warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 nur klimaautomatik Hívtad a számot amit adtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 nur klimaautomatik ohh értem kersün masikat :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ohh értem kersün masikat :sowwy: Metál zölde, digit klima, bőr és CSAK 50.000ft ocskával dragabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Tomi ! Jól meggondoltad ezt az otócserét ? :sowwy: Wolfi 90/90 R10..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Wolfi 90/90 R10..... :lol: Akkor királyság akkor.Megegyezünk reájuk! :sowwy: Bár már az is megfordult a fejemben, hogy nem-e lehetne-e szélesebb gumákat ráfeszíteni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nem semmi kis vihar volt az elébb... :lol: :lol: Bent a csarnok új tetőablakját, símán kifeszítette, és kifordította a szél... :sowwy: (jól megcsinálhatták) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nem semmi kis vihar volt az elébb... :lol: :lol: Bent a csarnok új tetőablakját, símán kifeszítette, és kifordította a szél... :sowwy: (jól megcsinálhatták) :lol: Én ahogy meghallottam, hogy ropogtatja a raktár oldalát a szél, szóltam a műszakvezetőnek, hogy részemről tipli.Motorral voltam ugyanis.A fenének sem volt ma kedve bátorságpróbát tartani viharbanmotorozással.Ahogy haza értem, és leállítottam mikrobit, elkezdett szakadni.Mázli........no meg kitűnő időzítés..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én ahogy meghallottam, hogy ropogtatja a raktár oldalát a szél, szóltam a műszakvezetőnek, hogy részemről tipli.Motorral voltam ugyanis.A fenének sem volt ma kedve bátorságpróbát tartani viharbanmotorozással.Ahogy haza értem, és leállítottam mikrobit, elkezdett szakadni.Mázli........no meg kitűnő időzítés..... :lol: Mikrobirol jut eszmeb 16 euro a postaköltsege annak az izenek ugyhog fejetős mert akkor mar anyiért megveszed itthon :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Mikrobirol jut eszmeb 16 euro a postaköltsege annak az izenek ugyhog fejetős mert akkor mar anyiért megveszed itthon :sowwy: Akkor spórelok! :lol: Amúgy megjött a plazmaszámlap.Megnéztem mind2-t, teljesen okésak.Szal amint van időm, hackelek.Csak boldogulok vele! :lol: Vagy mijaszösz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Sajna törölnöm kellett magunkat :lol: Nagyon kellene már Reninek egy másik munkahely :lol: Bakker.... :sowwy: Ez nagyon nem jó hír!!!! :lol: És 1 napra sem tudtok lejönni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Bakker.... :sowwy: Ez nagyon nem jó hír!!!! :lol: És 1 napra sem tudtok lejönni??? Valszeg 1 napra tudunk menni azért, de még nem tudom melyik nap. Próbáljuk a szombatot becélozni, hátha .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Valszeg 1 napra tudunk menni azért, de még nem tudom melyik nap. Próbáljuk a szombatot becélozni, hátha .... Áthidaló megoldásként nem jó úgy, hogy Reni utánad jön?Vagy nem akarsz nélküle elindulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Áthidaló megoldásként nem jó úgy, hogy Reni utánad jön?Vagy nem akarsz nélküle elindulni? Meglátjuk. Még nem adtuk fel :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Meglátjuk. Még nem adtuk fel :lol: Csak egy javallat volt ám...... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Kellene egy kis vélemény!!! Szerintetek meg ér ez 90.000-et? 1. kép 2. kép Szigetlet, belül pedig osb lap van. Szelídre gondoltam :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Akkor királyság akkor.Megegyezünk reájuk! :sowwy: Bár már az is megfordult a fejemben, hogy nem-e lehetne-e szélesebb gumákat ráfeszíteni! :lol: A 100/90 bizti elfér, picit szélesebb, picit magasabb..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 A 100/90 bizti elfér, picit szélesebb, picit magasabb..... :lol: Ha v.melyik nap vízműzöl, akkor elbgrümmögök hozzád, és megszakérted! Mer' én nem értek a lovakhoz'se'! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Szombaton leszek legközelebb....de pénteken is megsasolhatjuk a "betontorpedót".... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Szombaton leszek legközelebb....de pénteken is megsasolhatjuk a "betontorpedót".... :lol: :sowwy: Akkor pénteken este meló után elbrümmögök, aztán meg hazabrümmögök és viszamejek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Kellene egy kis vélemény!!! Szerintetek meg ér ez 90.000-et? 1. kép 2. kép Szigetlet, belül pedig osb lap van. Szelídre gondoltam :sowwy: Jó lenne belülről is látni, meg a méreteit sem lenne rossz tudni. De nagyjából árában van, már a lemez megér annyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Jó lenne belülről is látni, meg a méreteit sem lenne rossz tudni. De nagyjából árában van, már a lemez megér annyit. Beszéltem Dinivel, és valszeg meg tudunk egyezni arra a faca Zuk Lakóautójára :sowwy: Abban azért csak el lehet aludni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Kicsit megmostam....azért nincs olyan mint Johnny-é.... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Ma munkába menet, kivillant 1 kontroll-lámpa, mégpedig, amelyiken 1 autó van, és benne 1 kulcs. :lol: De ez csak akkor, ha 3ezer felett van a fordulat, ha visszaengedem,akkor elalszik. :lol: :lol: Nem tudom mi lehet, talán holnap sikerül felrakni TECH2-re... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Ma munkába menet, kivillant 1 kontroll-lámpa, mégpedig, amelyiken 1 autó van, és benne 1 kulcs. :lol: De ez csak akkor, ha 3ezer felett van a fordulat, ha visszaengedem,akkor elalszik. :lol: :lol: Nem tudom mi lehet, talán holnap sikerül felrakni TECH2-re... :sowwy: Van kísérő jelenség is hozzá?Vagy csak lámpa és annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Van kísérő jelenség is hozzá?Vagy csak lámpa és annyi? Megoldva a hiba! :lol: :lol: Kimentem Árpihoz, lakitelekre, és a TECH2 azt mondta, hogy a hűtőventillátorom nem kap elég feszkót, vagy szálszakadás. Így is volt, 1 szál el volt öregedve, szerencsére Árpi gyorsan megtalálta a hibaforrást, és javítva is lett! Viszont közbe megnézett 1-2 dolgot az autó, és erősen ajánlotta a vezérműszíj+ékszíj+ ezzel járó dolgok cseréjét! :lol: Szerinte ezen az autón, már nagyon rég nem volt ilyen karbantartás elvégezve... :sowwy: Szóval, hétfőn viszem is ki hozzá, és rendbeteszi a lelkét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts