tomi023 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Hali! Nekem tökéletes a cím, de a szerkesztéshez nem értek viszont szívesen készítek fotókat videókat. A sapiról van képem, 1,44Mbyte hová lehet megtekintésre feltenni vagy ha valaki feltenné eldobnám priviben. Beszéltem Vincze Sanyi barátunkkal és Ő támogatna egy MOTE-s sapit aminek hevenyészett látványtervét a kép ábrázolná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tomi, Joee! Mi 3-an meg leszünk a sedan szekció a szekción belül. :) :D :lol: :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Beeeeeeeeeeeeeeee.. :bio: akkor én meg egyedül leszek a GAstrakombifeketedízelmetál SZEKCIÓ!! ....természetesn azonnal ahogy eccer MOTE tag leszek!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Beeeeeeeeeeeeeeee.. :bio: akkor én meg egyedül leszek a GAstrakombifeketedízelmetál SZEKCIÓ!! ....természetesn azonnal ahogy eccer MOTE tag leszek!! :lol: A kombifekete dízelmetálnak mi a színkódja? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Ha valaki rohogni akar: este 7 fele megyunk korcsolyazni, de en meg nem tudok :). Kiderul, hogy megtanulok-e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Ha valaki rohogni akar: este 7 fele megyunk korcsolyazni, de en meg nem tudok :). Kiderul, hogy megtanulok-e :D Joee! Hogy ment? Reméljük, még egyben vagy.... :lol: Ma raknak a kocsimba nagyobb hangszórókat (16-os). Már alig várom, hogy kipróbálhassam!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Sehogy. Mar a portas ugy fogadott, hogy nincs tobb berelheto korcsolya :) . Ma megproblunk venni es sajattal ujrprobaljuk :lol: . Ott akattunk el hogy hol vegyunk. Tesco-Auchan kinalataban a legnagyobb meret edi a 39-es volt :D . Meg a metroban megnezzuk, de ha ott sincs akkor nemtom merre menjek. Nincs valakinek otlete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Sehogy. Mar a portas ugy fogadott, hogy nincs tobb berelheto korcsolya :lol: . Ma megproblunk venni es sajattal ujrprobaljuk :lol: . Ott akattunk el hogy hol vegyunk. Tesco-Auchan kinalataban a legnagyobb meret edi a 39-es volt :lol: . Meg a metroban megnezzuk, de ha ott sincs akkor nemtom merre menjek. Nincs valakinek otlete. Sebészet. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Ma sikerult venni olcson korit es bejutottunk a palyara. Hat nem igazan jon be a korizas vagy inakbb nem vagyok eleg kitarto, de azert meg meegproblom meg1x valamikor :) (Minden vegtagom ep) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 (Minden vegtagom ep) :D Pozitív hozzáállás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Ha valaki korcsolyázni akar, most jöjjön Kőrösre...... (ónos eső) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Kecsón király havas latyakos csúszós minden.Na most aztán lehet tépni a kéziféket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Kellene nekem egy kipufogo hovedo lemez,ami a kipufogo rendszer alatt van!Ha valaki tud kecskemeten ilyet irjon nekem privat uzit!Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Hátsó dobnál ami van? Vagy a középső? Nekem a hátsóra azt mondták tök felesleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Hátsó dobnál ami van? Vagy a középső? Nekem a hátsóra azt mondták tök felesleges. Nekem az egesz hianyzik! :shock: :roll: :evil: Leginkabb a kozepso es a katalizator fölé kellene!!!! Tudni illik,hetvegen aknara alltam a picimmel,es megneztuk mitol van neki torgyogo hangja!Van egy illesztes a katalizator es a kozepso dob kozott,ahol ket csavar es rugok tartanak ossze,ket (aszem) ontveny elemet.Ezek kozott van egy azbeszt tomites,ami nekem eltort es itt kifuj a kipufogo!!! Ez a tores a pincegarazs miatt van,amikor allok le/fel a kozepso dob eleje beleer a betonba egy kicsit.Kb 1-2 centit kene a dobon a vaz fele tolni,hogy ok legyen.Remelem kipufogos megtudja ezt majd oldani! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Az ott tényleg gáz. Nekem is sajna vésnem kellett a betont, hogy le tudjak állni a garázsba, de inkább a beton mint a középső dob. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Üdv Szab, eddig nagyon eltüntél, mi van veled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Mostanában nem vagyunk aktívak a társalgóban!!!! Akkor dicsexem egy kicsit: úgy néz ki, lesz két hét múlva nagyobb felnim+új, széles gumik rajta! Azt hiszem, kerékőrt is rakok bele, biztos, ami biztos! :) Jaaj, legyen már tavasz, hogy feltehessem őket!!!!! 8) (Két hónapig kenyéren és vizen fogok élni....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 A múlt héten végig pesten voltam suliban. Elég is volt egy időre. :) Mostanság lesz elég időm ami nem is árt, mert kiégtek a középkonzolban az izzók és ha már cserélem lehet ledekre kellene, ami ha jól olvastam elég játszós megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Én is elkezdtem nézegetni felniket. Ki is néztem egyet plussz rá a gumikat, majd a végén az összeget meglátva elvetettem az ötletet :) más! Tudtok itt kecsón jó, megbízható, átverni nem akarós, opelhoz értős autószerelőt? Akár össze is gyűjthetnénk magunknak boltokkal együtt ahol érdemes vásárolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Nos én ajánlom a Karcsiékat ( Opel bolt ) az 52-esen, mikor elszakadt a km.óra spirálom ( két részes) a Kissék, és a Tormási is csak igérgette, hogy hoznak. Viszont amikor felhívtam a Károly feleségét ő azt mondta hogy van csak menjek ki érte. Ja és eleve olcsóbban adták, mint a Kissék klubkártyára. Felniben és gumiban pedig nézzétek meg a volt Jász utcai most Szent Miklós utcai autósboltot. még náluk is olcsóbbak--> www.abaqua.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Jó, hogy mondod ezt az abaqua-t, nem tudtam, hogy kecsón is van kapcsolatuk, nyárra kéne majd új gumi, szanszét szálszakadásos. de várjá: melyik is az az 52-es? :) az merre visz? Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Jó, hogy mondod ezt az abaqua-t, nem tudtam, hogy kecsón is van kapcsolatuk, nyárra kéne majd új gumi, szanszét szálszakadásos. de várjá: melyik is az az 52-es? :D az merre visz? Zoli "földvár felé félúton..." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Mostanában nem vagyunk aktívak a társalgóban!!!! Akkor dicsexem egy kicsit: úgy néz ki, lesz két hét múlva nagyobb felnim+új, széles gumik rajta! Azt hiszem, kerékőrt is rakok bele, biztos, ami biztos! :) Jaaj, legyen már tavasz, hogy feltehessem őket!!!!! 8) (Két hónapig kenyéren és vizen fogok élni....) Én már a lemezfelnin is kerékőrt használok... Ártani nem árthat. Milyen felni lesz? Esetleg kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 MiM "Roma", 14-es, a gumi pedig Dayton D200-as, 185/65 . Kép nemsokára lesz, ha birtokba veszem őket!!!! Egyébként szerencsére el tudtam cserélni a régi alufelnit+gumit, így nem volt akkora a végösszeg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts