J0hnny Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Álomverda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Amúgy, elég jó időt futottunk hazafelé, 1 tranzittal, megpakolva. a 980 kmt, cirka 8,5 óra alatt sikerült lezavarni :D :D Akkor taposták neki...... :D Álomverda... Nem rossz......De mégse Corsa A! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Álomverda... Júniusban jön a francia A Manta. Dinivel majd kontaktolok miatta. Kellene Ebay-ről hozzá majd pár cucc. :D 1. 2. 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Üdv mindenkinek! Végre itthon, és végre magyar billentyűzet... :D királyság... :D Habár, az idő itt sem jobb sajnos mint kint, mert itt is esik, na de a levegő... az egészen más... :lol: Amúgy, elég jó időt futottunk hazafelé, 1 tranzittal, megpakolva. a 980 kmt, cirka 8,5 óra alatt sikerült lezavarni :D :D Üdv itthon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Júniusban jön a francia A Manta. Dinivel majd kontaktolok miatta. Kellene Ebay-ről hozzá majd pár cucc. :D Milyen úton/módon jutottál hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nem enyém, barátomé. Hosszú. Annyi a lényeg, hogy lopott volt, de ha nem megy érte a gazdája bizonyos időn belül, akkor bárki megveheti ott az autót, vagy bezúzzák. Így Maurice cirka 20000 Ft-nyi euróért megvette, és odaajándékozta a barátomnak. Ennyi tömörítve a sztori. A Caprisok nyáron mennek kamionnal Németországba Caprikért, és ha már arra járnak, akkor elhozzák ezt is. Maurice már a nevére vette, azóta ki lett pofozva annyira, hogy francia műszakin átcsússzon. Csak 2000 Km kicsit sok lenne már neki talpon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Akkor taposták neki...... :D Hát... :D Németben (ca.400km), ahol csak lehetett,végig padlóig nyomtam, de nem akart 165-nél jobban menni... :D De ausztriában, is mindíg a felső határon (140km/h) sikerült haladni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Nem rossz......De mégse Corsa A! :D Tudom tudom,de nekem akkor is ez a forma a szivem csücske! :D Apám haverjának az arany A mantája...az...szal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Tegnap megállítottak a rend éber őrei a CP-nél éjjel 2-kor! :D Motor leállít,kiszálltam,papírokat adom nekik oda,semmi más nem éredekelte,csak hogy a biztosításom be van-e fizetve. :D Ráb@szott a kicsirigó,mert nekem meg is jött időben a csekk és be is volt fizetve,szal azonnal el is engedett,pedig készültem,hogy majd kötelező tartozékok meg hasonló majomságok. Aztán ki voltak az ézi-nél is,meg a GAMF-nál is,visszafelé a petőfiből a GAMF-nál megállítottak megint,ahogy szálltam ki meg is jegyeztem halkan: "Ma már másodszor..." Kéredzi,hogy hol?Mondom kb 10perce bent a cp-nél szedtek ki.Jaaa,akkor további jó utat. :D Megvan a véleményem a magyar tövényalkotásról,rendőrségről és hasonló pénznyelő állami szervekről... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Tegnap megállítottak a rend éber őrei a CP-nél éjjel 2-kor! :D Motor leállít,kiszálltam,papírokat adom nekik oda,semmi más nem éredekelte,csak hogy a biztosításom be van-e fizetve. :D Ráb@szott a kicsirigó,mert nekem meg is jött időben a csekk és be is volt fizetve,szal azonnal el is engedett,pedig készültem,hogy majd kötelező tartozékok meg hasonló majomságok. Aztán ki voltak az ézi-nél is,meg a GAMF-nál is,visszafelé a petőfiből a GAMF-nál megállítottak megint,ahogy szálltam ki meg is jegyeztem halkan: "Ma már másodszor..." Kéredzi,hogy hol?Mondom kb 10perce bent a cp-nél szedtek ki.Jaaa,akkor további jó utat. :D Megvan a véleményem a magyar tövényalkotásról,rendőrségről és hasonló pénznyelő állami szervekről... :D Sztem akkor már az ittas delikvensekre vadásztak, a kötelező csak egy indok volt....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Sztem akkor már az ittas delikvensekre vadásztak, a kötelező csak egy indok volt....... :D Vártam a szondát is,mondom tuti megnézik,de nem... Valaki vegye le SS képeit linkre!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Valaki vegye le SS képeit linkre!!!!!! Megtörtént. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Vártam a szondát is,mondom tuti megnézik,de nem... Valszeg túl normálisan szólaltál meg! :D Ha leqrvaanyjázod őket mikor kiszállsz, v. csak 1Xűen lerókázod őket, valszeg elővették volna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Valszeg túl normálisan szólaltál meg! :D Ha leqrvaanyjázod őket mikor kiszállsz, v. csak 1Xűen lerókázod őket, valszeg elővették volna! :D Oszt úgy járok,mint Zsanett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Oszt úgy járok,mint Zsanett! :D Csak ha REBISZ-es lett volna a rendőr! :D Akkor most állva vernéd a klaviatúrát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 találtam a Hiace kardánján egy Sárga jelet ami eddig elkerülte a figyelmunket. Gyárinak tűnik. Sajnos semmit sem segített :D Így aztán továbbra sem tudom mi lehet a baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 üdv Csabi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Esetleg ez Eladom a Hiace-t megmarad a Vectra cégesnek, és ezzel meg járok én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 üdv Csabi :D Helló! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Amivel kint jártunk munkába... Omega 2.5 DTi autómata... :D De láttam más érdekes autót is, de csak ezt tudtam lefényképezni...: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Amivel kint jártunk munkába... Omega 2.5 DTi autómata... :D a szívem szakad meg...nem szereznél nekem egy ilyen munkásautót Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ez is hátsókerekes,jól meggondoltad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ez is hátsó kerekes,jól meggondoltad? :D valóban a hátsó kerekes autókkal nincs szerencsém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Johnny eltolta az előző hsz-t. Helyesen: Hátsókerekes. Mit kell ezen gondolkodni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Esetleg ez Eladom a Hiace-t megmarad a Vectra cégesnek, és ezzel meg járok én :D Inkább MV6......V.mi fiatal, jónagyot értékvesztett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts