kiskasza Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Bakkeerr. :D http://www.baon.hu/lapokkepek/kepgaleria/8.../802232_b18.jpg Ezt még simán meg lehetne csinálni ülés előtt nyissz aztán rátolni egy jó elejét kis festék köd és kész a verda... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 nagyon köszönöm!! opel feliratos csavarral még én se találkoztam kossner, bohrer stb csavarokra gondolok egyébként jó tudni, h mást is érdekel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ezt még simán meg lehetne csinálni ülés előtt nyissz aztán rátolni egy jó elejét kis festék köd és kész a verda... :D Corsás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 álom vagy valóság Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 álom vagy valóság Kivi leszek a fejleményekre.......... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 AZ élet is ilyen szerintem csak tudni kell irányítani :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 álom vagy valóság Ez kapott egy külső belső takarítást,attól ilyen "szép"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Vágattam robival.Tök jó.Remélem holnap nem fog szakadni az eső, mert ezzel mejek melóba.....Kisit lassan indul, de utána elég jól elkapja a fonalat.Elsőre tessik.De sztem keverek hozzá egy kis varázslöttyöt. (E85) :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 álom vagy valóság Ha már nagyblokk...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ha már nagyblokk...... Áááááá dehogy. J0hnnyt tudnám idézni: "KRAZ" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Áááááá dehogy. J0hnnyt tudnám idézni: "KRAZ" Olcsóbb is és dízel!Na meg az V8 a pokolban is V8! :sowwy: 14500ccm Rögtön négyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Vágattam robival.Tök jó.Remélem holnap nem fog szakadni az eső, mert ezzel mejek melóba.....Kisit lassan indul, de utána elég jól elkapja a fonalat.Elsőre tessik.De sztem keverek hozzá egy kis varázslöttyöt. (E85) :lol: Ma nálunk tündöklő napsütés volt és vagy 12 fok :P :lol: Rápörögtél erre az e85 témára, igaz van behoznivalód az alkohol terén :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez kapott egy külső belső takarítást,attól ilyen "szép"! Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért baj, ha egy autókereskedésben kicsit kiglancolják a kocsikat ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért baj, ha egy autókereskedésben kicsit kiglancolják a kocsikat ? :sowwy: Egy szóval nem mondtam,hogy baj,csak ne essünk hasra tőle. Attól még lehet egy kalap sz@r a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Egy szóval nem mondtam,hogy baj,csak ne essünk hasra tőle. Attól még lehet egy kalap sz@r a kocsi. Ez evidens :sowwy: De azért jobb ilyen kocsikat nézegetni, mint amiben van hátul a csomagtartóban egy fél döglött szarvas pl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ez evidens :sowwy: De azért jobb ilyen kocsikat nézegetni, mint amiben van hátul a csomagtartóban egy fél döglött szarvas pl :lol: Pedig tudod milyen jó egy szarvas pöri? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Pedig tudod milyen jó egy szarvas pöri? :lol: Hát nem ette még szarvast be kkel hogy valljam :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Pedig tudod milyen jó egy szarvas pöri? :lol: Hát még a szarvashúsból készült kolbi :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 ma azt mondja a főnök, hogy Zoli! Pénteken nyugodtan maradj szabin, úgyis ki vagy írva sztabira, különbenis rajtad kívűl ki tartja be a határidőket? Hétfőn meg gyere be nyugodtan összevert festékes kézfejjel.... a héten fölhívtam a helpdesk-et, hogy hol van már a laptopom amit egy hónapja rendeltem, erre visszaválaszol, h már legyártották, a beszállító kb két héten belül ki is hozza... hát ezek mind marha viccesek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nekem is egy nappal előbbre hozták a pesti utat, mivel pénteken mindenki szabin lesz. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ma nálunk tündöklő napsütés volt és vagy 12 fok :P :lol: Rápörögtél erre az e85 témára, igaz van behoznivalód az alkohol terén :sowwy: :lol: :lol: Reggel félhülje módon nem vettem fel a kesztyűt.Az eredménye az volt, hogy mire beértem a melóhelyre úgy érteztem, hogy leesnek a körmeim az ujjaimról! :P Délután már jobb lesz az idő.Legalább is nagyon remélem...... Az alkohol pedig..........néha úgy érzem, hogy tényleg rámférne olykor egy kiadós agymosás, mint régen a középiskolában anno... E85 még teába is rakható.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Reggel félhülje módon nem vettem fel a kesztyűt.Az eredménye az volt, hogy mire beértem a melóhelyre úgy érteztem, hogy leesnek a körmeim az ujjaimról! :lol: Délután már jobb lesz az idő.Legalább is nagyon remélem...... Az alkohol pedig..........néha úgy érzem, hogy tényleg rámférne olykor egy kiadós agymosás, mint régen a középiskolában anno... E85 még teába is rakható.... :sowwy: :lol: Direkt azért írtam be, hogy most csalóka a napsütés megléte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 :lol: Direkt azért írtam be, hogy most csalóka a napsütés megléte :P Volt Corsám......... :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ezt be lehet hozni? MV6 Feri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 esetleg Frontera Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts