mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Volt Corsám......... :lol: :lol: :lol: És az megedzette az izületeidet is ? :sowwy: Majd 40 év múlva visszatérünk a kérdéskör boncolgatására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Megint lepottyant egy vadászgép :sowwy: Hullanak, mint a legyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ezt be lehet hozni? MV6 Feri? Számolj utána...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Megint lepottyant egy vadászgép :sowwy: Hullanak, mint a legyek. Állítólag átstart közben, már behúzott futóval elemelkedésnél beállt a hajtómű, aztán viszaesett.Akkor katapultált a pilóta, a gép tovább pattogott, át a kerítésen, rá a 44-re amit keresztül szántott, kivert egy facsoportot, majd megfogta szántás. Mindez persze megnemerősített információ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 esetleg Frontera Legalább 6db Frontera van kirakva Kecelen a csőtöltési út mellett a Bontónál.Igaz, hobbicélra...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Állítólag átstart közben, már behúzott futóval elemelkedésnél beállt a hajtómű, aztán viszaesett.Akkor katapultált a pilóta, a gép tovább pattogott, át a kerítésen, rá a 44-re amit keresztül szántott, kivert egy facsoportot, majd megfogta szántás. Mindez persze megnemerősített információ. :sowwy: Hiradóban azt mondták, hogy ez egy feladat lett volna. Leszállás helyett csak megérinti a futóművel a kifutót és újra emelkedik. Ekkor volt valami gubanc. Állítólag egy gpékocsi ment a 44-en a közelben és az mögött húzott át a gép. A katapultált pilóta még a reptér területén landolt. Most ben van a kórházban kivizsgáláson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hiradóban azt mondták, hogy ez egy feladat lett volna. Leszállás helyett csak megérinti a futóművel a kifutót és újra emelkedik. Ekkor volt valami gubanc. Állítólag egy gpékocsi ment a 44-en a közelben és az mögött húzott át a gép. A katapultált pilóta még a reptér területén landolt. Most ben van a kórházban kivizsgáláson. A művelet neve touch and go.Vagyis beton érintése, futó vissza, aztán csőgáz.Na ebből a sorozatól kimaradt a csőgáz, és csak csőváz lett! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ezt be lehet hozni? MV6 Feri? Ja ja belehet hozni, csak itthon vegyél rá egy full totalkárost aztán biggyezd át az azonositó jeleket, aztán gyíhhh :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ja ja belehet hozni, csak itthon vegyél rá egy full totalkárost aztán biggyezd át az azonositó jeleket, aztán gyíhhh :sowwy: Vagy dobjon rá még 1.3M-t és minden okés! :lol: Amúgy az Euro2 melyik környezetvédelmi osztályba tartozik?4-nél jobb, v. rosszabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mondanak ezt is azt is. Touch&go-ról is beszélnek,de alacsony áthúzásról is,sőt azt is mondják,hogy leszállás közben hajtóműtűz okozta a gondot és tudták azt is hogy baj van.A "majomfogó" állt,de azt is keresztül vitte. :lol: :sowwy: Még jó,hogy nem KESZI gép volt. :lol: Egyébként vicces,mert pont az volt szoliban pályás,akivel én voltam! :lol: Ergo bent lettem volna pont. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Lehet nem illik ilyet mondani, de legalább csönd lesz 1-2 napig..... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Állítólag egy gpékocsi ment a 44-en a közelben és az mögött húzott át a gép. Az egyik sofőrünk faterja volt, mondta is, hogy ha kicsit később ér oda akkor gáz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Itt a BAON-on is írnak róla, meg van 1 kis videó is hozzá... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Az egyik sofőrünk faterja volt, mondta is, hogy ha kicsit később ér oda akkor gáz van. Gondolj bele, mit mondott volna a kárszakértőnek.Oldalról szabálytalanul belém jött egy MIG-29....... :sowwy: A pilóta meg nem tudott volna betétlapot adni, lévén akkor már nem volt a gépben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Beszélgettem ma bent a pilótával, és nem tudja megmagyarázni, hogy hogy volt. (vagy csak nem szabad) Elvileg nincs semmi komoly sérülése, nyaka húzodott meg meg ilyenek. Ma délután átszállították Pestre. Úgy látták a nagykutyák, hogy neki most nem előnyös a mi kórházunkban lévő átjáróház. Ott majd csak családtagok látogathatják. Amúgy tök normális fazonnak tünik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 A totálkáron találtam ezta kis szösszenetet az új, vagyis ráncfelvarrt Picantóról.Melékesen megjegyezném, hogy az előző generáció nekem v.miért szinpatikus: Csak férfiszemmel tudom nézni a kocsit. Ha azt szeretném, hogy asszonypajtás légzsák óvta, minőségi környezetben fuvarozza gyerkőceink, és bonyolítsa a hátország ügyes-bajos dolgait, akkor reális választás a KIA Picanto. Két milliónál indul a fapados modell, de tesztautónk, az 1.1 EX Sport megnyalja a három misit. Itt kezd vesztésre állni a játszma, és ad mattot a matek: plusz négyszázezer, és háztájon a 100HP blöffmentes sportossága. Igaz, akkor én mennék el tejért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Érdekes ez a mai időjárás.Melóból hazafelé kishíján Jetskyztem! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 itt sehol egy felhő és ezer ágra süt a nap :sowwy: Miami-almás Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Kellene nekem egy B Vectra lámpamosó szett vagy legalább a két fújóka. A xenon miatt :lol: Kiskasza, nincs véletlen, jó angol is :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 itt sehol egy felhő és ezer ágra süt a nap :sowwy: Miami-almás Mosmá' itt is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Mosmá' itt is! :lol: amig lehet... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 amig lehet... :sowwy: Egyelőre sehol 1 fölhő......de a szél az fúú! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 nekem ez is tetszik de csak a Vectra mellé :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 nekem ez is tetszik de csak a Vectra mellé :lol: De ez csak 2.4-es........ :sowwy: :lol: Én inkább ezt preferálnám...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts