy levezetés vezetés képpen :P most értem, volt dugó, nem kicsi. kell egy autómata HIACE. Múlt héten voltam Berlina garázsaiban...hát ha onnan egyszer autót tolunk ki az igazán nagy szó lesz... :D ;) ;) mindene szét van szedve, gondoltam viccből rendet rakok míg hazaér :lol: hajrá Zoli :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sziasztok! Köszönök mindenkinek minden segitséget aki tudja,hogy Tomival miért voltunk Amszterdamba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 GSICsabi! Tudok neked is hozni...no problem.... OK! THX B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 GSICsabi! Tudok neked is hozni...no problem....viszont most már csak 1 hely maradt ha kell még valakinek. B) Udi! Szerváltam 8-as IGo-t.Holnap elviszem neked,legyen mivel játszani majd! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Aki ezt kitalálta, csinálhatna magának kistestvért...... B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Aki ezt kitalálta, csinálhatna magának kistestvért...... B) :D ;) :lol: Ugyanez van azzal az 50 cc-s kis"autó"val is, úgy tudom. Magyarország... A lényeg, hogy a pénzt beszedjék B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 meg úgy is bever az eső B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ugyanez van azzal az 50 cc-s kis"autó"val is, ú... Én nem bánnám, ha ezek a kis sz@rok nem nagyon terjednének el. Valamelyik nap is eléggé feltartott az egyik. Akkor már inkább egy robogó, azt könnyebben ki lehet kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Én nem bánnám, ha ezek a kis sz@rok nem nagyon terjednének el. Valamelyik nap is eléggé feltartott az egyik. Akkor már inkább egy robogó, azt könnyebben ki lehet kerülni. Ja, az is igaz. Bár vannak emberek, akik normál autókkal is így mennek... B) Aztán csodálkoznak, hogy az ember nincs egy sávban pár másodpercnél tovább, meg ideges, meg gyorsan hajt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Aki ezt kitalálta, csinálhatna magának kistestvért...... ;) ;) :lol: :P ;) Most, ha jól olvasom, akkor az én babettám nem fog átmenni a műszakin, mert ugye :-se irányjelző;-se féklámpa nincsen rajta? :P persze gyárilag... B) a rendeletet meg inkább nem kommentálnám itt B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Jó van akkó menyé akkó! ;) Mejek ish! ;) Amúgy Morgónak leszállítottam mindent amit kért.A fékállító autómata necces volt, de végül az uccsó darabot hoztam el a bontóból.Tőle olyan 150m-re! B) Szal az összeset elhoztam! :D Hátígyhát.Meg keresztül/kasul motoroztam a városban.A fékcső volt a legklafább.Kivittem, oda adtam a tagnak, aztán rágyújtottam.Nem tudtam elszívni a cigim mire elkészült.Kb. 5 perc volt max. Meg 1000ft tokkal vonóval.Csak lestem bakker.... B) Úgy terveztem, hogy lesz vagy fél óra.Ezzel szemben meg.... No meg láttam egy atomjaira hervadt Mantát.Sajnos elég sokminden hiányzott már róla, de pl. az ülések még benne voltak meg a motor is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Aki ezt kitalálta, csinálhatna magának kistestvért...... B) B) :D ;) Kukimra ne akaszak rendszámtáblát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kukimra ne akaszak rendszámtáblát? Betolhatod a KPM-hez! B) Ebként az esőkabinak sehíre sehamva..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ja az off autót bombáztam a múlthétvégén, mostmár rendbe van. ha valakinek van otthon egy 1.0 firemotorra való felső vezérműszíjborító, átvenném, az a műanyag szar (elveszett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts