Kacsero Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Pajával mi van? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nem vesztem el.... :sowwy: Bírkózom a náthával, meg sok a meló is. Volna ismét hely neked is a vizes-gázos szakaszban.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Pedig nekem is bejönne: http://i87.photobucket.com/albums/k147/Geo...is/100_2344.jpg :sowwy: Nekem is bejön :lol: és lehet belőle Caravant csinálni :lol: Bár ennyi erővel bármiből, csak most ugye a TR-t kell megvédeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez töktuti! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez nekem nem jön be. Nem tudok célozni. Én olyan állat vagyok, aki csak invert mouse-al tud játszani lövöldözőst. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez töktuti! :lol: Élőben sokkal jobb ez! :lol: Te Papa!Szombaton vagy vasárnap akarod a rugókat cserélni? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Élőben sokkal jobb ez! :lol: Te Papa!Szombaton vagy vasárnap akarod a rugókat cserélni? :sowwy: :lol: Ha lesznek rugók ugye! :lol: Mer' azok még nincsenek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ha lesznek rugók ugye! :sowwy: Mer' azok még nincsenek! :lol: Hehe!Le vagy maradva! :lol: A két első már úton van,péntekre itt lesz. Annak a cseréje nagyobb meló,Morgóval már le van beszélve! Ennyi! :lol: Van még kérdés? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Miskolci ismerősnél jelenleg csak hátsó rugók vannak elvileg pénteken hozza. Elsők rugók PJoc-tól jönnek az biztosan megérkezik hétvégére tehát ha más nem az elsőket biztosan kitudjuk cserélni. :lol: Látom J0hnny már megelőzött. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Látom J0hnny már megelőzött. :sowwy: Ha már kocsival nem tudlak soha! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nem vesztem el.... :sowwy: Bírkózom a náthával, meg sok a meló is. 1 na azért. 2 ezzel én is így vagyok, de lábalok kifelé. Losinak mennyi idő volt a plazma beszerelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hehe!Le vagy maradva! :lol: A két első már úton van,péntekre itt lesz. Annak a cseréje nagyobb meló,Morgóval már le van beszélve! Ennyi! :lol: Van még kérdés? :P Lehet, tolni kell a projekten, mert megyünk le anyuékhoz hosszúhétvégézni.Ki tudnánk cserézni szombaton, de akkor gatyán állna futómű.Igaz, ezekért a gumákért nemkár.Átagyalom még1X a dolgot, és bízom benne, hogy nem kell most szombaton nekem bemenni melózni.Mert v.kinek be kell jönni..... :sowwy: Majd Gepárdal megdumáljuk, mert ennek azért kell egy laza 4-5 óra mire minden a helyére kerül majd. :lol: Losinak mennyi idő volt a plazma beszerelés? max. 1.5-2 óra hossza.Idő volt, mire Udi odaért és kitalálta, hogy mit, hová kössek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 max. 1.5-2 óra hossza.Idő volt, mire Udi odaért és kitalálta, hogy mit, hová kössek! :sowwy: Akkor lehet, hogy meg kellene a hétvégén csinálni. Majd pontosat akkor tudok, ha a konténer megérkezik, és tele lesz pakolva. De remélem vasárnapra már az is elkészül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Akkor lehet, hogy meg kellene a hétvégén csinálni. Majd pontosat akkor tudok, ha a konténer megérkezik, és tele lesz pakolva. De remélem vasárnapra már az is elkészül. Km.óra kiszed, szétszed, mutatók le, számlapok le, aztán új számlap rá, mutató rá, fedél vissza, bandázsolás, kötés.A feszkó a fekete-szürkén (vagy szürke-fekete, de olyan a helyzetjelzőé is az egész autóban) , a test pedig a barnán jön.A fényerősség+színváltó nekem a biztitábla alatt fityeg egyelőre.Na jó, annyira nem fityeg, de oda lett kivezetve. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beci05 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hello Hello egy kérdésem lenne hol jvítanak vectrába klímakompresszort és mennyiért? előre is kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hello Hello egy kérdésem lenne hol jvítanak vectrába klímakompresszort és mennyiért? előre is kössz! Minden klíma szervízben,de ha nem tudjuk melyik városból vagy nehezebb segíteni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Lehet, tolni kell a projekten, mert megyünk le anyuékhoz hosszúhétvégézni.Ki tudnánk cserézni szombaton, de akkor gatyán állna futómű.Igaz, ezekért a gumákért nemkár.Átagyalom még1X a dolgot, és bízom benne, hogy nem kell most szombaton nekem bemenni melózni.Mert v.kinek be kell jönni..... B) Majd Gepárdal megdumáljuk, mert ennek azért kell egy laza 4-5 óra mire minden a helyére kerül majd. :D Szombaton szétdobjuk csabinál,addig viheted a verdám! ;) Holnap jönnek a rugók Udi által és a gömbfejkinyomót is elkértem már Bazsitól! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Minden klíma szervízben,de ha nem tudjuk melyik városból vagy nehezebb segíteni. ;) A profiljában le van írva, hog szajoli a cartárs! :lol: Szombaton szétdobjuk csabinál,addig viheted a verdám! :P Holnap jönnek a rugók Udi által és a gömbfejkinyomót is elkértem már Bazsitól! B) Nagyon rákészültél! B) Amúgy nem eszik olyan forrón a kását, mert Gepárd bevállalta a szombatot, 9-re mejek gumishoz az új gumákért, utána jöhet a mehet! :D És, ÉN is szerelni akarok majd ám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 És, ÉN is szerelni akarok majd ám! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 B) Tudom bakker.Akkor enyém a teniszlabdás rész! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Tudom bakker.Akkor enyém a teniszlabdás rész! B) Végülis ütőt is tudok adni,hogy addig nem unatkozz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Végülis ütőt is tudok adni,hogy addig nem unatkozz! B) Viszont ez azt jelenti, hogy holnap vennem kell 2 toronycsapágyat ish........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Viszont ez azt jelenti, hogy holnap vennem kell 2 toronycsapágyat ish........ Bezony! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ha Csabit leakarjátok foglalni akkor a kézifékemet beállíthatja... B) Kicseréltem az aksit a GPS-ben, este viszem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ha Csabit leakarjátok foglalni akkor a kézifékemet beállíthatja... B) Szeretettel várunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts