warwolf Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Kíváncsi leszek a végleges műsorra.Eddig nem vagyok odáig meg vissza tőle... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Kicseréltem az aksit a GPS-ben, este viszem. B) Fateroméról van-e valami hír? Meg az öcskös telójáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Sajnos azok továbbra sem jók... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Sajnos azok továbbra sem jók... B) Adnék ma egy digit fotómasinát....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de amióta meglett csinálva a szerviz a kocsin,kevesebb lett a fogyasztásom. B) De az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés... ;) Pedig, most ebbe benne van a múlt7vége is, és szintén nem kíméltem az autót... :D De most 8.3-ra jött ki. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de amióta meglett csinálva a szerviz a kocsin,kevesebb lett a fogyasztásom. B) De az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés... ;) Pedig, most ebbe benne van a múlt7vége is, és szintén nem kíméltem az autót... :D De most 8.3-ra jött ki. B) V.mi csak xar volt ott.Árpi azért cseresznyére ért hozzá! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Kíváncsi leszek a végleges műsorra.Eddig nem vagyok odáig meg vissza tőle... B) MOL-os hőlégballon úgy néz ki, mintha pont le akarna zuhanni B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nagyon szépen köszönöm a mai segítséget mindenkinek.Sajnos nem sikerült amit terveztünk, de legalább minden csavart megjárattunk! :D Kivéve 2t... B) Légkulcs lesz belőle......Én már látom.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Légkulcs lesz belőle...... B) Nekem van, csak kompresszor kell hozzá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Kíváncsi leszek a végleges műsorra.Eddig nem vagyok odáig meg vissza tőle... B) Én kimegyek a régi haverok miatt,de az igazi az lenne,ha végre a ruszkik ide tolnák a képüket! A Mig-29OVT repülését megnézném,elég durvákat láttam youtube-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nagyon szépen köszönöm a mai segítséget mindenkinek.Sajnos nem sikerült amit terveztünk, de legalább minden csavart megjárattunk! :D Kivéve 2t... B) Légkulcs lesz belőle......Én már látom.... B) Meg kell hozzá venni minden cserélendőt,aztán nekiesünk úgy mint az enyémnek! ;) Árpinál kinyomatod a szilenteket,aztán meglesz minden,Máténál meg fel kell lazítani azt a két csavart. A többi már magátl lejün,ma olyan jól bejárattuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 A többi már magátl lejün,ma olyan jól bejárattuk! Lásd, balos kormányöszekötő.Az magától kijött.Grrr...... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Lásd, balos kormányöszekötő.Az magától kijött.Grrr...... :D ;) Az a jobbos volt,de csak megadta magát! B) Jó is amikor "szakszervíz" rakja össze a gépcsodát,csak legyen annyi nyálad,hogy utánuk köpdösve szétszeded. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Az a jobbos volt,de csak megadta magát! B) A baloshoz nem kellett kinyomó...... :D A jobbos meg sztem echte gyári volt még.Nem is volt kiszedve ennek az Istennek az idejében.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Ma voltak nálam Pajáék, és megszakértették a gázszivárgást. Ezer hála nekik. Ma már fürdeni (tusolni) is tudtunk. Tegnap nem fürödtünk le.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Kösz Johnny a gyors telefonos segítséget! B) A tárcsáknak a külső peremét azért csak lekaptuk esztergával. B) Új betétek benne, de mondtam sógornak a hűtött tárcsát. Ha ez elkopik, akkor az kerül bele. Ja, öcsémék Corsáján pedig ékszíjat feszítettünk. Akna nem volt, én meg már nem akartam aláfeküdni, úgyhogy a kipuff zörgés úgymaradt. Legközelebb is kell valamit legalább hebrákolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Van ám pangás rendesen... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Pangggggggggggggggggggg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Pittttttttttty PAAAAAAAAAAANNNNGGGG! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Losi! A héten megérkeznek a hátsó rugók is... mivel nem tudunk összefutni futárral küldi el nekem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Losi! A héten megérkeznek a hátsó rugók is... mivel nem tudunk összefutni futárral küldi el nekem. :D Szuper. B) Én meg azon filóztam, hogy Paks előtt nem teszem bakra a gépet, mert nem tudnám a 7végéig összerakni.De kövi 7n viszont nincs mese. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Szuper. B) Én meg azon filóztam, hogy Paks előtt nem teszem bakra a gépet, mert nem tudnám a 7végéig összerakni.De kövi 7n viszont nincs mese. :D Utána nem lesz teniszlabda? ;) ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Utána nem lesz teniszlabda? B) :D B) Már most sem lenne rá szükség, mert ezzel a gumával (195/50-15) szerencsére semmi köze sincs már a keréknek a sárvédőperemhez.Mondjuk kivi leszek, hogy rugócsere után mennyit fog beülni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Tomi olvassá' B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Ma sikerült életre kelteni a motoromat! B) EZER THX Paja Cartársnak. :D 4 óra után, meg Gepárd jött velem szemben a Lunkányi utcában. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts